- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.441
Bende kararsizim bazıları hiç bir şey olmuyor diyor bazıları zararlı diyorYumuşatıcı ben kullanmadım uzmanlar kullanılmasını önermiyor ama yine de siz bilirsiniz tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kararsizim bazıları hiç bir şey olmuyor diyor bazıları zararlı diyorYumuşatıcı ben kullanmadım uzmanlar kullanılmasını önermiyor ama yine de siz bilirsiniz tabi.
Dün pik günüm diyodum ama bugün daha kötüydüm canımCanım nasılsın? Nasıl oldun? leSourire
Azıcık sabret tam 4. Gün inişe geçti hafiften benim yarından sonra azalacak.. bol bol terlemen lazım paracetemol içip yorgan altına gir terle atılınca hızlanıyorDün pik günüm diyodum ama bugün daha kötüydüm canım
Limon nane kaynatıp içiyorum ama bi etkisi yok maalesef
Kızlar çok çok dikkat edin hamileyken hasta olmak çok daha betermiş
Kesinlikle katılıyorum elden hiçbirşey gelmiyor wc gidecek halin olmuyorDün pik günüm diyodum ama bugün daha kötüydüm canım
Limon nane kaynatıp içiyorum ama bi etkisi yok maalesef
Kızlar çok çok dikkat edin hamileyken hasta olmak çok daha betermiş
Bol bol terliyorum sıcak suyla duşta alıyorum inşallah hemen atlatırımAzıcık sabret tam 4. Gün inişe geçti hafiften benim yarından sonra azalacak.. bol bol terlemen lazım paracetemol içip yorgan altına gir terle atılınca hızlanıyor
Gerçekten öyle uyuyamıyorumda bogulcak gibi oluyorum çok çok zormuşKesinlikle katılıyorum elden hiçbirşey gelmiyor wc gidecek halin olmuyor
Hay allah dua ediyorum bir an önce iyileşinGerçekten öyle uyuyamıyorumda bogulcak gibi oluyorum çok çok zormuş
Rabbim. Acil şifalar versin canım yaGerçekten öyle uyuyamıyorumda bogulcak gibi oluyorum çok çok zormuş
Senin daha az vaktin kaldı canım sabret benim nezle geçmiyor ve dişim tekrar apse yaptı şişti birşeyde yiyemiyorum 35olduk neredeyse. Sırf diş apsesi korkusuna doktorun verdiği tarihte sezeryan mı olsam diye düşünmeye başladımGerçekten öyle uyuyamıyorumda bogulcak gibi oluyorum çok çok zormuş
Ah sana da. Çok geçmiş olsun ya, dış de çok fena oluyorSenin daha az vaktin kaldı canım sabret benim nezle geçmiyor ve dişim tekrar apse yaptı şişti birşeyde yiyemiyorum 35olduk neredeyse. Sırf diş apsesi korkusuna doktorun verdiği tarihte sezeryan mı olsam diye düşünmeye başladım
Çok geçmiş olsun ya seni çok iyi anlıyorum acillerde sürünecek kadar hasta oldum valla en son antibiyotik toparladı beni deGerçekten öyle uyuyamıyorumda bogulcak gibi oluyorum çok çok zormuş
Ayy Allah korusun.Çok cok geçmiş olsun kızlar benimde ufak ufak bogazim kaşınıyor insallah hasta olmam diye dua ediyorum
Aslında tam 6 bin değil gibi ama tekrar zam gelebilirmiş6 bin mi zam gelmiş yani ?
Ben de üniversite hastanesi düşünüyorum elimin hocası doç var ama onlar da ücret alıyor sanırım . Fiyat konuşmadım daha
Güncelleme yapayım çok şükür sıklaşmadı ağrılar kızlar, bol su içiyorum ishalim de kesildi şükür demek ki yemekten zehirlendim dikkat edin dışardan yerken ya benim boşluğuma geldi bugün yedim pis pisMidem bulanmıyor ama karnım baya guru gurul bakalım 1-2 saat takip edeceğim kendimi muhtemelen yemek dokundu
Çok sagol canım inşallahHay allah dua ediyorum bir an önce iyileşin
Amin inşallah canımRabbim. Acil şifalar versin canım ya
Geçmiş olsun canım diş gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorumSenin daha az vaktin kaldı canım sabret benim nezle geçmiyor ve dişim tekrar apse yaptı şişti birşeyde yiyemiyorum 35olduk neredeyse. Sırf diş apsesi korkusuna doktorun verdiği tarihte sezeryan mı olsam diye düşünmeye başladım
Çok sagol canım bi ilaç felan verseler tamam diycem ama ilaçta vermiyolar ağrı kesici pastil ve burun spreyi serbest ama onlarında zerre etkisi yokÇok geçmiş olsun ya seni çok iyi anlıyorum acillerde sürünecek kadar hasta oldum valla en son antibiyotik toparladı beni de
ya çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşin güzelce dinleninGerçekten öyle uyuyamıyorumda bogulcak gibi oluyorum çok çok zormuş
Gittim aslında doktorum profesör farklı bir görüş için başkasına da gittim bi süre takip edip suyun azaldığı noktada sezeryan diyor ikisi decanım geçmiş olsun doktorun ne diyor fazla geri kalmış gibi nerdeyse bir aydır hiç büyümemiş sen iyi bir doktora hastaneye gitsen
14 15 oluyo ama kalıcı değil düşüyor geri14 olmadığı sürece mormal görüyorlar canim
Evet takip et sürekli yüksek olması birde protein kaçması sıkıntı olabilirmiş tedbirli olmak iyidirBenim protein pozitif çıktı canım idrarımda da enfeksiyon çıktı çok yüksek dedi. Pazartesi tekrar bakalım dedi.. Gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor evde tansiyon takibi yapacakmışım