- Konu Sahibi Buffalosos
- #35.461
İnsallah dualarımız sizinle haberdar edin bizi deBen bu hafta yapacaktım annemle ama nasip
tansiyonum düşük çıkıyor ikinci kez ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün yine.İnsallah çıkarız saglıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah dualarımız sizinle haberdar edin bizi deBen bu hafta yapacaktım annemle ama nasip
tansiyonum düşük çıkıyor ikinci kez ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün yine.İnsallah çıkarız saglıkla
Ayy gerçekten mi mutlaka yiyeceğim çok teşekkür ederim hepimiz hayırlı vakitler sağlıkla alalım inşallahCanımöncelikle çok geçmiş olsun, sağlıkla hayırlı vakitlerde gelsin kuzun geçen hafta benim suyum içinde biraz az demişti doktorum, havuç suyu iç veya rendele ye demişti. Ben salatalara rendeledim ve hergün bir tane yedim. Bugün kontrolüm vardı (10 gün sonra) suyun iyi dedi, havuca devam. Bebişte güzel kilo almıştı. Hem suya hem bebiş fayda etmiş. Sende dene istersen ve tabii bol bol su içelim
Korkuyorum gitmemHastaneye gidecek misiniz
Uzan hiçbir iş yapma kendini yorma. O şekilde bekliyor bebişler ben 31. Haftadan beri sürekli dinlenme halindeyim doktor iyi geldin bu zamana dedi. Az ayakta durayım hemen başlıyor batmalar kasılmalar ağrılar.Haliba ben bugün doğuracak ayakta duramıyorum sag kasik sanvisi böyle yürümüyor mide bulantisi falan var içimden bir his diyor bebek geliyor
Benimde aynı işte aynı hafta 2 gundur sürekli ayaktayım bugün malum cuma çamaşırlar falan as topla üstüne yemek dünde ugrastimnyemekle falan belki onun yorgunluğu mu bilemedimUzan hiçbir iş yapma kendini yorma. O şekilde bekliyor bebişler ben 31. Haftadan beri sürekli dinlenme halindeyim doktor iyi geldin bu zamana dedi. Az ayakta durayım hemen başlıyor batmalar kasılmalar ağrılar.
Çok yormuşsun kendini o etkilemiştir. Yat dinlen yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dursunlar biraz dahaBenimde aynı işte aynı hafta 2 gundur sürekli ayaktayım bugün malum cuma çamaşırlar falan as topla üstüne yemek dünde ugrastimnyemekle falan belki onun yorgunluğu mu bilemedim
Bel ağrısı bende de çok var doğurmayız inşallah yaBenim doktorumun da maşallah dediği 3 gün yaşamıyor galiba ayağa kalkarken kıvrandıracak bel ağrılarım aşağıda ciddi baskı oluyor doğurmam inşallah
Benim doktorumun da maşallah dediği 3 gün yaşamıyor galiba ayağa kalkarken kıvrandıracak bel ağrılarım aşağıda ciddi baskı oluyor doğurmam inşallah
Otururken yatarken de oluyor mu yoksa sadece ayağa kalkınca mı oluyorBel ağrısı bende de çok var doğurmayız inşallah ya
Uslu dursunlar burası düşündükleri gibi bir yer değilBel ağrısı bende de çok var doğurmayız inşallah ya
Uzanırken, otururken çok hissetmiyorum ayağa kalktığımda vuruyorOtururken yatarken de oluyor mu yoksa sadece ayağa kalkınca mı oluyor
Kalkınca olan ciddi bel ağrısı baskı normal değil mi artık yabende de oluyor ama bebekler ağırlaştı karnımız burnumuza geldi ondan oluyordur diye düşünüyordumUzanırken, otururken çok hissetmiyorum ayağa kalktığımda vuruyor
Mutlaka hastaneye git belki başka bir şeydir. Önemli olabilirHaliba ben bugün doğuracak ayakta duramıyorum sag kasik sanvisi böyle yürümüyor mide bulantisi falan var içimden bir his diyor bebek geliyor
Bugüne kadar bu şiddette hissetmemiştim bugün ciddi kıvrandırdı beni. Ama bence de normaldir diye düşünüyorum son ay hep zor geçer derler ya düzenli aralıklarla gelen sancılar kanamalar lekelenmeler olmadığı sürece hamileliğin cilveleriKalkınca olan ciddi bel ağrısı baskı normal değil mi artık yabende de oluyor ama bebekler ağırlaştı karnımız burnumuza geldi ondan oluyordur diye düşünüyordum
Aynen benimde hiç iş yapasım yok zaten halimde yok artık koca göbektenn eve ablanın gelmesi bile gözümde büyüyor hep erteliyorum. İnşallah doğurmadın temizletebilirimBen de hep yatıyorum. Hiç iş yapasım yok. Neyse ki bebeğin kıyafetlerini bitirdik bugün son battaniyelerini yıkadım astım. Bende doğum esnasında bebeğe bir şey olur mu? Sağlıklı mı sağ salim kucağıma alabilir miyim korkusu var.
Ayyyyy ev temizliği dert ya jnan ben doğumda annemler yatılı gelcek ankaradan en az 3 hatta burdalar el.ayakmcekilince ben temizletecemAynen benimde hiç iş yapasım yok zaten halimde yok artık koca göbektenn eve ablanın gelmesi bile gözümde büyüyor hep erteliyorum. İnşallah doğurmadın temizletebilirim
Hahha beni anlatmışsın annemin temizlik yapmasına bile üşeniyorum. Boşver anne yaa sonra yaparsın diyorum ama ben otururken onun bişeyler yapması beni rahatsız ediyoAynen benimde hiç iş yapasım yok zaten halimde yok artık koca göbektenn eve ablanın gelmesi bile gözümde büyüyor hep erteliyorum. İnşallah doğurmadın temizletebilirim
Bende temizlikçi alayım dedim ama ona bile üşendim bir de Ankara’da 1600₺ olmuş günlük kadınlarAynen benimde hiç iş yapasım yok zaten halimde yok artık koca göbektenn eve ablanın gelmesi bile gözümde büyüyor hep erteliyorum. İnşallah doğurmadın temizletebilirim