2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Canım ben dün 14 saat yol geldim elhamdülillah biraz zorluydu ama önceden planlı bir tatildi. 2 saatte bir mola, yürüyüş yaptım, arabayı sadece 3 saat kullandım, diğer zamanların çoğu arkada uzandım. İçini ferah tut

Benim doktorum iki saatte bir mola ile 4/5saate izin verdi ,ama molalarda yürüyüş yap dedi

Benim de Allah nasip ederse 10.haftada böyle bir yolculuk planım var, çok sevindim sağ Salim ulaşmanıza yollar güzelse özellikle , 2şer saatte bir mola verip yürüyüş yaptıktan sonra yolculuk için sıkıntı değil deniyor zaten

Hiç belli olmaz ben hiç hissedemiyorum ya çok garip sürekli konular okuyorum of keşke belli olsa hemen küçük bir testle çok bekletiyorlar taaa ağustos gibi belli olur hepimizin
Kızlar bi test var duydinuzmu idrarını bi kaba bosaltiyosun maviyse erkek pembeyse kiz olucakmis arkadasim denemiz dogru cikmis bilmiyorum yaniii

Kızlar bi test var duydinuzmu idrarını bi kaba bosaltiyosun maviyse erkek pembeyse kiz olucakmis arkadasim denemiz dogru cikmis bilmiyorum yaniii
Ayyy nasıl yapılıyor yapsak bizde çıkar mı ki belli zamanı mı var yoksa yapalım eğlence olur

Şöyle bir fark var ama. Anladığım kadarıyla siz 25 yaşındasınız. Ben ise 35

Kızlar selam bugün 6+6 olduk. Doktorum ısrarla genetik test yaptırmam gerektiğini söylüyor ama çevremdekiler de yaptırmamam konusunda ısrarcı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende yaptırdım. Genetik Pıhtı çıktı karnima iyne vurduruyorum. Biz eşimle akraba oldugumuz için doktor yaptırmıştı

Yas 35
2. Cocuk
Sat 29 mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…