- 16 Ağustos 2021
- 16.833
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #35.761
Aynen bende böyle yaptimBen önce bebek bulaşık deterjanı ile yıkadım duruladım sonra ocakta kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynattım aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende böyle yaptimBen önce bebek bulaşık deterjanı ile yıkadım duruladım sonra ocakta kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynattım aldım.
Bebeğin hareketlerinde azalma olur diyor internetteYa da bebeğin sindirim sistemiyle mi alakalı bir sorun oluyor. Sonuç olarak amniyon sıvısı bebeğin idrarı. Ama şey demişti karın ağrım var demişti doğum yapmadan önce
Bakıyorlar canım 1 saattir bende de var ara ara sancı oluyor .Gidiğ gitmemek arasında kararsız kaldım .Ayrıca rahmime iğne batar gibi oluyorKızlar devlet hastanesi aciline gidince ağrım var dediğimizde nst ye bakıyorlar mı
Özele gitmek istemiyorum yalancı sancılar için
Eğer ciddi sancı çıkarsa kendi doktoruma haber verir giderim diyorum ara ara ağrı yokluyor kasıklarımı
Sonra kireçten hepsinin üstü beyaz beyaz olunca tekrar bebek deterjanı ile yıkadım tekrar kaynatmadımAynen bende böyle yaptim
Eğitim ve araştırma hastanesi varsa yakınında oralar daha iyi oluyor canım ebe kadın dogum doktoru hepsi oluyor şanslıysan da iyi birisine denk gelirsen cok cok ilgileniyorlarKızlar devlet hastanesi aciline gidince ağrım var dediğimizde nst ye bakıyorlar mı
Özele gitmek istemiyorum yalancı sancılar için
Eğer ciddi sancı çıkarsa kendi doktoruma haber verir giderim diyorum ara ara ağrı yokluyor kasıklarımı
Ben tencerede kaynattım suyu, şu an Bi sorun yok gibiSonra kireçten hepsinin üstü beyaz beyaz olunca tekrar bebek deterjanı ile yıkadım tekrar kaynatmadım
Büyüyor canim merak etme insallah hepimizin bolca sütü olurVar ama internette gördüklerim gibi değil. Büyür inşallah ya emdikçe o duyguyu yaşamak çok isterim
Yıkadığım gün bir sorun yoktu ertesi gün kuruyunca bir baktım hepsi beyaz beyaz olmuş sanki üzerine tebeşir rendelenmiş gibiBen tencerede kaynattım suyu, şu an Bi sorun yok gibi
Malesef hoop bastan sabunla yika sonra tekrar kaynat ocağami yanarsin iki iş yaptiginamiBende suyu kettle’da kaynatıp tencereye boşalttım kettle’ın kireç filtresi var 5 dk ocakta kaynattım ertesi gün kurudu bir baktım bütün malzemeler bembeyaz olmuş
Ben tekrar bebek bulaşık deterjanıyla yıkadım bir daha kaynatmadım zaten kaynadı sende tekrar kaynatmasaydın keşke Hiç sorma iki iş olduMalesef hoop bastan sabunla yika sonra tekrar kaynat ocağami yanarsin iki iş yaptiginami
Maalesef iki eğitim hastanesi de 1bucuk saat mesafede küçük yerdeyim sadece devlet hastanesi var ama tabi acil bir şeyde direkt aydın ya da izmire sevk ediyorlar bazen özlüyorum İstanbul’da yaşıyordum her şey elimin altındaydı küçük yere evlenip gelince kaldım böyleEğitim ve araştırma hastanesi varsa yakınında oralar daha iyi oluyor canım ebe kadın dogum doktoru hepsi oluyor şanslıysan da iyi birisine denk gelirsen cok cok ilgileniyorlar
Ben de küçük bir yerde yaşıyorum ve devlet hastanesinde mutlaka acilinde kadın doğum oluyor bizim . Ki bence hepsinde bulunmalı gece ani doğumu olan insanlar ne yapıyor kiMaalesef iki eğitim hastanesi de 1bucuk saat mesafede küçük yerdeyim sadece devlet hastanesi var ama tabi acil bir şeyde direkt aydın ya da izmire sevk ediyorlar bazen özlüyorum İstanbul’da yaşıyordum her şey elimin altındaydı küçük yere evlenip gelince kaldım böyle
Hayır bununla ilgili bir şey söylemedi doktoru süre vermediİnşallah sağ salim alıp evinize de götürdüğünüz günler gelecek Küvözden taburculuk için kaç kilo olmasını bekleyeceksiniz bununla alakalı bilgi verdiler mi?
Paranoyaya bagliyorum bi sure yapmadigim zaman Annelik delilik gercekten yaBen tekrar bebek bulaşık deterjanıyla yıkadım bir daha kaynatmadım zaten kaynadı sende tekrar kaynatmasaydın keşke Hiç sorma iki iş oldu
Evet annelik delilik gerçektende Bende de obsesiflik var ama erken doğum riskim olduğu için tekrar kaynatmakla uğraşamadım açıkçası temizlenmiş gibide hissediyorum yeter ya çok takıntılı olmakta iyi değilParanoyaya bagliyorum bi sure yapmadigim zaman Annelik delilik gercekten ya
Benim de deşti sağ tatafı ama haliba ayaklarıyla yapıyor kafa aşağıda çünkü. Ama çok hoşuma gidiyor. Oraya dokunuyorum o da karşılık veriyor resmen ona dokunmuş gibi hissediyorumBenim çocuk sağ tarafımı çürüttü ya kafası göbeğimin altında poposu sağ kasığımda ayakları sağ boşluğumda karnım resmen sağa doğru yamuk bi ben mi böyleyim
Onu sen anlayamazsın şayet suyun gelmediyse. Benimde ilk çocukta aynı olmuştu. Suyum yoktu Sancım vardı. O yüzden oğlumun nabzı düştü yaşam tehlikesi olduğu için acil hemen sezeryana aldılar. Ben bunları rutin kontrole gittiğimde yaşadım 37 hafta daKızlar suyun azaldığını ya da bittiğini nasıl anlayabiliriz ki belirtisi oluyor mu acaba
Valla milletin çocukları sokakta bağışıklığı bizden daha iyi biraz rahat olmak lazım ama çok zorEvet annelik delilik gerçektende Bende de obsesiflik var ama erken doğum riskim olduğu için tekrar kaynatmakla uğraşamadım açıkçası temizlenmiş gibide hissediyorum yeter ya çok takıntılı olmakta iyi değil
İç çamaşırda ıslaklık falanda mı olmuyor ?Onu sen anlayamazsın şayet suyun gelmediyse. Benimde ilk çocukta aynı olmuştu. Suyum yoktu Sancım vardı. O yüzden oğlumun nabzı düştü yaşam tehlikesi olduğu için acil hemen sezeryana aldılar. Ben bunları rutin kontrole gittiğimde yaşadım 37 hafta da
Evet katılıyorum çok değil ama biraz rahat olmakta fayda varValla milletin çocukları sokakta bağışıklığı bizden daha iyi biraz rahat olmak lazım ama çok zor