Kız ev pis olunca uyuyamıyorum işte yerde bu oyuncak bile bırakmam takıntı olmuş bendeAynı hatayı bende yaptım dün üstelik çok uğraşmadan salon ve yatak odasını robota temizlettim mutfak ve koridoru sarjlı süpürge ile temizledim akşamdan beri ufak kasık ağrıları yaşıyorum sabah uyandiğımda da devam ediyordu hala aynı. Korktum valla bidaha yapmayacağım bi süre eşimde kızdı şuan yapılacak iş mi diye. Boşver pis kalsın ev
Kız aynı durum bende var bize de hayatta kimse gelmez ama keşke gelseler ya misafir berekettir severim ama genel olarak biz gidiyoruz bide yarın eşim oğlum için gemiye bindircem dedi bende gelcem dedim yemek yemiyorum diye balık ekmek yemeğe goturecekmis dedim yemek yemem ama gelirim sizinle yeter ki gezme olsunBenim hiç misafirim olmaz o yüzden bayram temizliği vs yapmadım normal sil süpür yaptımzaten bayramda biz gidiyoruz hep bize gelen olmuyor hiç sevmem misafir ben ama gitmeyi çok severim
Sen hep kendine iş çıkaranlardan gibisinKız ev pis olunca uyuyamıyorum işte yerde bu oyuncak bile bırakmam takıntı olmuş bendebak şimdi kalkcam halılar i yikamistim makina acip onlari sercem başka da iş yapmicam gücüm kalmadı çünkü
Oyyy aynen öyleSen hep kendine iş çıkaranlardan gibisin
Bilmiyorum hiç çekip çeviremiyorum ya öyle elimden gelmiyor hiçKız aynı durum bende var bize de hayatta kimse gelmez ama keşke gelseler ya misafir berekettir severim ama genel olarak biz gidiyoruz bide yarın eşim oğlum için gemiye bindircem dedi bende gelcem dedim yemek yemiyorum diye balık ekmek yemeğe goturecekmis dedim yemek yemem ama gelirim sizinle yeter ki gezme olsun
Bebekten sonra olur merak etmeBilmiyorum hiç çekip çeviremiyorum ya öyle elimden gelmiyor hiçdün anneme dayımlar geldi yengemle de konuştuk eski evliliklerde bizim çocukluğumuzda hiç misafir eksik olmazdı şimdi ki evliler de öyle pek yok sanki misafir olayı tabi olanlar vardır da benim arkadaşlarımda da çok git gel yok gibi belki bebekten sonra olur
Ben hiç öyle ağır misafir ağırlamadım hep anneme falan gelirler bende gider öyle görürüm 31 yaşındayım hala idrak edemedim belki de
Bizde oda yok kendi odamıza bebek köşesi yapıcam inşallah 1-2 yıla tanışınıcaz o zaman ayrı odası olur inşallah bebişinBebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyorsiz de odalar ne durumda
Rabbım birdaha yaşatmasın inşallah rabbimin izniyle hiç bir sıkıntı olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız bence zaten çok da güzel bir doktor tercihi yapmışsınızKoray beye gittim ilk gebeligimde kayıp yaşadığım için onu gördükçe anımsarım diye gitmek istemedim.murat beyde ikinci dogumum olucak nasip olursa
Ay bende aynen senin gibi inşallah doktora gidib kalp atışını duyayım evleri temizleyib tatile çıkmak istiyorumm inşallah öyle olur aksilik çıkmazİyi ki burası var
Bende bugün 6+1 im benimde adet ağrım şükür kalmadı artık, bide sabahları midemde bı değişik his oluyor, bazı şeylerden tiksiniyorum ama kusma vs olmadı şükür, bende çok bişey yapmıyorum evde uzanıyorum.
Geçen gün eşim evi süpürdü,sildi banyoyu vs yıkadı ama cam perde vs tabi duruyoraman dursun şuan hiç onlara kafa yoramiycam
Ay canım sağlık olsun benimde kaynanamlar köyde . Kendini yormaa inşallah ikinci trimestrde daha enerjik oluyor insan diyolar. O zaman ben bol bol ev temizliyi yapmağı düşünüyorumAnnemler köyde kaynanamlar gelip yapmaz hayatta bende onlara gitmedim bu sene yardıma bende evde durmuyorum ama olsun yapmasam içim rahat etmezdi benim eşim de yardım etmez
İnşallah hepimiz saglıklıca kucagımıza alalım bebişlerimiziRabbım birdaha yaşatmasın inşallah rabbimin izniyle hiç bir sıkıntı olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız bence zaten çok da güzel bir doktor tercihi yapmışsınız
Benim kızın odası var ama kız odası pembeli beyazlı eflatunlu bişi erkek olursa naparım bilmemBebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyorsiz de odalar ne durumda
Odayı komple degistirmelisinizBenim kızın odası var ama kız odası pembeli beyazlı eflatunlu bişi erkek olursa naparım bilmem
Oda Olacak inşallahAy bende aynen senin gibi inşallah doktora gidib kalp atışını duyayım evleri temizleyib tatile çıkmak istiyorumm inşallah öyle olur aksilik çıkmaz
Bende misafir severimÇok misafirim gelir kızlarr gelmezse ben başıma birşey açarım bize gelin diye ne bileyim kalabalığı seviyorum sanırım bazı dönemlerBazen de kenara çekilir dinlenirim. Şu sıralar kendi halimdeyim insanlar şok nerelerdesin gibi Adamakıllı gizlenemiyoruz da yahuu aileler dışında kimseye söylemedim kendimi zor idare ediyorum zaten
Profiline tıkla hesap detaylarına tıkla ordan nickinin yanında değiştir yazan yerden değiştirebilirsinKızlar bu sitede isim degistirmek oluyormu?