Ben de 11 gun kala yaptm pembeden daha koyuydu onceki gun yapsam olurmusBen de çok şaşkınım aslında yani bata 12 gün kala öğrenen hiç duymamıştım ama dün doktorum normal karşıladı. Sizin yumurtlama üzerinden 10 gün geçmiş iki gün sonra yapınca tamamen netleşir diye düşünüyorum
Benim etrafimda herkes gorumcelerim ablam bio oil kullandı şükür hamilelikleride çok iyi geçmiş maşallah. Amma şimdi bunj duyunca ben korktumyaa almasam mıYok ben almayı zaten düşünmüyordum canım konuşanlar vardı o sebeple dedim ben Burt's Bees marka almayı düşünüyorum.
Yok ben almayı zaten düşünmüyordum canım konuşanlar vardı o sebeple dedim ben Burt's Bees marka almayı düşünüyorum.
Ebet evde yapıııyo cok kolay hamilelik testi gibiZararlı mı ki ben evde yapılan kolay bisey sanmıştım
Bende progestan prilam kullanıyorum ekstra folimix (folik asit vitamin birleşimi) kullanıyorum. Açıkçası prilam çok iyi geldi mide bulantılarım yemek yedirmiyordu çok çok iyi haldeyim şuan canım. Hamilelerin kullanabildiği ilaçlar olduğu için içim rahatKızlar bende folik asit levotiron progestan ve şimdide prilam kullanmaya başladım. Bu kadar ilaç bebeğe zarar vermez inşaAllahbiraz tedirginim
Hayir canim, sadece muayene ucreti 550 lira, tahlillerle 1000 oluyor ,hatta bazen geciyor. O anlamda uygun geldi. Tabi devlet hastanesiyle kıyaslamiyorum:) evet
Evet aslında dediğiniz gibi daha uygun geliyor muayene ucreti zaten 9 ayda 5000 TL falan yapıyor tahliller dünya para ikili üçlü testler falan da aynı bende sorayım gjttigim hastanede öyle birsey var mjHayir canim, sadece muayene ucreti 550 lira, tahlillerle 1000 oluyor ,hatta bazen geciyor. O anlamda uygun geldi. Tabi devlet hastanesiyle kıyaslamiyorum:)
Ben bugün başladım prilam kullanmaya. Midem aşırı kötü günlerdir hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum. Daha yeni içtim prilamı ne zaman etki gösterir şuan bile hiç iyi değilim bulantıdan uyku uyuyamıyorumBende progestan prilam kullanıyorum ekstra folimix (folik asit vitamin birleşimi) kullanıyorum. Açıkçası prilam çok iyi geldi mide bulantılarım yemek yedirmiyordu çok çok iyi haldeyim şuan canım. Hamilelerin kullanabildiği ilaçlar olduğu için içim rahat
Bu sizin tercihiniz. Ben rahatlatmak için benim de gebe olduğumu ve kolaylıkla geldiğimi söyledim. Yaş farkı var için de sonuçta birimiz 25 birimiz 60 yaşında değiliz. Siz de çok gencsiniz henüzŞöyle bir fark var ama. Anladığım kadarıyla siz 25 yaşındasınız. Ben ise 35
Ben bu şekilde yaptırıp gitmiştim doktor tek tek yorumladı daha iyi oldu önden yaptırmak. Yoksa kalp atışı işin gittiğinde bakılmış olacakYaa e tamm bu cok iyi. Oyle diyeyim. Doktorun yanina direkt tahlillere gideym doktor sokdaha merhaba demeden tahlil mi yaptin diyecek
Acaba aynı doktor mu? Diyarbakir miBeni ayın 17 sinde çagırdı en son randevum bu ayın 22sindeydi sizce çokmu geç
Doktorum tatile gidiyomuş ondan bu kadar geç verdi
Kesinlikle haklısınız. Levotiron sizin neden yüksek. Tsh kaç çıkmıştı?Ben iye için desefin iğne yaptırdım üç doz. Enfeksiyon geçmezse diye de intaniyeye randevu aldım. Geçmezse yatış verecekmis çünkü ağızdan alınanlara direncliymis. Bence aldığımız ilaçlar değil de hastalıklar daha çok zarar verir bebeğe. 2-3 doktora onaylatip rahatlıkla ilaçlarımı alıyorum. Şifası bana, zararı iğneyle çöpe gitsin diye dua da ediyorum. Şu nioli yağını dün damlattim iyi gelmiş gibi de hissettim, akıntıyı azalttı. Levotiron 75 e çıktı doktor. Şimdilik bu kadar benimkiler. Ha bir de kim ne derse desin umrumda da olmuyor, stres en az seviyede tutulmalı en önemlisi
Yok canım ben fransadayımAcaba aynı doktor mu? Diyarbakir mi
Ben önceden kullanıyordum dozunu yukselttiKesinlikle haklısınız. Levotiron sizin neden yüksek. Tsh kaç çıkmıştı?
