- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.321
37+0 diye biliyorm ben 37+6 aslında 38.hafta oluyor yani bence öyleYa bir şey soracağım. 37+0 dediğinde mi bırakılıyor en son gün yoksa 37+6 mı son gün oluyor çalışma için? Bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37+0 diye biliyorm ben 37+6 aslında 38.hafta oluyor yani bence öyleYa bir şey soracağım. 37+0 dediğinde mi bırakılıyor en son gün yoksa 37+6 mı son gün oluyor çalışma için? Bilen var mı?
NEyse artık güveneceğiz yapacak birşey yokBenim doktorum da özellikle bunu söyledi canım
37+0 da bırakılıyorYa bir şey soracağım. 37+0 dediğinde mi bırakılıyor en son gün yoksa 37+6 mı son gün oluyor çalışma için? Bilen var mı?
onlar e nabızda görünmüyor canım, yaptırdığın genetik bölümüne gidip alman gerekiyorKızlar trombofili paneli yaptırmıştım raporunuz cikmistir diye mesaj geldi ama e nabizda da raporun içeriği yazmiyor,sadece raporunuz çıktı diyor rapora nasıl ulasabilirim
Tamam çok teşekkürler37+0 da bırakılıyor
onlar e nabızda görünmüyor canım, yaptırdığın genetik bölümüne gidip alman gerekiyor
37+0’da bırakılıyor çünkü 37+6 38.hafta oluyor.Ya bir şey soracağım. 37+0 dediğinde mi bırakılıyor en son gün yoksa 37+6 mı son gün oluyor çalışma için? Bilen var mı?
37+0 diye biliyorm ben 37+6 aslında 38.hafta oluyor yani bence öyle
37+0 da bırakılıyor
onlar e nabızda görünmüyor canım, yaptırdığın genetik bölümüne gidip alman gerekiyor
37+0’da bırakılıyor çünkü 37+6 38.hafta oluyor.
Amin inşallah hepimiz cnmTeşekkürler ediyorum dünya güzeli annişler. Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Nerde ve ne kadar yaptirmistinizKızlar benim çikolatalar geldi. Çok beğendim tadı da başarılı beğendim. Benden haber bekleyenler vardı haberiniz olsun
Neden aldınız cnm tadını beğenmene sevindim bende o yuzden tereddüt ediyordumKızlar benim çikolatalar geldi. Çok beğendim tadı da başarılı beğendim. Benden haber bekleyenler vardı haberiniz olsun
Rica ederim. Amin inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaTeşekkürler ediyorum dünya güzeli annişler. Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Amin amin aynen bana da da gerinmiş gibi geliyor yaşlanıyor gibi onun hareketi gibi geliyorBende öyleyim bazen bebek yaslanıyor gibi geliyor bazen karnım o kadar sert oluyor ki patlayacak gibi bazen yumuşacık hayırlısı ile bitirelim bu süreci
Peki tansiyonunuz için ilaç başladılar mıMerhaba herkese teşekkür ederim cevap veremedim. iyim oscopar iğne kullandığım için sezeryanla lazerle yaktı göbeğim her tarafı mosmor oldu. Dün kontrolüm var di sadece tansiyon sıkıntım var bi dusse tansiyonu daha iyi olucam. Bebegim dün gördüm 3gunde 100 Gr vermiş ödem gitti kilo alır korkmayın,erken doğum olduğu için kalbi Derik dedi normal buyunce kapanır,şuan bebek durumu iyi dedi . Hastane yakın olduğu için hergun bebeğimi görüyorum.
Hastaneden direk elden alacaksınız diye biliyorumKızlar trombofili paneli yaptırmıştım raporunuz cikmistir diye mesaj geldi ama e nabizda da raporun içeriği yazmiyor,sadece raporunuz çıktı diyor rapora nasıl ulasabilirim
Nerden almıştın canım??Kızlar benim çikolatalar geldi. Çok beğendim tadı da başarılı beğendim. Benden haber bekleyenler vardı haberiniz olsun
Haklısın… Ay canım çok da lahmacun istiyor 1 tane yesem acaba yükseltir mi . Deneyen var mı hiç kızlarBirkaç hafta sonra da düşmeye başlayacak canım şuan bebiş insülin üretemiyor az kaldı inşallah çok çok ciddi yükseklikler de değil korkma benim ilk gebelikte 150 gördüğüm dönemler oluyordu birden bire 90lara düştü son haftalar düzelmeye başlıyor. Akşam yemeklerine dikkat edelim bende de şuan bir miktar artış oldu
Bende öyle düşünüyorum sırtını falan yaslıyor gibi sonuçta alanları dar minnoşlarınAmin amin aynen bana da da gerinmiş gibi geliyor yaşlanıyor gibi onun hareketi gibi geliyor