- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.321
Evet evet gördüm sonradanÖzel sektör çalışanı için 5 gün, devlet memuru asker vs onlara 10 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet gördüm sonradanÖzel sektör çalışanı için 5 gün, devlet memuru asker vs onlara 10 gün
Ben ilk 3 ay golden goat kullanmayı düşünüyorum inş gerek kalmaz ama . Kızımda da öyle yapmıştımKızlar, hastane için yanınıza mama Aldınız mı? Alacak mısınız?
Sezeryan de 1.2 gün sonra geliyor genelde süt.
Geçenlerde konuşuldu ama markaları unuttum, alanlar yazarsa sevinirim
Kesinlikle. Denemek lazım bebekten bebeğe de farkeder kesinOlmazsa değiştiririz mama da bez gibi deneme yanılma şeklinde bana kalırsa
Be 0-6 ayı yıkamayı düşünüyorum ilk etapta . Siz nasıl yaptınızEki Görüntüle 3372067 Kızlar 34. Haftaya giriyorum daha yeni yıkamaya başlıyorum bunlar neeee unutmuşum ben bebiş olayını
Yüksek gelmiş canım takip etmek lazım evde tansiyon aletin yok mu? Sabah akşam ölçsen daha iyi olurKızlar yine ben bir sorunla geldim.. Bugün kontrolüm vardı 34 4 üz tansiyonum 150 90 çıktı.. Kan ve idrar verdim bekliyoruz ama aylardır başıma gelmeyen kalmadı.. Çok yoruldum Tansiyon hakkında hiçbir şey bilmiyorum korkmalı mıyım
Yok canım alırım. Şu ana kadar hiç takip etmedim hep başka sorunlar vardı ya onların korkusundan aklıma tansiyon gelmemişti. Yarım saat arayla ölçtüler yine yüksek çıkınca doktorum kanla idrar istedi işte sonuç bekliyoruzYüksek gelmiş canım takip etmek lazım evde tansiyon aletin yok mu? Sabah akşam ölçsen daha iyi olur
Hadi inşallah güzel sonuçlar gelirYok canım alırım. Şu ana kadar hiç takip etmedim hep başka sorunlar vardı ya onların korkusundan aklıma tansiyon gelmemişti. Yarım saat arayla ölçtüler yine yüksek çıkınca doktorum kanla idrar istedi işte sonuç bekliyoruz
Yaaaa çok az kalmış sağlıkla kavuşun insallah canım benimCanimm, 8subat görünüyor
Sabırsız davranmazsa minnak
mecburen öyle oluyor ya çocuğun peşinde koşmaktan suan alparslani düşününce koltuk tepelerinde geziyor Sağlıkla kavuşun oglusunla canımBazen zor bazen basit karısık canim ama eyluldeki gibi agir degilim surekli hareket halinde oldugumdan galiba eylulde oturdugum yerden kalkamiyordum
Asiklovir içeren bir krem kullanabilirsiniz kadın doğumcunuza danışıp. Bebek doğduktan sonra uçuk çıkartırsanız çok dikkatli olmanız gerekir bebekleri hasta edebiliyor basit gördüğümüz uçuk virüsleriKızlar dudağımdan uçuk çıkmış kabartisi oluşmuş bı sakinca olur mu ki bebeğe uçuk çıkartan var mı hangi kremi kullandınız
Ben sormuştum canım hipp combiotik daha cok söylenmişti hipp aldım ben deSezeryan de 1.2 gün sonra geliyor genelde süt.
Teşekkür ederim evet öyleymiş neyseki bagisikligim var daha öncesinden doktorum krem ismi verdi onu kullancamAsiklovir içeren bir krem kullanabilirsiniz kadın doğumcunuza danışıp. Bebek doğduktan sonra uçuk çıkartırsanız çok dikkatli olmanız gerekir bebekleri hasta edebiliyor basit gördüğümüz uçuk virüsleri
Kızlar, hastane için yanınıza mama Aldınız mı? Alacak mısınız?
Sezeryan de 1.2 gün sonra geliyor genelde süt.
Bende sadece 0 6 ay arasını yıkadımBe 0-6 ayı yıkamayı düşünüyorum ilk etapta . Siz nasıl yaptınız
Şu an bende de var, bir kaç kez daha çıkardım geçen aylarda pek bisey yapmadım kendiliğinden 1 haftada geçtiKızlar dudağımdan uçuk çıkmış kabartisi oluşmuş bı sakinca olur mu ki bebeğe uçuk çıkartan var mı hangi kremi kullandınız
30 derece de hassasta 1 saat yıkadımKızlar bu kıyafetleri kaç derecede ya da hangi programda yıkadınjz