- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.841
Çok üzgünüm, Rabbim zamanında almayı nasip etsin inşallah, lütfen sakin ol olur mu zor süreçler ama kritik zamanlar geçti, Rabbim ömür verdiyse eğer her türlü yaşayacak vermediyse zamanını doldursa da ne fayda, ben de prematüre annesiyim yaşadıklarını tüm kalbimle yaşadım damdan düşeni damdan düşen anlar ben doğurdugumda annem anlamamıştı beni, düşün beni doğuran anlamamıştı o yüzden ben de herkesten umudu kesmiştim acı sadece düştüğü yeri yakıyor. Ama sana şunu söyleyeyim 6 yıl sonra yaşadıklarımı muhakeme edince o zaman çok zor gelmişti ama şimdi diyorum niye o kadar üzüldüm sonuçta bebeğim yaşıyordu ve küvezden de olsa aldım geldim bebegimi daha ne acılar var dünyada. Şu an tüm stresin, tüm ağlamaların ikinizi de olumsuz etkiler azıcık daha sabır, azıcık daha dirayet sonrasını düşün kollarına aldığını düşün sonrası düğün, bayram.Bende sabah rutin konteol için hast geldim. Agrim sancim yoktu. İlk nst de 50 lerce çıktı sancim 2. Nst de 90lari buldu ve doğum sancısı dedikleri o sancıyı yasayamaya başladım. Bunlar olurken acil kadın dogumdaydim. Doktorumun yanına gittim. Bebeğin kilosunu durumunu vs vs öğrenmek için. Yatış ile takip yada başka ile sevkten bahsetti. 1 buçuk saat sonrasında yatışa karar verdi. Bende sizin gibi çok ağladım. 1 cm lik acıktığım vardi öğlen. Ben hiç direnmedim muayene konusunda. 2 parmak ile bi kaç snye sürdü. Sancıları durdurmaya çalışıyorlar sabahtan beri. Yarin sabah doktorum yeniden muayenee ve değerlendirme yapacak. Artık benim dayanacak gücüm de sabrım da tahammül lum takatim. De kalmadı. Durmaksızın ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi. Sinirlerim tahammulum alt üst oldu.
O regl ağrısı doğum agrisiymis bacaklara vuran agri doğum. Bel agrisida aynı şekilde doğum sanci agrisiymis. Kasilmalari toplanmalari hafife almayın. Tek ve son tavsiyem budur.