2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Kız ev pis olunca uyuyamıyorum işte yerde bu oyuncak bile bırakmam takıntı olmuş bende bak şimdi kalkcam halılar i yikamistim makina acip onlari sercem başka da iş yapmicam gücüm kalmadı çünkü

Benim hiç misafirim olmaz o yüzden bayram temizliği vs yapmadım normal sil süpür yaptım zaten bayramda biz gidiyoruz hep bize gelen olmuyor hiç sevmem misafir ben ama gitmeyi çok severim
Kız aynı durum bende var bize de hayatta kimse gelmez ama keşke gelseler ya misafir berekettir severim ama genel olarak biz gidiyoruz bide yarın eşim oğlum için gemiye bindircem dedi bende gelcem dedim yemek yemiyorum diye balık ekmek yemeğe goturecekmis dedim yemek yemem ama gelirim sizinle yeter ki gezme olsun

Bilmiyorum hiç çekip çeviremiyorum ya öyle elimden gelmiyor hiç dün anneme dayımlar geldi yengemle de konuştuk eski evliliklerde bizim çocukluğumuzda hiç misafir eksik olmazdı şimdi ki evliler de öyle pek yok sanki misafir olayı tabi olanlar vardır da benim arkadaşlarımda da çok git gel yok gibi belki bebekten sonra olur
Ben hiç öyle ağır misafir ağırlamadım hep anneme falan gelirler bende gider öyle görürüm 31 yaşındayım hala idrak edemedim belki de

Bebekten sonra olur merak etme benim de eşim den dolayı pek kimse gelmek istemiyor eşim biraz suratsız kimseyle konuşmaz o yüzden genelde herkes kaynanama gelir bende oraya giderim ama bı ara kalabalık bı sofra hazırladım kaynanamlar onun annesi babası benim ailem derken baya kalabalıktık o gün herkesi bize davet etmiştim simdj tekrar yapmayı planlıyorum doğuma yakın bı zamanda

Çok misafirim gelir kızlarr gelmezse ben başıma birşey açarım bize gelin diye ne bileyim kalabalığı seviyorum sanırım bazı dönemler Bazen de kenara çekilir dinlenirim. Şu sıralar kendi halimdeyim insanlar şok nerelerdesin gibi Adamakıllı gizlenemiyoruz da yahuu aileler dışında kimseye söylemedim kendimi zor idare ediyorum zaten

Koray beye gittim ilk gebeligimde kayıp yaşadığım için onu gördükçe anımsarım diye gitmek istemedim.murat beyde ikinci dogumum olucak nasip olursa
Rabbım birdaha yaşatmasın inşallah rabbimin izniyle hiç bir sıkıntı olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız bence zaten çok da güzel bir doktor tercihi yapmışsınız

Ay bende aynen senin gibi inşallah doktora gidib kalp atışını duyayım evleri temizleyib tatile çıkmak istiyorumm inşallah öyle olur aksilik çıkmaz

Annemler köyde kaynanamlar gelip yapmaz hayatta bende onlara gitmedim bu sene yardıma bende evde durmuyorum ama olsun yapmasam içim rahat etmezdi benim eşim de yardım etmez
Ay canım sağlık olsun benimde kaynanamlar köyde . Kendini yormaa inşallah ikinci trimestrde daha enerjik oluyor insan diyolar. O zaman ben bol bol ev temizliyi yapmağı düşünüyorum

Rabbım birdaha yaşatmasın inşallah rabbimin izniyle hiç bir sıkıntı olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız bence zaten çok da güzel bir doktor tercihi yapmışsınız
İnşallah hepimiz saglıklıca kucagımıza alalım bebişlerimizibir kızım var 10 aylık bakalm rüyalarıma erkek bebek giriyor hep merakla bekliyorumdogum ücreti şuan 15 bin galiba konustunuzmu hiç biz dogurana kadar 2 ye katlanır galiba

Kızlar ben evlendiyim ilk yıl her hafta az kalsın misafir geliyordu ilk başlar çok sevinirdim yeni gelin gibi sonra yorulmaya başladım iş misafır. 1yıldan sonra kesildiler sıksık gelmiyolar artık rahatladım bir kaç aydır

Bende misafir severim berekettir.
Çalıştığım için çok cagiramiyorum ama her fırsatta birilerini ağırlamak isterim,

Kizlar benm hesabima gore 4+1 im. Kese gorunur mu sizce. Hala kan testi vermedm ama 4 gundr testim t c den cok koyu.direkt kese gorunecegi zamaan esimle gidip ona surpriz yapmak istiyorm. Bir haftadr ogrendm ama hala ona soylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…