- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
Bizim ülkede instagramda satiliyor yalnız biraz pahali normal testlerdenO nerde satılıyor bende alayım hemen ilk defa duydum valla
4 gündür devam ediyor bende de çok korkmuştum ama doktor normal olduğunu söylediKızlar demin lavanoda iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm koyu renk çok afedersiniz.Aşırı moralim bozuldu.Bugün sabah taziye vardı ağladım üzüldüm ondan mı oldu acaba.Yarın sabah randevum var
4+4 canmKaC haftalıksin canım
Bu kusma yorgunluk işi bide sıcaklar olunca çekilmez oluyor. Bıraksalarda uyusakHazırlanıp bayram için gitmem lazım ama o kadar halsizim ki ya kolum kalkmıyor midem fenaçok yorgunum sanki
Küçük sivilce gibi değilmi bende de oldu onlar bende cok aşırı damarlanma var gögsümdeKızlarr sizinde goğüs uçlarınız değiştimi? Benim gogus uclarımda bişeyler çıktı. sol goğüsümdekinin sanki iki tane ucu çıktı resmen . gitgide buyuyor
Baya erken başlamış ya4+4 canm
Aynen canm kısmet iyi olsunda razıyım yaBaya erken başlamış ya
Benim de 3.75 çıkmıştı normal olarak gördü kadın doğumcu gebelik olusmasaydi o zaman yüksek derdik ama oluşmuş bir sorun yok dedi ve kendi yaptırdığı testte 1 kusurlu bir rakama düşmüştü 3 gündeAnladım canım. Benim tsh 3.80 çıkmıştı
5 yaşında küçük bir ergenim varKaç yaşında acaba
Boşver kalsın o zaman ben Instagram falan kullanmıyorum dayanırım bı iki ay dahaBizim ülkede instagramda satiliyor yalnız biraz pahali normal testlerden
Allah bağışlasın benim de 4 buçuk yaşında bı oğlum var5 yaşında küçük bir ergenim var
İlk mesajımı okumadınız sanırım. Problem zaten bir doktorun sorun yok, diğer doktorun ise 5 aydan önce izin vermemesiÇok fazla ama sürekli durup dinlenerek gidilir belki doktoruna sor canım
Sürekli takip etmiyorum burayi ,tabi ki okumadım yoksa neden doktoruna sor diyeyimm...İlk mesajımı okumadınız sanırım. Problem zaten bir doktorun sorun yok, diğer doktorun ise 5 aydan önce izin vermemesi
Bebişin hayırlı olsun öncelikle, tsh değerin yüksek değil ancak ilaç kullanmanın bir zararı yok bende de oğlumun doğumuna kadar kullanmıştım 4,5 falandı benimde. Tsh hormonu bebeğin gelişimi ve tutunması için önemli diye biliyorum. Levetiron vermişti bana da doktorum ilacı kullandım çok da sağlıklı doğumum olduKızlar hayırlı bayramlar, tsh hormonum 3.09 çıktı, doktorum ilaç verdi, hiç bilmiyorum bu tsh hormonu nedir yüksekliğinde neler olur
Hepimizinkini Allah bağışlasın canimBoşver kalsın o zaman ben Instagram falan kullanmıyorum dayanırım bı iki ay daha
Allah bağışlasın benim de 4 buçuk yaşında bı oğlum var
Benimde baya hassaslaştı dokununca ateş gibi, uykudan kalkınca ve sütyeni çıkarınca sızlıyor sanki adet öncesi belirti var ve uçları çok sertleşti normalde öyle uçları yok gibi ancak son zamanlarda hissedilir değişiklik var bende deKızlarr sizinde goğüs uçlarınız değiştimi? Benim gogus uclarımda bişeyler çıktı. sol goğüsümdekinin sanki iki tane ucu çıktı resmen . gitgide buyuyor
İkinciler de kız olsa tadından yenmez sanki değil mi erkek olsa da oğluslara arkadaş olurlarBoşver kalsın o zaman ben Instagram falan kullanmıyorum dayanırım bı iki ay daha
Allah bağışlasın benim de 4 buçuk yaşında bı oğlum var
Evet ya son iki gundur baya buyumuş koyulaşmışlarKüçük sivilce gibi değilmi bende de oldu onlar bende cok aşırı damarlanma var gögsümde
Tatlım kese 5+0 kalp atışı 6+1 ❤❤Hazırlanıp bayram için gitmem lazım ama o kadar halsizim ki ya kolum kalkmıyor midem fenaçok yorgunum sanki
Aynen bende öyleyim yaBende de öyle bugün iyiyim nedenki bi şey mi oldu iyiyim acaba falan diye düşünceler alıyor beni sanki şikayetlerimin fazla olması beni daha olumlu düşündürüyor