O zamn haftaya randevu alayim. Kani da onceki gun vereym. Zaten bayram girdi araya zaman gecerGörünmeyebilir 5. Hafta gidersen çok daha net olur
Yaa e tamm bu cok iyi. Oyle diyeyim. Doktorun yanina direkt tahlillere gideym doktor sokSağlık ocağında gebelik testim pozitif çıktı değerlerime baktırmak istiyorum dediğinizde baştan sona gereken testleri yapıyorlar
Aslnda ilk muayeneye kadin doguma mi gitsem. Ama onlarda randevu olmaz herldeEvet rubella, tokaoplazmayi özeller yapıyor parayı verince :)
Ben devlette kadın doğuma yaptırcam, onalarda yapıyor
Nasıl anlamadım ?Aslnda ilk muayeneye kadin doguma mi gitsem. Ama onlarda randevu olmaz herlde
Ben de 5hafta 5gumlukken gitmişdim keseyi gördük sadece kalpbatışı için doktorum 10 temmuz cagirip. Bugun sanki daha iyiyim yemek konusunda. Karnimdada ayni sixin gibi degisik agri oluyor sag tarafda daha cok yuvarıak bişey varmış hissi geliyorAynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz benim de bugün 7. Haftam başladı biraz karnımda değişik ağrım var ve benim de henüz ogurmem yok ama bazı yiyeceklere özellikle soğan tarzı şeyleri yiyemiyorum kalp atışını duydunuz mu ben 5 haftalıkken gitmiştim keseyi gördüm bayramdan sonra inşallah kalbi için gidecegiz
Kadin dogum hastanesi devletin. Sonucta sadece ultrastona bakiyorlar aslnda bir sey yokNasıl anlamadım ?
İlk muayane için kadın doğuma gidiliyor zaten
Ay okuyunca ben heyecanlandim. bende hemen kalp atışını duysamda hazırlıklar yapsam çok heyecanlı. Bizim ulkede malesrf ikea yok bende bikaç beşik beğendim instagramdaBizim de öyleydi , ben eşime boşalttırdım odayı , bir çok şeyi de letgo dan satılığa koydumİkeanın açılabilir hemnes divanından var bir tane o odada , onu alırken ilerde yanına korkuluk yaptırıp çocuk yatağı olarak kullanırım diye düşünmüştüm ama şimdi ikiz olacağını öğrenince işler değişti. Aklım da ikeanın klasik 60X120 beşiğinden almak vardı 2 tane ama dün mobilya baktık biraz eşimle , instagramda da sürekli dolaşan oval beşikler var daha sonra da büyüyüp yatak oluyo , sarte mobilya diye bir yer satıyor instada , satıcı adam ona ikna etti bizi , birde dolap ve şifonyer beğendim hepsine 50 bin dedi. Daha çok erken olduğu için öyle baktık çıktık tabi sadece. Ya ikea beşik alacağım , ya bir tane daha hemnes yatak alacağım ya da o oval beşiklerden alacağım , kafalar çok karışık ilk doğduğunda yatmaları için de Chicco baby hug aldım.
Bende gindene kadar icim raahat etmeyecek beni 8ci haftamda çağırmış bide. Üşütmüş ola bilirmiyim? Bence bagirsaklarimdanda ola bilirYormayın kendinizi bol bol dinlenin usutmus falan olabilirsiniz demek ki doktora da aynı zamanlarda gittik kalbi duyana kadar içim rahat etmeyecek benim benim sağ kasığım yumurtladigimda çok agrimisti belki sizinde öyledir bebiş sağ taraftaysa rahim büyürken öyle hissedilir sanırım
Bende gindene kadar icim raahat etmeyecek beni 8ci haftamda çağırmış bide. Üşütmüş ola bilirmiyim? Bence bagirsaklarimdanda ola bili
Selam çok iyi tebrik ederimKızlar selam ben cuma vermiştim kan 430 çıktı bugün verdim 2200 lerde çıktı inşallah bayramdan sonra kese görürüz
Canım ben özele gidiyorum test için sadece devlete gideceğim...Kadin dogum hastanesi devletin. Sonucta sadece ultrastona bakiyorlar aslnda bir sey yok
En doğal hakkın canım ben de öyle dedimYaa e tamm bu cok iyi. Oyle diyeyim. Doktorun yanina direkt tahlillere gideym doktor sokdaha merhaba demeden tahlil mi yaptin diyecek
Rabbım sağlıklı evlat versin ama bende kizim olsun çok istiyorum ama rüyamda erkek bebek görüyorumİnşallah hepimiz saglıklıca kucagımıza alalım bebişlerimizibir kızım var 10 aylık bakalm rüyalarıma erkek bebek giriyor hep merakla bekliyorum dogum ücreti şuan 15 bin galiba konustunuzmu hiç biz dogurana kadar 2 ye katlanır galiba
Bende evi üstünden süpürdüm bide sildim çamaşır asılacak duruyor kasık karın ağrısı girince bıraktım gözde gormuo haftalarda gecmio nolcak bakalmBugün ev süpürdüm kasık ağrım oldu hiç bişey yapmamak lazım sanırım
Eşlerde anca yapma derler alın elinizede siz yapın desek bsover derlerAynı hatayı bende yaptım dün üstelik çok uğraşmadan salon ve yatak odasını robota temizlettim mutfak ve koridoru sarjlı süpürge ile temizledim akşamdan beri ufak kasık ağrıları yaşıyorum sabah uyandiğımda da devam ediyordu hala aynı. Korktum valla bidaha yapmayacağım bi süre eşimde kızdı şuan yapılacak iş mi diye. Boşver pis kalsın ev
Özel 600 olmuş daha 2 hafta evel 400 du ben şokCanım ben özele gidiyorum test için sadece devlete gideceğim...
Devletten de ulturason ile bakıyorlar tabi .
Vajinal de düşük riski oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum ama bide ben 4 temmuzda gidicem doktora o zaman a görünür galiba1500 üzeri görünüyor kese,
Hatta arakdasim 2050 iken vajinal göründü