- Konu Sahibi Buffalosos
- #36.421
Kızlar isimli bebek çikolatası yaptıranlar nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ınstagramda yaptırdım. Sayfa burası.. dün geldi tadı da güzel,Kızlar isimli bebek çikolatası yaptıranlar nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı?
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik geçer ama fitil hemen etki ediyor bence stres olma sakınCanım benim de kanımda enfeksiyon vardı açılmam kanamam falan olmuştu bana da fitil verdi ay inşallah geçer
Deseni de bu şekildeKızlar isimli bebek çikolatası yaptıranlar nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı?
Bende öyle her ağrıya harekete aha doğum diyorumAy ben de öyleyim. Dün gece bebeği çok aşağıda hissettim dedim geliyor heralde. Bide hep gece oluyo. İnadına uyumaya çalışıyorum. Çok değişik psikolojik hallerdeyim
Cok sevindim canım rabbim tez zamanda kavuştursun sana hayırlısıyla insallahMerhaba canm iyim tansiyonum düzeldi 1tane dikiş vardı bugün düştü.oglumda pazar günü zayıfladı bugün gittim şükür kilo aldı.Burunda oksijeni alıyor.persembe günü gidecem.
Ben sakız çiğneyince geçiyor her akşam yemeği sonrası kötü oluyorum yoksaKizlar yemeklerden sonra ben artik nefes almakda cok gucluk cekiyorum yurusemde sogukta otursamda gecmiyor bogulacakmis gibi oluyorum sizede oluyor mu
Ben instagramdan yaptırdım memnun kaldım tadı da güzel satıcı da ilgiliydiKızlar isimli bebek çikolatası yaptıranlar nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı?
Evcil hayvanı olan anneler bebişlerle yavrularınızı nasıl tanıştıracaksınız? İki tane kedimiz var 12 ve 6 yaşında. Hamilelik süreci boyunca iç dış parazitlerini 2 aylık yerine aylık periyodlarla uyguladık veteriner hekimimizin tavsiyesi üzerine. Sadece ilk etapta nasıl tanıştıracağız? gün içersinde ne sıklıkla aynı odada kalmalılar? bu süreci kedi evlatlarımda en az streste atlatmalılar. Yol haritanız var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bende sakiZ var seker var hepsini denedim olmuyorBen sakız çiğneyince geçiyor her akşam yemeği sonrası kötü oluyorum yoksa
Ben Medela calma aldım. Doktorlar öneriyormuş bunu ama daha denemedim tabi.Biberon olarak medela calma-avent natural response-como tomo arasında kaldım. Bunları araştıran ya da kullanan var mı
Ben de saç fırçası almadım tarayacak mıyız ki hemenAy ne eksik bisey eksik diyordum tırnak makası saç fırçası yok çocuğun ne alayım set halinde mi alsam
Görmemişin çocuğu olmustaki ben taramayız galiba iki tel vardır pamuk gibi zaten öperek düzeltirim benBen de saç fırçası almadım tarayacak mıyız ki hemen
Ben set şeklinde aldım, bi de pilli tırnak törpülerinden aldım özellikle yenidoğan için çok kullanışlı dedi arkadaşımAy ne eksik bisey eksik diyordum tırnak makası saç fırçası yok çocuğun ne alayım set halinde mi alsam
Canım hangi site söyler misinBen instagramdan yaptırdım memnun kaldım tadı da güzel satıcı da ilgiliydi