- Konu Sahibi Buffalosos
- #35.601
Canım gözün aydın, inşallah sağlıkla eve gittiğinizi de yazacaksınSelam kızlar ben doğum yaptım bebeğimin suyu çok azalmış acil sezeryana alındım.Bebegim küvezde prematüre.
Doğdu.Dua eder misiniz bizim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözün aydın, inşallah sağlıkla eve gittiğinizi de yazacaksınSelam kızlar ben doğum yaptım bebeğimin suyu çok azalmış acil sezeryana alındım.Bebegim küvezde prematüre.
Doğdu.Dua eder misiniz bizim için
Ay hiç korkma Allah gerçekten güç kuvvet veriyor. Bende ilk sezaryan oldum ilk yürüttü ebe sonra eşim annem sağ olsunlar hiç yatmama izin vermediler hatta pandemi olmasına rağmen eşim tüm hastaneyi bana gezdirdi. Çocuğu emzirmek için ve uyumak için sadece odaya girdim. Çıkarken de kendim hazırlandım ayakkabılarımı giydim. Eve gelince de ekmek almaya fırına sürekli ben gittim. Yürüdükçe insan aşırı rahatlıyor vücudu kendine geliyor tavsiye ederim. Şimdiden bu tarz kötü şeyler düşünme ki başına gelmesinYenidoğan bebek çekimi için konuştum kadın diyor ki ilk hafta getirin bebeği 5-10 gün arası yapılıyormuş çekim
Şok oldum yani 1 haftanın içinde ben ayaklanacak mıyım nasıl olacak bebeğin aşıları için bile eşim panik yapma gerekirse ben tek götürürüm zorlama kendini düşünüp dedi halime acıdı ya
Çok seviyoruum, her çeşidini stok yapıyorum. Çamaşır sulu olanı banyoda kullanıyorum banyo dolabını aynasını falan siliyorum mesela, her çeşidi ayrı güzel kimyasal tabi ama kullanışlı yani ne yapalımSleepynin mendilleri ne büyük kolaylık ya salonun tozunu onla alıyorum 2 dk da
Doğum hediyesi robot süpürge istedim ortopedi rahatsızligm var.zaten Yavaş yapiyom yetişemem diye düşündüm.Bir şey sorayım sizlere eşleriniz doğum hediyesi ne alacak hiç söyleyen var mı? Ben ne alacaksın diye sordum stres oldu bilmiyormuş
Çok mantıklı robot süpürge bizde de yok düşünüyorumDoğum hediyesi robot süpürge istedim ortopedi rahatsızligm var.zaten Yavaş yapiyom yetişemem diye düşündüm.
Teşekür ederim canım, mama almadım eğer lazım olursa açık eczaneden hemen ayarlarız artıkBen geçen hazırladım, yazmıştım ağız mendillerini yazmamışım sadece sanırım. Yine aklıma gelen bir şey olursa eklerim. Ha bir paket de mama aldım koydum geçen gün ne olur ne olmaz diye. Hipp organic combiotic 1 numara
Benim hediyem geldi bu hafta ve gerçekten çok mutlu oldum ilk çocuk acemiliği ve pandemiye denk gelmişti yasaklardan alamadım dedi. Şimdi almış sağolasunBir şey sorayım sizlere eşleriniz doğum hediyesi ne alacak hiç söyleyen var mı? Ben ne alacaksın diye sordum stres oldu bilmiyormuş
Teşekür ederim canımSöyle bi liste var ekleme, cikarma olabilir tabi.
Teşekkür ederim ben aldımKızlar ıslak mendil alacak olanlar vardı diye hatırlıyorum. Sleepy bionatural islak mendilde indirim var e bebek uygulamasında. Link bırakıyorum. İhtiyacı olanlar bence kaçırmasın.
Bio Natural 3x40 Adet Islak Mendil
Sleepy Bio Natural 3x40 Adet Islak Mendil - ebebek
Rica ederimTeşekkür ederim ben aldım
Benimkide ne alacağını bilmiyor işin garibi bende ne istesem bilmiyorum Ama hep söylediği birsey var bu düşüncelere nerden girmiş bilmiyorum kadına hediye alacaksan altın alacaksın yoksa hiçbirsey almamış gibisindir diyip hem kendini hem çevresini dolduruyor dedim ne alaka ya ne künye takarım ne bilezik filan küpe ve kolye bir tekBir şey sorayım sizlere eşleriniz doğum hediyesi ne alacak hiç söyleyen var mı? Ben ne alacaksın diye sordum stres oldu bilmiyormuş
Sorduğun ilacı bilmiyorum ama karbonatlı veya tuzlu su ile gargara yapabilirsin iyi gelirKızlar bide benim dudagim ve agzimin icinde yara oluştu napsam ya? Stomagel falan vura bilirmiyim acaba?
Evet belki turkiyede yoktur dudak içi stomatit falannolunca vuruyordum boyle dudagimiz beyaz nokta gibi olurya ondan bişey yiyemiyorum yakıyor hepSorduğun ilacı bilmiyorum ama karbonatlı veya tuzlu su ile gargara yapabilirsin iyi gelir
Bu şekil dönenceler var çok güzeller ben böyle birsey düşünüyorumKızlar bebegin beşigini nasıl süsleyeceksiniz ben kuzulu nevresim takımı aldım bide peluş kuzu oyuncak başqa ne koydunuz. Örgü istiyorum daha düşünüyorum onlarında fiyatı nasıl pahalaşmış ya
Bol bol gargara yap geçmezse doktorundan ilaç tavsiyesi alabilirsin. Ağız içi yarası kötü oluyor yemek yedirmiyor su içirmiyor. Çok geçmiş olsunEvet belki turkiyede yoktur dudak içi stomatit falannolunca vuruyordum boyle dudagimiz beyaz nokta gibi olurya ondan bişey yiyemiyorum yakıyor hep
Evet bende kuzulu aradim daha bulamadim çok guzelmiş buda ben ahsap kulpunu aldiç dönencesi kaldi bir tekBu şekil dönenceler var çok güzeller ben böyle birsey düşünüyorum
böyle dönen şeylere bakınca başım dönüyor benim midem bulanıyor acaba oğlumda da olur mu diye almadım benden almış mıdır özelliği inş almamıştır çok zorBu şekil dönenceler var çok güzeller ben böyle birsey düşünüyorum
Bu dönenceler bana gereksiz pahali geliyor o yuzden seninkide alismasa daha iyiböyle dönen şeylere bakınca başım dönüyor benim midem bulanıyor acaba oğlumda da olur mu diye almadım benden almış mıdır özelliği inş almamıştır çok zor