Anladım canım. Benim tsh 3.80 çıkmıştıBen önceden kullanıyordum dozunu yukseltti
Bende de öyle bugün iyiyim nedenki bi şey mi oldu iyiyim acaba falan diye düşünceler alıyor beni sanki şikayetlerimin fazla olması beni daha olumlu düşündürüyorKızlar herkese merhabaa, ya bende bu aralar sürekli acaba bebek iyi mi ya bir şey olursa falan diye korkular var sizde de oluyor mu? İşte bir şey olsa belirti olurdu herhalde falan diyorum acaba panik atak gibi bir şey mi geçiriyorumyoksa genel annelik hali mi :)
Neden progestan kullanıyorsunuzprogestan, prilam ve regnesis max kullanıyorum
Allah gönlüne göre versin canım cinsiyetini , tabiki öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizİnşallah hepimiz saglıklıca kucagımıza alalım bebişlerimizibir kızım var 10 aylık bakalm rüyalarıma erkek bebek giriyor hep merakla bekliyorum dogum ücreti şuan 15 bin galiba konustunuzmu hiç biz dogurana kadar 2 ye katlanır galiba
Kese için erken olabilir şu an ama bayramdan sonra gittiğinde görürsün bence. Ben hiç bir şeyi içimde tutamıyorum hemen söylüyorum eşimeKizlar benm hesabima gore 4+1 im. Kese gorunur mu sizce. Hala kan testi vermedm ama 4 gundr testim t c den cok koyu.direkt kese gorunecegi zamaan esimle gidip ona surpriz yapmak istiyorm. Bir haftadr ogrendm ama hala ona soylemedim
Ya hemnes divan bana da mantıklı geliyor ama odayı çok küçültüyor. Acaba ikisine ayrı oda mı yapsam dedim ama onu da uzmanlar önermiyormuş. Hala karar veremedimAyy bende o sarte besiklere bayılıyorum. Geleceğe en güzel yatırım bence. Bana kalırsa hemmes divandan bi tane daha edin. Eger yerin varsa cinsiyete göre de ya bi tane büyük dolap yada iki ayrı dolap satın alırsın. Belki bi kiz bi erkek olur oda ayrımı gerekir büyüdüğünde. Ekstra masraf olmaz hem divan hem beşik vs
Hazırlık kısmı bu işin en keyifli yanlarından biri benceAy okuyunca ben heyecanlandim. bende hemen kalp atışını duysamda hazırlıklar yapsam çok heyecanlı. Bizim ulkede malesrf ikea yok bende bikaç beşik beğendim instagramda
Bende aynıyım canım , sürekli acaba hala oradalar mı diye düşünmekten kendimi alamıyorumKızlar herkese merhabaa, ya bende bu aralar sürekli acaba bebek iyi mi ya bir şey olursa falan diye korkular var sizde de oluyor mu? İşte bir şey olsa belirti olurdu herhalde falan diyorum acaba panik atak gibi bir şey mi geçiriyorumyoksa genel annelik hali mi :)
Ben bu işte doktorların ticari olarak da baktığını düşünüyorum aslında. Bu arada Türkiye’de de bu testi yapan laboratuvarlar var ve neredeyse yarı fiyatına oluyor. Mesela izmir de Gentan var. Arkadaşım orada yaptırmıştı. Biraz araştırın bence.Bende kararsız kaldım bak benim doktor bu konuda çok ısrarcı ama sizin doktorunuz söylememiş bile
Akıntı bende de çok oluyor , akıntı rengi sarıysa sıkıntı diye biliyorum. Rengine bakıp eğer sarıysa doktorla görüş bence enfeksiyon olabilir.Kızlar benim ilk baştan beri akıntım fazla günde 2 çamaşır değiştiriyorum bu normal diye hiç sormadım bile doktora. Ama 2 gündür yoğunluk olarak daha fazla mukuslu gibi akıntı geliyor parça parça bunu garip olarak mı algılamalıyım sizde de var mı?