- 7 Şubat 2022
- 2.727
- 1.807
- 27
Kaç haftalıksınız sizEvet bugün patlamak üzereyim midem karnım komple şişkinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıksınız sizEvet bugün patlamak üzereyim midem karnım komple şişkinim
Bende aynı durumdayım. Dün evde kaset test yaptım çizgi cıkmadı kafayı yedim kesin kimyasal oldu diye . Hemen soluğu hastanede aldım kan verdim test bozukmuş değer 2 katından fazla yükselmişKızlar herkese merhabaa, ya bende bu aralar sürekli acaba bebek iyi mi ya bir şey olursa falan diye korkular var sizde de oluyor mu? İşte bir şey olsa belirti olurdu herhalde falan diyorum acaba panik atak gibi bir şey mi geçiriyorum yoksa genel annelik hali mi :)
6+3 bugünKaç haftalıksınız siz
Allah nasip ederse ramazan bayramında kucagımızda olurlarİyi bayramlar herkese arkadaşlar bundan sonraki bayramlarımızı evlatlarımızla karşılarız inşallah
Yani ilk keseyi gormeye gittiginde goturdn yaninda testleri dimi.Ben bu şekilde yaptırıp gitmiştim doktor tek tek yorumladı daha iyi oldu önden yaptırmak. Yoksa kalp atışı işin gittiğinde bakılmış olacak
Diyarbakirda misn. Ben de. Hangi doktora gidyorsnz acaba ben hala secemedm. Memorialde tunus bey vardi artik orda deilAcaba aynı doktor mu? Diyarbakir mi
Çok fazla ama sürekli durup dinlenerek gidilir belki doktoruna sor canımBenim dediğim yol 16 saat
Progestan fitil,enox iğneKızlar ilaç kullanan var mı şuanda ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
KaC haftalıksin canımBu gün kusmalarım başladı
Gebelikte yükseliyor..Kızlar hayırlı bayramlar, tsh hormonum 3.09 çıktı, doktorum ilaç verdi, hiç bilmiyorum bu tsh hormonu nedir yüksekliğinde neler olur
O nerde satılıyor bende alayım hemen ilk defa duydum vallaKızlar bi test var duydinuzmu idrarını bi kaba bosaltiyosun maviyse erkek pembeyse kiz olucakmis arkadasim denemiz dogru cikmis bilmiyorum yaniii