2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Selam kizlar, 6+1 den sesleniyorum. Belime ve ordan daha da yukari sirtima vuran agrilarim oldu bugun. Bir de ara ara tek tarafta kasik agrisi. Hicbiri dayanilamicak agrilar degil ama insanin akli takiliyor. Boyle belirtiler deneyimleyen var mi?
Bennnn, belim.agriyoo hele yürüdükçe daha çok..
Kasığımda da bazenn agri hissediyorum

Kızlar selam bugün 6+6 olduk. Doktorum ısrarla genetik test yaptırmam gerektiğini söylüyor ama çevremdekiler de yaptırmamam konusunda ısrarcı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

İKili tarama vs eskilerde kaldı diyor, yani ilk muayeneye gittiğimden beri en doğru yöntemin genetik test olduğuny söylüyor. Herhangi bir şüphesi vs olduğu in değil yani

Kızlar herkese merhabaa, ya bende bu aralar sürekli acaba bebek iyi mi ya bir şey olursa falan diye korkular var sizde de oluyor mu? İşte bir şey olsa belirti olurdu herhalde falan diyorum acaba panik atak gibi bir şey mi geçiriyorum yoksa genel annelik hali mi :)

Yaş 37
2.cocuk
Çorum merkez
Son adet 1 Mayıs

Hormonlardan da panik haldeyiz bende de var.. bisey okuyunca korkuyorum ben de.. geçecek insallah

Yapılma yönteminden emin değilim, kan veya sıvı ile yapılıyor galiba . 10.000tl civarındaymış
2-3 bin bisey olsa yaptırırdım 10 fazlaymış ya napsak ki bilemedim benim de kuzenim yeni ikili test yaptırdı hala yapıyorlar bizim burda ama tabi diğeri daha detaylıdır

2-3 bin bisey olsa yaptırırdım 10 fazlaymış ya napsak ki bilemedim benim de kuzenim yeni ikili test yaptırdı hala yapıyorlar bizim burda ama tabi diğeri daha detaylıdır
Valla ben renkli ultrasona girmiştim onun dışında bı şey yaptırmamıştim. Bunda da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası Allah büyük

İKili tarama vs eskilerde kaldı diyor, yani ilk muayeneye gittiğimden beri en doğru yöntemin genetik test olduğuny söylüyor. Herhangi bir şüphesi vs olduğu in değil yani
İyi de canım benim, genetik test dediğin türlü türlü. Hangi gene bakacaksın? Adi ne? Tüm hepsini tarayan bir test mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…