- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
Ben klomenle hamile kaldım pcos var, doktor pcos hastalarında düşük görülmenin daha yüksek olduğunu söyledi yumurtam çatladığından beri kullanıyorum önce 2 taneydi şimdi 1 e düştüNeden progestan kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben klomenle hamile kaldım pcos var, doktor pcos hastalarında düşük görülmenin daha yüksek olduğunu söyledi yumurtam çatladığından beri kullanıyorum önce 2 taneydi şimdi 1 e düştüNeden progestan kullanıyorsunuz
Sizin ikiz miAllah gönlüne göre versin canım cinsiyetini , tabiki öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz geçen ay izmir Medicana hastanesinde doğum yaptı arkadaşım , normal doğum 20 bindi.
Kese için erken olabilir şu an ama bayramdan sonra gittiğinde görürsün bence. Ben hiç bir şeyi içimde tutamıyorum hemen söylüyorum eşime sen ne güzel söylememişsin sürpriz olacak ona da
Ya hemnes divan bana da mantıklı geliyor ama odayı çok küçültüyor. Acaba ikisine ayrı oda mı yapsam dedim ama onu da uzmanlar önermiyormuş. Hala karar veremedim
Hazırlık kısmı bu işin en keyifli yanlarından biri bence ben çok sabırsızım , daha biz de duymadık aslında kalp atışını ama hemen bakmaya ve bir şeyler almaya başladım
Bende aynıyım canım , sürekli acaba hala oradalar mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ben bu işte doktorların ticari olarak da baktığını düşünüyorum aslında. Bu arada Türkiye’de de bu testi yapan laboratuvarlar var ve neredeyse yarı fiyatına oluyor. Mesela izmir de Gentan var. Arkadaşım orada yaptırmıştı. Biraz araştırın bence.
Akıntı bende de çok oluyor , akıntı rengi sarıysa sıkıntı diye biliyorum. Rengine bakıp eğer sarıysa doktorla görüş bence enfeksiyon olabilir.
Aynen Ama inşallah hayırlısıyla kız olur ya çok istiyorum kız çocuk rabbim sağlıklı şekilde versin deİkinciler de kız olsa tadından yenmez sanki değil mi erkek olsa da oğluslara arkadaş olurlar
Ben 4+6da gittim ilk kez keseyi gördük ultrasonda kan tahlili istemedi betaya da gerek yok dedi 2 hafta sonra gel o zaman kana bakarız dedi. Aklıma takıldı. Aslında vitaminlerime değerlerime vs normalde bakmalı mıydı ?Zaten öyleeee bak diyeceksin ki gebelik testi yaptım eczaneden çift çizgi çıktı hemen diyor adetin geçti mi evet bir hafta geçti de direkt hemen tahlil istiyor o sırada diğer tahlillere de bakalım birlikte dersin o şekilde 3-4 tüp aldılar hem beta hem de diğer vitamin , kan değerleri işte hastalık testlerine de baktılar hepsine birden
Bende taşınacağım hem de 1000 km uzaklığa benimki 13-14 haftalık olacak inşallah taşınma zamanı ama ev taşımak öyle gözümde büyüyor kiArkadaşlar ben tam bebiş 8 haftalık olacağı zaman taşınacağım hem de 12 saatlik uuzzuuun bir yola :) öğretmenim görev yerim biraz uzağa çıktı malesef, taşınmam gerekiyor. 8 haftalıkken hadi yolu dinlene dinlene gittik diyelim bir ev taşıma stresim olacak. Ay bana dua edin. Aralıktan beri bebek istiyorduk olmadı ben de zaten olmuyor diye korunmadım bu defa da tam taşınma zamanına denk geldi bebeğim
Canım ertesi gün etkisini gösterdi bende ancak hala mide hassasiyeti yaşadığım zamanlar oluyor sabahları açlığı uzun tutarsam maalesef kusmalar oluyor ilacın etkisi genel olarak güzel ama ara sıra rahatsızlık yaşıyorumBen bugün başladım prilam kullanmaya. Midem aşırı kötü günlerdir hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum. Daha yeni içtim prilamı ne zaman etki gösterir şuan bile hiç iyi değilim bulantıdan uyku uyuyamıyorum
Ahh bize Allah kolaylıklar versin neyse ki sizin bebiş bira büyümüş olacak o da güzel birşey. Benim 2 aylık olacak. Aslında yolu ikiye bölüp 6+6 saat şeklinde gidelim diyoruz zaten mola da verilir problem olmadan gideriz inşallah nakliyeciye verdiniz değil mi? Onlar zaten evin kurulumunu yapıyorBende taşınacağım hem de 1000 km uzaklığa benimki 13-14 haftalık olacak inşallah taşınma zamanı ama ev taşımak öyle gözümde büyüyor ki
Bende de ben istediğim için detaylı baktılar siz de bir sabah erken gidin sağlık ocağına tüm tahlillerime bakalım deyin istek üzerine de bakıyorlarBen 4+6da gittim ilk kez keseyi gördük ultrasonda kan tahlili istemedi betaya da gerek yok dedi 2 hafta sonra gel o zaman kana bakarız dedi. Aklıma takıldı. Aslında vitaminlerime değerlerime vs normalde bakmalı mıydı ?
