2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Ben de 5hafta 5gumlukken gitmişdim keseyi gördük sadece kalpbatışı için doktorum 10 temmuz cagirip. Bugun sanki daha iyiyim yemek konusunda. Karnimdada ayni sixin gibi degisik agri oluyor sag tarafda daha cok yuvarıak bişey varmış hissi geliyor

Yormayın kendinizi bol bol dinlenin usutmus falan olabilirsiniz demek ki doktora da aynı zamanlarda gittik kalbi duyana kadar içim rahat etmeyecek benim benim sağ kasığım yumurtladigimda çok agrimisti belki sizinde öyledir bebiş sağ taraftaysa rahim büyürken öyle hissedilir sanırım

Ay okuyunca ben heyecanlandim. bende hemen kalp atışını duysamda hazırlıklar yapsam çok heyecanlı. Bizim ulkede malesrf ikea yok bende bikaç beşik beğendim instagramda

Bende gindene kadar icim raahat etmeyecek beni 8ci haftamda çağırmış bide. Üşütmüş ola bilirmiyim? Bence bagirsaklarimdanda ola bilir

Yaa e tamm bu cok iyi. Oyle diyeyim. Doktorun yanina direkt tahlillere gideym doktor sok daha merhaba demeden tahlil mi yaptin diyecek
En doğal hakkın canım ben de öyle dedim hatta pozitif çıkarsa ebeye kayıt yaptır dedi pozitif çıktı

Rabbım sağlıklı evlat versin ama bende kizim olsun çok istiyorum ama rüyamda erkek bebek görüyorum. Doğum ücretini de sormak hiç aklımıza gelmemişti ama iki katına çıkarsa da maddi olarak bizi zorlayabilir

Eşlerde anca yapma derler alın elinizede siz yapın desek bsover derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…