- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.501
İnşallah haftan biraz daha ilerler yat uzan dinlenYok hep sertti ayaktayken aşağıya çekiliyor du gerginlik vardı alttan parmakla bakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah haftan biraz daha ilerler yat uzan dinlenYok hep sertti ayaktayken aşağıya çekiliyor du gerginlik vardı alttan parmakla bakti
İlk randevuda bunu belirt canım. Doktoruna olmaz inşallah bende çok. Korkmuştum bende de oluyor Yumru gibi oluyo karnım. Taş gibi..3 ten fazla oluyor benim bazı günler ya. Evet akşamları oluyo ama. Bugün çok az oldu ama 2 gün önce akşam sürekli oldu. Bişey olur anlamam diye korkuyorum
Bolca dinlen2 gece kaldım çıktım evdeyim
Yok yokkk hiç korkmayın ya herkesin aynı olmuyor..Bunu nasıl farketti ya yeni bir korku daha
Hıı ordan anladı tamam canım iyi farketmiş gerçektenYok yokkk hiç korkmayın ya herkesin aynı olmuyor..
Vallahi nst girdim çıktım ondan sonra Sola yatma dedi.. Saga dönük yat dedi..
Sağ, sol İki taraflı nst baktı bilmiyorum ne gördü
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlanırsınKızlar gerçekten çok dikkat edin kalbim ağzımda atıyor artık 5 gündür çarşamba kontrole gittim yazmıştım burayada 30 haftaligiz sertleşme bebek top gibi olup kalması vs vardı nts ye girdim sancilarim 100 e çıkıyordu doktor yatış verdi ciger gelistirici igne fitil vs tedaviye başladı hemen erken dogum olursa diye ve açılmamda var ilac kullanmaya basladim gittiği yere kadar artık herhangi ataktayiz
Aynen canımHıı ordan anladı tamam canım iyi farketmiş gerçekten
Aslında ben düşünüyorum kolonya yapmak hijyen için de iyi olur 3₺ iyiymiş ama sticker ne kadar ücrete geliyor acaba bi de kolonya litrelik alıp doldurmak lazımHediyelik için böyle boş şişe aldım. Tanesi 3 tl düşünen varsa aklında bulunsun
Stiker kuzenim sordu 50 tanesini 30 yapıyorlarmış kolonyayı da alırım artık . Ben kutu yapacağım hediyelik içine kolonya kahve çikolata magnet koyacağım . Magnet sadece en yakınlarımaAslında ben düşünüyorum kolonya yapmak hijyen için de iyi olur 3₺ iyiymiş ama sticker ne kadar ücrete geliyor acaba bi de kolonya litrelik alıp doldurmak lazım
Geçmiş olsun canım ben de hastayımda öksürürken kaburgam batıyor çok ağrıyor yakı diye bişey var ya bant ondan yapsam diyordum baktım hamilelikte kullanmayın diyor. Vicks te de varsa öyle bişey diye aklıma geldiKızlar biliyorsunuz hastayım bugün daha iyiyim şükür yavaş yavaş geçiyor beni ayağa kaldıranı anlatıyorum.
Dün gece fenalaştım yine eşim Vicks aldı geldi ayak altlarıma sürdük kalın çorap giydim iyice battaniyeye yorgana sarıldım parol içtim bol suyla gece ter attım burnum boğazım açıldı sabahta iyi hissettim hava alalım dedik yürüdük cok iyi geldi bu akşamda yaparım yarına tamamen bitmiş olur
Başka bir forumda gördüm gripken ayak altlarına sürmüşler hamileler herkes önermiş diye deneyeyim dedim cok iyi geldi prospektüste de Vicks için hamilelikte zararlı diye yazmamışlar diye yaptımGeçmiş olsun canım ben de hastayımda öksürürken kaburgam batıyor çok ağrıyor yakı diye bişey var ya bant ondan yapsam diyordum baktım hamilelikte kullanmayın diyor. Vicks te de varsa öyle bişey diye aklıma geldi
Hım iyi bari canım bende alayım iyi geliyorsa hiç halim yokBaşka bir forumda gördüm gripken ayak altlarına sürmüşler hamileler herkes önermiş diye deneyeyim dedim cok iyi geldi prospektüste de Vicks için hamilelikte zararlı diye yazmamışlar diye yaptım
Evet ben yanlış anlamışım. Sizi korkuttukları için su içemediniz gibi anlamışım.Siz yazdigimi yanlis anlamissiniz galuba tam tersi su icmen gerekiyordu diyorlar zaten bana
Ben içemedim ama beni korkuttular yazınca, korkuttukları için içememiş gibi algıladım cümleyi.Benimki de hareketli. 2 kere uyandım sertti işte korktum ben de…
Ay az önce onu dedim ben de gece oldu mu midem yanmaya başlıyor. Gündüz de yiyip içip direkt yattığım oluyor yani yanmıyo böyle. Niye bilmiyorum gece başlıyokızlar ben geceleri maalesef uyuyamıyorum midemden dolayı.Sabaha kadar yarı uyur yarı uyanık oluyorum.
Bebek hediyelikleri olarak ne aldınız ya da neler yaptırdınız ? Birbirimize fikir olması açısından fiyatı ile paylaşsak ne güzel olmaz mı
Ahh gece olacak diye aklım çıkıyor artık sabah olmak bilmiyor.Böyle geçecek demek ki doğuma kadarAy az önce onu dedim ben de gece oldu mu midem yanmaya başlıyor. Gündüz de yiyip içip direkt yattığım oluyor yani yanmıyo böyle. Niye bilmiyorum gece başlıyo
Geçmiş olsun cnmKızlar gerçekten çok dikkat edin kalbim ağzımda atıyor artık 5 gündür çarşamba kontrole gittim yazmıştım burayada 30 haftaligiz sertleşme bebek top gibi olup kalması vs vardı nts ye girdim sancilarim 100 e çıkıyordu doktor yatış verdi ciger gelistirici igne fitil vs tedaviye başladı hemen erken dogum olursa diye ve açılmamda var ilac kullanmaya basladim gittiği yere kadar artık herhangi ataktayiz