2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
O oyuncak mecbur kalıyor canim anne oyunum bitmedi ama diyorlar yerden oyuncak hiç eksik olmuyor sadece senin sabrın artıyor
Ama ben oğlumu kendim gibi yetiştiriyorum ona da bez süpürge falan veriyorum oda temizlik yapıyor hatta bana diyor ki sen yoruldun git otur ben yapım dedim tamam ama yapıyor halkını yemiyeyim bı masallahinizi alırız teyzler az önce diyor ki of burası dağılmış hadi toplayalım dedi kalktı topladı

Ayyy en sevdiğim oğlan annesiiii ileride eşine de böyle yardım etmeyi öğrenecek kuzum benimmm masallah ona ne güzel yetişiyor

En doğal hakkın canım ben de öyle dedim hatta pozitif çıkarsa ebeye kayıt yaptır dedi pozitif çıktı
Ben beta icin kan verirken ayni damar yoluyla tahlilleri yaptrsam olmaz mi. Hani desem idrar testlerm bir haftadr pozitf siz betaya bakarken bir zahmet tahlilero de yapsaniz

630₺ bizimde muayene ücreti :/
Devlette zaten aylardır asla yer yok normal muayene için iki ay boyunca baktım bir kez bile randevu yakalayamadım sağlık sistemi ağlıyor resmen..

Ben beta icin kan verirken ayni damar yoluyla tahlilleri yaptrsam olmaz mi. Hani desem idrar testlerm bir haftadr pozitf siz betaya bakarken bir zahmet tahlilero de yapsaniz
Zaten öyleeee bak diyeceksin ki gebelik testi yaptım eczaneden çift çizgi çıktı hemen diyor adetin geçti mi evet bir hafta geçti de direkt hemen tahlil istiyor o sırada diğer tahlillere de bakalım birlikte dersin o şekilde 3-4 tüp aldılar hem beta hem de diğer vitamin , kan değerleri işte hastalık testlerine de baktılar hepsine birden

630₺ bizimde muayene ücreti :/
Devlette zaten aylardır asla yer yok normal muayene için iki ay boyunca baktım bir kez bile randevu yakalayamadım sağlık sistemi ağlıyor resmen..
Yaa. O zamn mecbr ozele gidecem. En azindan testler icin giderm die dusundm de dedign gibi randevu yok

Valla mantkli umarim kabul ederler yani sirf o igneler yuzunden gidip kan vermiyorm bir haftadr idrar testyle takip ediyorm daha bilmiyorm betam kac

Ben ozel bi hastaneden dogum paketi aldim, 18 bucuk. Normalde normal 13 bin, sezeryan 12 bin mis. Uygun gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…