2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Kızlarr sizinde goğüs uçlarınız değiştimi? Benim gogus uclarımda bişeyler çıktı. sol goğüsümdekinin sanki iki tane ucu çıktı resmen . gitgide buyuyor

4 gündür devam ediyor bende de çok korkmuştum ama doktor normal olduğunu söyledi

Kızlar hayırlı bayramlar, tsh hormonum 3.09 çıktı, doktorum ilaç verdi, hiç bilmiyorum bu tsh hormonu nedir yüksekliğinde neler olur
Bebişin hayırlı olsun öncelikle, tsh değerin yüksek değil ancak ilaç kullanmanın bir zararı yok bende de oğlumun doğumuna kadar kullanmıştım 4,5 falandı benimde. Tsh hormonu bebeğin gelişimi ve tutunması için önemli diye biliyorum. Levetiron vermişti bana da doktorum ilacı kullandım çok da sağlıklı doğumum oldu işte hamilelikte değişiklikler oluyor vücut sonuçta bir canlı büyütüyor

Kızlarr sizinde goğüs uçlarınız değiştimi? Benim gogus uclarımda bişeyler çıktı. sol goğüsümdekinin sanki iki tane ucu çıktı resmen . gitgide buyuyor
Benimde baya hassaslaştı dokununca ateş gibi, uykudan kalkınca ve sütyeni çıkarınca sızlıyor sanki adet öncesi belirti var ve uçları çok sertleşti normalde öyle uçları yok gibi ancak son zamanlarda hissedilir değişiklik var bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…