Açıkçası çok araştırma yapmıyorum kötü şeyler okursam etkilenirim diye. Normal olduğunu bilmek iyi geldi. Pek yemek yiyemiyorum iştahsızlık var belkide ondandır. Teşekkür ederimBen dahil çevremdeki hamilelerde vardı hep bence korkacak bir durum değil dusuklugunden ziyade yüksekliği kötü gebelik zehirlenmesi yapıyor beslenme ile alakalı olabilir tuzsuz vs besleniyorsan ondandır diye düşünüyorum
Evet canım daha erken , endişe etme biraz sabırMerhabalar sat 23.05.2023 gecikme olmadan kan verdim 23 haziran da beta hcg 1340 çıktı ama kese görünmedi Bi sorun olabilir mi doktor daha erken dedi ama
Rica ederim ne demek iştahsızlıktandir ben de öyleyim şimdi düzgün birdey yiyemiyorum kalkınca gözüm kararıyor ölçmedim ama büyük ihtimalle benim de düşük şimdi tansiyonum simdiAçıkçası çok araştırma yapmıyorum kötü şeyler okursam etkilenirim diye. Normal olduğunu bilmek iyi geldi. Pek yemek yiyemiyorum iştahsızlık var belkide ondandır. Teşekkür ederim
Aslinda ölçmek hic aklıma gelmedi. Bi ayda içim gecti tuzluğu diktim kafama. O anda da ter boşalttım. 10 dk kadar bayilacakmiyim acaba diye kaldım yerde. Sonra kayinvldem geldi saolsun. 10_6 civanda sabitlendi. Arada tuzluyorum kendimi. Sende dikkat et kendineRica ederim ne demek iştahsızlıktandir ben de öyleyim şimdi düzgün birdey yiyemiyorum kalkınca gözüm kararıyor ölçmedim ama büyük ihtimalle benim de düşük şimdi tansiyonum simdi
Canım benim ya. Tuzlu salatalik iyi gelir aslında ama benim de içim hiçbir şey almıyorAslinda ölçmek hic aklıma gelmedi. Bi ayda içim gecti tuzluğu diktim kafama. O anda da ter boşalttım. 10 dk kadar bayilacakmiyim acaba diye kaldım yerde. Sonra kayinvldem geldi saolsun. 10_6 civanda sabitlendi. Arada tuzluyorum kendimi. Sende dikkat et kendine
Aslinda tuzlu salatayı sever çok yerdim bugun bi ara bi ısırık aldim. Hormonluydu sanirim yada ağzımın tadı gitmis bilemedim salataliktaki tadi tarif etmeyi asla istememCanım benim ya. Tuzlu salatalik iyi gelir aslında ama benim de içim hiçbir şey almıyor
Aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz benim de bugün 7. Haftam başladı biraz karnımda değişik ağrım var ve benim de henüz ogurmem yok ama bazı yiyeceklere özellikle soğan tarzı şeyleri yiyemiyorum kalp atışını duydunuz mu ben 5 haftalıkken gitmiştim keseyi gördüm bayramdan sonra inşallah kalbi için gidecegizÇok teşekkür ederim içim rahatladı bide kızlar ben 6cı haftamı doldurdum 7ci haftadayım artık regl agrilarım artık olmuyor iştahsızlık iğrenme oluyor yemek yiyemiyorum. Amma boyle kusma öğurme yok bide ağzımın tadı yok gibi bazen karnimda ara sıra degisik ağrılar oluyor. Doktorum o kadar korkutmuşduki yatıyorum pek iş yapmıyorum sizde hangi belirtiler var
Bizim de öyleydi , ben eşime boşalttırdım odayı , bir çok şeyi de letgo dan satılığa koydumBebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyorsiz de odalar ne durumda
Ayy bende o sarte besiklere bayılıyorum. Geleceğe en güzel yatırım bence. Bana kalırsa hemmes divandan bi tane daha edin. Eger yerin varsa cinsiyete göre de ya bi tane büyük dolap yada iki ayrı dolap satın alırsın. Belki bi kiz bi erkek olur oda ayrımı gerekir büyüdüğünde. Ekstra masraf olmaz hem divan hem beşik vsBizim de öyleydi , ben eşime boşalttırdım odayı , bir çok şeyi de letgo dan satılığa koydumİkeanın açılabilir hemnes divanından var bir tane o odada , onu alırken ilerde yanına korkuluk yaptırıp çocuk yatağı olarak kullanırım diye düşünmüştüm ama şimdi ikiz olacağını öğrenince işler değişti. Aklım da ikeanın klasik 60X120 beşiğinden almak vardı 2 tane ama dün mobilya baktık biraz eşimle , instagramda da sürekli dolaşan oval beşikler var daha sonra da büyüyüp yatak oluyo , sarte mobilya diye bir yer satıyor instada , satıcı adam ona ikna etti bizi , birde dolap ve şifonyer beğendim hepsine 50 bin dedi. Daha çok erken olduğu için öyle baktık çıktık tabi sadece. Ya ikea beşik alacağım , ya bir tane daha hemnes yatak alacağım ya da o oval beşiklerden alacağım , kafalar çok karışık ilk doğduğunda yatmaları için de Chicco baby hug aldım.
