İnşallah canım benimAy canım sağlık olsun benimde kaynanamlar köyde . Kendini yormaa inşallah ikinci trimestrde daha enerjik oluyor insan diyolar. O zaman ben bol bol ev temizliyi yapmağı düşünüyorum
Ama ben oğlumu kendim gibi yetiştiriyorumO oyuncak mecbur kalıyor canim anne oyunum bitmedi ama diyorlar yerden oyuncak hiç eksik olmuyor sadece senin sabrın artıyor
Ayyy en sevdiğim oğlan annesiiiiAma ben oğlumu kendim gibi yetiştiriyorumona da bez süpürge falan veriyorum oda temizlik yapıyor hatta bana diyor ki sen yoruldun git otur ben yapım dedim tamam ama yapıyor halkını yemiyeyim bı masallahinizi alırız teyzler az önce diyor ki of burası dağılmış hadi toplayalım dedi kalktı topladı
Evet ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım henüz para vermedim ama muayane hakkım bitinve ödeyeceğim bende..Özel 600 olmuş daha 2 hafta evel 400 du ben şokdevlete gidiyorum bende şimdilik ayrıntılı için özele giderimins
Öyle olsa doktorlar asla yapmaz..Vajinal de düşük riski oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum ama bide ben 4 temmuzda gidicem doktora o zaman a görünür galiba
Ben beta icin kan verirken ayni damar yoluyla tahlilleri yaptrsam olmaz mi. Hani desem idrar testlerm bir haftadr pozitf siz betaya bakarken bir zahmet tahlilero de yapsanizEn doğal hakkın canım ben de öyle dedimhatta pozitif çıkarsa ebeye kayıt yaptır dedi pozitif çıktı
Zaten öyleeee bak diyeceksin ki gebelik testi yaptım eczaneden çift çizgi çıktı hemen diyor adetin geçti mi evet bir hafta geçti de direkt hemen tahlil istiyor o sırada diğer tahlillere de bakalım birlikte dersin o şekilde 3-4 tüp aldılar hem beta hem de diğer vitamin , kan değerleri işte hastalık testlerine de baktılar hepsine birdenBen beta icin kan verirken ayni damar yoluyla tahlilleri yaptrsam olmaz mi. Hani desem idrar testlerm bir haftadr pozitf siz betaya bakarken bir zahmet tahlilero de yapsaniz
Normalde ozele gidecm de testler icin gidecm ya gitmisken ultrasyona baksin . Kalp atisi icin ozele giderm.Canım ben özele gidiyorum test için sadece devlete gideceğim...
Devletten de ulturason ile bakıyorlar tabi .
Bence senin bı kızın olacak genelde dediklerim tutarAyyy en sevdiğim oğlan annesiiiiileride eşine de böyle yardım etmeyi öğrenecek kuzum benimmm masallah ona ne güzel yetişiyor
Yaa. O zamn mecbr ozele gidecem. En azindan testler icin giderm die dusundm de dedign gibi randevu yok630₺ bizimde muayene ücreti :/
Devlette zaten aylardır asla yer yok normal muayene için iki ay boyunca baktım bir kez bile randevu yakalayamadım sağlık sistemi ağlıyor resmen..
Evet evet bakar bende önce bı ulturason baktırrim, sonra testleri yaptırimNormalde ozele gidecm de testler icin gidecm ya gitmisken ultrasyona baksin . Kalp atisi icin ozele giderm.
Evet devlet için sadce test yaptırmaya iki hafta önceden randevu zor buldum630₺ bizimde muayene ücreti :/
Devlette zaten aylardır asla yer yok normal muayene için iki ay boyunca baktım bir kez bile randevu yakalayamadım sağlık sistemi ağlıyor resmen..
Valla mantkli umarim kabul ederler yani sirf o igneler yuzunden gidip kan vermiyorm bir haftadr idrar testyle takip ediyorm daha bilmiyorm betam kacZaten öyleeee bak diyeceksin ki gebelik testi yaptım eczaneden çift çizgi çıktı hemen diyor adetin geçti mi evet bir hafta geçti de direkt hemen tahlil istiyor o sırada diğer tahlillere de bakalım birlikte dersin o şekilde 3-4 tüp aldılar hem beta hem de diğer vitamin , kan değerleri işte hastalık testlerine de baktılar hepsine birden
Benimki de aynı durumda kiler gibi fazlalık doldurmuşum hepBebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyorsiz de odalar ne durumda
Ben ozel bi hastaneden dogum paketi aldim, 18 bucuk. Normalde normal 13 bin, sezeryan 12 bin mis. Uygun gibi geldi banaRabbım sağlıklı evlat versin ama bende kizim olsun çok istiyorum ama rüyamda erkek bebek görüyorum. Doğum ücretini de sormak hiç aklımıza gelmemişti ama iki katına çıkarsa da maddi olarak bizi zorlayabilir
Allahım inşallah çok amin sağlıklı olsun da yavrularımız kız bebiş favorimBence senin bı kızın olacak genelde dediklerim tutarama oğlan annesi olmak farklı bı duygu rabbim herkese tattirsin
Sağlık ocağına test için gideceksin canım aile hekimine sabah erkenden git orda randevusuzYaa. O zamn mecbr ozele gidecem. En azindan testler icin giderm die dusundm de dedign gibi randevu yok
Aynen öncelik sağlıklı olmalari rabbim eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsinAllahım inşallah çok amin sağlıklı olsun da yavrularımız kız bebiş favorim