Daha iyi oldu bebişle taşınmak daha zor şimdi doğana kadar da her şey yerleşmiş olur düzenliArkadaşlar ben tam bebiş 8 haftalık olacağı zaman taşınacağım hem de 12 saatlik uuzzuuun bir yola :) öğretmenim görev yerim biraz uzağa çıktı malesef, taşınmam gerekiyor. 8 haftalıkken hadi yolu dinlene dinlene gittik diyelim bir ev taşıma stresim olacak. Ay bana dua edin. Aralıktan beri bebek istiyorduk olmadı ben de zaten olmuyor diye korunmadım bu defa da tam taşınma zamanına denk geldi bebeğim
Amin inşallah bizde sürekli mola vererek gidelim diyoruz ama bir de kedimiz var artık nasıl gideriz bilemiyorum nakliyeciyeye vereceğiz bir de annem gelecek yardıma inşallah kazasız belasız taşınırız ikimizdeAhh bize Allah kolaylıklar versin neyse ki sizin bebiş bira büyümüş olacak o da güzel birşey. Benim 2 aylık olacak. Aslında yolu ikiye bölüp 6+6 saat şeklinde gidelim diyoruz zaten mola da verilir problem olmadan gideriz inşallah nakliyeciye verdiniz değil mi? Onlar zaten evin kurulumunu yapıyor
Teşekkür ediyorum bilgilendirmen içinBebişin hayırlı olsun öncelikle, tsh değerin yüksek değil ancak ilaç kullanmanın bir zararı yok bende de oğlumun doğumuna kadar kullanmıştım 4,5 falandı benimde. Tsh hormonu bebeğin gelişimi ve tutunması için önemli diye biliyorum. Levetiron vermişti bana da doktorum ilacı kullandım çok da sağlıklı doğumum oldu işte hamilelikte değişiklikler oluyor vücut sonuçta bir canlı büyütüyor
Masallah ne kadar erken duymuşsunuz ben de bugün duydum elhamdülillah5+6 kalp atışı duyuldu bebiş görüldü :) şu an 6+5 deyiz
Evettt , çok heyecanlıııSizin ikiz mi
Canım çok dikkatli ol , taşınma sürecinde çok eğilip doğrulma , 2 kg dan daha ağır bir şey kaldırma. Bir kadın tutun bence , iş eşine düşüyor daha çok sen direktif veren tarafta olacaksınArkadaşlar ben tam bebiş 8 haftalık olacağı zaman taşınacağım hem de 12 saatlik uuzzuuun bir yola :) öğretmenim görev yerim biraz uzağa çıktı malesef, taşınmam gerekiyor. 8 haftalıkken hadi yolu dinlene dinlene gittik diyelim bir ev taşıma stresim olacak. Ay bana dua edin. Aralıktan beri bebek istiyorduk olmadı ben de zaten olmuyor diye korunmadım bu defa da tam taşınma zamanına denk geldi bebeğim