2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Yaa sonunda ne güzel yazmışsın kendimi iyi hissettirdi çok teşekkür ederim
Rica ederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki destek olmak istedim. Birinin bana destek olması, yalnız olmadığımı hissettirmesi bana çok iyi geliyor. Elimden geldiğince ihtiyacı olana destek olmak bana da iyi geliyor

Rica ederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki destek olmak istedim. Birinin bana destek olması, yalnız olmadığımı hissettirmesi bana çok iyi geliyor. Elimden geldiğince ihtiyacı olana destek olmak bana da iyi geliyor
Gerçekten öyle bir anda bütün enerjim değişti sayende genelde olumsuz konuşarak insanları etkileyip dibe çekmeyi sevmem ama sanırım patlama noktasına geldim ve beni anlayabilecek insanlar burda olduğu için paylaştım iyi ki yazdın çok çok iyi geldin

Bir nebze olsun faydam olduysa ne mutlu bana elimden geldiğince destek olurum

Mesela ben az önce uyanıktım şimdi yine uyandım, çünkü yine çığlıklar ile uyandı Artık sinirden gülüyorum ne yapayım alıştık 1 saat uyusun şükür evresine hoş geldim, süre her geçen gün kısalıyor.

Yemin ederim aynı önceden 2 saatte bir uyanıyodu ay keşke 3ü 4ü görsem diyodum tövbe yani şimdi 1saatcik diye yalvarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…