- 14 Haziran 2023
- 918
- 704
- Konu Sahibi Buffalosos
- #35.841
Yani normal benceBoyu 45cm,2600gram
Boy geride biraz ama Bizde aman aman uuzn değiliz o yüzden normal ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani normal benceBoyu 45cm,2600gram
Boy geride biraz ama Bizde aman aman uuzn değiliz o yüzden normal ya
Bol bol nemlendirin kaşımamaya çalışın kaşırsanız çatlayabilirsiniz. Kaşıntı çok artarsa el ayaklarınızda da olursa hekiminizle görüşmenizde fayda varHala kasiniyorum
Doğum için ne zaman diyor doktor16 doz insulin aclik şekeri 103 tokluk 176 nenyapcam ben ya
Böyle öıkınca erken doğumdan bahsediyor mu doktor?16 doz insulin aclik şekeri 103 tokluk 176 nenyapcam ben ya
Hayır hisi d3medi xunku bebek iri bebek deği sivi da yüksek degilBöyle öıkınca erken doğumdan bahsediyor mu doktor?
Hayır hisi d3medi xunku bebek iri bebek deği sivi daBöyle öıkınca erken doğumdan bahsediyor mu doktor?
15 subatDoğum için ne zaman diyor doktor
Bende çok.zorlaniyorjm inan bir kaç gündür berbat durumdayım epilasyon a agda ya gitn3m lazım o bile gözümde isKızlar ben iki gecedir cok zorlanıyorum daha da kilo almış olabilir bebek sağa sola acıyla dönüyorum kasıklarım felaket ağrıyor gece dönerken nefesim zaten kesiliyor sürekli kesik kesik alıyorum dayanamıyorum 36-37 de alsın çok kötüyüm
Bende öyleyim ya geceleri bazen öyle sancı giriyor ki bebek vuruyor hissediyorum ben bugünden itibaren merdiven inip çıkmaya kaldırım hareketlerine başladım artık doğsun istiyorumKızlar ben iki gecedir cok zorlanıyorum daha da kilo almış olabilir bebek sağa sola acıyla dönüyorum kasıklarım felaket ağrıyor gece dönerken nefesim zaten kesiliyor sürekli kesik kesik alıyorum dayanamıyorum 36-37 de alsın çok kötüyüm
Ben jiletle hallettim görmüyorum ama yapabildim vallaBende çok.zorlaniyorjm inan bir kaç gündür berbat durumdayım epilasyon a agda ya gitn3m lazım o bile gözümde is
Ya ben kesiyorum hepBen jiletle hallettim görmüyorum ama yapabildim valla
ben makasla girsem kesin kendimi keserimYa ben kesiyorum hep
Şikayetlerim devam ediyor. Bebek kanala yerleşmiş. 1 gecelik takip yatisim daha oldu. Hafta doldurmayı bekliyoruz evde. Açılma 2 parmağa yakınlaşmis. Sürekli yatiyorum
Ya acikden bile bağlıyorlar bebeknhareket hissetmedim desen benimki bugün çok.sakin hareket etmiyor.pekKızlar öylesine nst ye gitsem alırlar mı ağrım var desem yerler mi semsert karnım bebek hareket etmiyor sabah oynaştı biraz sonra duruldu