- Konu Sahibi Buffalosos
- #33.301
Ağustos topigi açılmış cinsiyetler belli olmaya başlamış o ilk heyecanlar geldi aklıma zaman ne çabuk geçiyor şimdi doğum telaşı basliycak nerdeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya ultrason görüntüsü atıp tahmin yapılırdı şimdi bebişlerimizin tekmelerini özlicez diye konuşuyoruzAğustos topigi açılmış cinsiyetler belli olmaya başlamış o ilk heyecanlar geldi aklıma zaman ne çabuk geçiyor şimdi doğum telaşı basliycak nerdeyse
Ya anlayamadık burda yüzünü plasentasina dayamış zorla açtık kime benziyor bilemedikTipe bak masaallah bebis sana benziyor gibi hissediyorum
O kadar rahatsız ettik ki yüzünü açmak için bize kızdı muhtemelenmaşallah duduşlara bak sanki ağladı ağlayacak gibi 41 kere maşallah
Bende öyleyim bazen bebek yaslanıyor gibi geliyor bazen karnım o kadar sert oluyor ki patlayacak gibi bazen yumuşacık hayırlısı ile bitirelim bu süreciValla kızlar bende kasılma olayını hala anlayamayanlardanim
Bi iki kere şüphelenmiştim nst ye takmışlardı bi şey yoktu
Bugün de oglusumun hareketi mi kasılma mı anlamadım hiç hakkımızda hayırlısı sanki hareket gibi bi de çok yedim içtim karnım çok gerildi tam anlayamadım kızlar ya
Bende inşallah 37.haftamda birakmayi düşünüyorum bi aksilik fln olmzsa 18 şubata denk geliyor benimdeBen bi mani olmazsa 37 ye kadar çalışacağım. 2 hafta yarıyıl tatili oluyor. Ocak 22 de bırakacağım
Bende bursadyim İnternet üzerinden yaptığı başvuru ama arayayım birde bakalım bana ne diyecklerBnde istanbuldayım. Bnde aradım beledıyeyi. Doğum yaptıktan sonra getrıyoruz dedi. Önce nüfusa düşsün, kimliği çıksın arayın getırıcez dedi.
6 buçuk kilo ve sezeryan olucak. Tedavili gebelik olduğu için bide ben öyle tercih ettim korkudankızlar ya kaç kilo aldınız birde sezeryan düşüneniz varmııı
Merhaba herkese teşekkür ederim cevap veremedim. iyim oscopar iğne kullandığım için sezeryanla lazerle yaktı göbeğim her tarafı mosmor oldu. Dün kontrolüm var di sadece tansiyon sıkıntım var bi dusse tansiyonu daha iyi olucam. Bebegim dün gördüm 3gunde 100 Gr vermiş ödem gitti kilo alır korkmayın,erken doğum olduğu için kalbi Derik dedi normal buyunce kapanır,şuan bebek durumu iyi dedi . Hastane yakın olduğu için hergun bebeğimi görüyorum.oznur_musti07 canim sen ve bebeğin nasılsınız
Rabbim bir an önce bebisinle seni sağlığına kavusturup birbirinize kavuşmasını nasip etsinMerhaba herkese teşekkür ederim cevap veremedim. iyim oscopar iğne kullandığım için sezeryanla lazerle yaktı göbeğim her tarafı mosmor oldu. Dün kontrolüm var di sadece tansiyon sıkıntım var bi dusse tansiyonu daha iyi olucam. Bebegim dün gördüm 3gunde 100 Gr vermiş ödem gitti kilo alır korkmayın,erken doğum olduğu için kalbi Derik dedi normal buyunce kapanır,şuan bebek durumu iyi dedi . Hastane yakın olduğu için hergun bebeğimi görüyorum.
Amin inşallah cnmRabbim bir an önce bebisinle seni sağlığına kavusturup birbirinize kavuşmasını nasip etsin
İkinci çocuğum olmasına rağmen bende kasılmayı bilmiyorum. İlk çocuğumda sezeryan olduğum gün nts de yüksek derecede sancım çıktı hatta dr en az 5 cm açıklık olmalı bu siddette demişti ama bende tık yoktu. Açılmamda olmadı sezeryana aldılar. Sezeryanda da ağrım olmadı herhalde acı eşiği ile alakalıValla kızlar bende kasılma olayını hala anlayamayanlardanim
Bi iki kere şüphelenmiştim nst ye takmışlardı bi şey yoktu
Bugün de oglusumun hareketi mi kasılma mı anlamadım hiç hakkımızda hayırlısı sanki hareket gibi bi de çok yedim içtim karnım çok gerildi tam anlayamadım kızlar ya
Bebişin durumunun iyi olmasına çook sevindim dualarım sizinle çabucak atlatırsınız inşallah bu süreciMerhaba herkese teşekkür ederim cevap veremedim. iyim oscopar iğne kullandığım için sezeryanla lazerle yaktı göbeğim her tarafı mosmor oldu. Dün kontrolüm var di sadece tansiyon sıkıntım var bi dusse tansiyonu daha iyi olucam. Bebegim dün gördüm 3gunde 100 Gr vermiş ödem gitti kilo alır korkmayın,erken doğum olduğu için kalbi Derik dedi normal buyunce kapanır,şuan bebek durumu iyi dedi . Hastane yakın olduğu için hergun bebeğimi görüyorum.
Ya bir şey soracağım. 37+0 dediğinde mi bırakılıyor en son gün yoksa 37+6 mı son gün oluyor çalışma için? Bilen var mı?Bende inşallah 37.haftamda birakmayi düşünüyorum bi aksilik fln olmzsa 18 şubata denk geliyor benimde
Benim doktorum da özellikle bunu söyledi canımBilemedim ki canım hiç de tecrübem yok endokrin doktoru özellikle bu markayı aldırttı ben de sorgulamadım :/