Çok geçmiş olsun üst solunum yolu mu göründünüz mü acile var mı öksürük balgam ?Ben de 3gundur çok kötüyüm idrar yolunda bakteri çıktı boğazım da iltihaplı midem de kötü
Bende öyle biliyorum TORCH paneli ve tiroidler yapilmayabiliyor diye biliyorumSaglikocaginda rutin kan testleri yapılıyor toksoplazmaya rubellaya sanırım bakılmıyor ya da bizim saglikocagi iki defa söylememe rağmen yapmadı özel hastanede rutin testlerimiz diyerek ben söylemeden yaptilar
Hiç aklınıza getirmemeye çalışın insallah her şey güzelce ve sağlıkla ilerleyecek insallah2 gün bende bogaz ağrısı çektim soğuk meyve yemiştim ona bağladım. Ağrımaya başlayınca boğazıma tülbent bağladım bugun çıkarttım düzelmiş şükür. Fakat bugün de tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. İlk kimyasal yaşadığımda bayılmıştim. Simdi o korku sardı içimi.
Amin amin hepimizin inşallah amin.Hiç aklınıza getirmemeye çalışın insallah her şey güzelce ve sağlıkla ilerleyecek insallah
Çok teşekkür ederim acile göründüm sef grubu bir antibiyotik verdi öksürük yok ama balgam var evde eşimde oğlumda hasta sanırım salgın varÇok geçmiş olsun üst solunum yolu mu göründünüz mü acile var mı öksürük balgam ?
Ben o antibiyotiği kullanırken mantar oldum doktora sorup içsen canım probiyotik desteği gerekiyor sanırım yanındaÇok teşekkür ederim acile göründüm sef grubu bir antibiyotik verdi öksürük yok ama balgam var evde eşimde oğlumda hasta sanırım salgın var
Mecbur kullanmam lazım canim faranjit var ben de kolay kolay iyileşmez kadın doğum doktoru kendi yönlendirdi zaten hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var diye mantara da dikkat ederim dediğin gibi preboyotikle teşekkürler canımBen o antibiyotiği kullanırken mantar oldum doktora sorup içsen canım probiyotik desteği gerekiyor sanırım yanında
1500 üzeri görünüyor kese,Merhabalar sat 23.05.2023 gecikme olmadan kan verdim 23 haziran da beta hcg 1340 çıktı ama kese görünmedi Bi sorun olabilir mi doktor daha erken dedi ama
Ilk gebeligimde doktor bir kagida yazdi saglkocaginda gecerli olanlari yaptrmistm. Yoksa cok pahali oluyorSaglikocaginda rutin kan testleri yapılıyor toksoplazmaya rubellaya sanırım bakılmıyor ya da bizim saglikocagi iki defa söylememe rağmen yapmadı özel hastanede rutin testlerimiz diyerek ben söylemeden yaptilar