2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Ben bugün ilk defa kendimi iyi hissediyorum kızlar ağrım bulantım yok diye azıcık tedirgin oldum benim gibi olanlar var mı doktorun ölçümune gore 6+6 yim sanırım tam onları da bilmiyorum da

Bir de doktorunuz sizdrn hangi testleri istedi. Onden saglkocaginda yaptiraym hastane pahali olur

Kizlar benm hesabima gore 4+1 im. Kese gorunur mu sizce. Hala kan testi vermedm ama 4 gundr testim t c den cok koyu.direkt kese gorunecegi zamaan esimle gidip ona surpriz yapmak istiyorm. Bir haftadr ogrendm ama hala ona soylemedim
Görünmeyebilir 5. Hafta gidersen çok daha net olur

Sağlık ocağında gebelik testim pozitif çıktı değerlerime baktırmak istiyorum dediğinizde baştan sona gereken testleri yapıyorlar

Ben bugün ilk defa kendimi iyi hissediyorum kızlar ağrım bulantım yok diye azıcık tedirgin oldum benim gibi olanlar var mı doktorun ölçümune gore 6+6 yim sanırım tam onları da bilmiyorum da
Ben de 3gundur çok kötüyüm idrar yolunda bakteri çıktı boğazım da iltihaplı midem de kötü

Kız ev pis olunca uyuyamıyorum işte yerde bu oyuncak bile bırakmam takıntı olmuş bende bak şimdi kalkcam halılar i yikamistim makina acip onlari sercem başka da iş yapmicam gücüm kalmadı çünkü
O oyuncak mecbur kalıyor canim anne oyunum bitmedi ama diyorlar yerden oyuncak hiç eksik olmuyor sadece senin sabrın artıyor

Ben de 3gundur çok kötüyüm idrar yolunda bakteri çıktı boğazım da iltihaplı midem de kötü
2 gün bende bogaz ağrısı çektim soğuk meyve yemiştim ona bağladım. Ağrımaya başlayınca boğazıma tülbent bağladım bugun çıkarttım düzelmiş şükür. Fakat bugün de tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. İlk kimyasal yaşadığımda bayılmıştim. Simdi o korku sardı içimi.

Bir de doktorunuz sizdrn hangi testleri istedi. Onden saglkocaginda yaptiraym hastane pahali olur
Saglikocaginda rutin kan testleri yapılıyor toksoplazmaya rubellaya sanırım bakılmıyor ya da bizim saglikocagi iki defa söylememe rağmen yapmadı özel hastanede rutin testlerimiz diyerek ben söylemeden yaptilar

Hiç öyle düşünme tansiyon düşüklüğü ilk gebeligimde hep vardı sağ salim aldim kucağıma kötüyü düşünüp kötüyü çağırma

Hiç öyle düşünme tansiyon düşüklüğü ilk gebeligimde hep vardı sağ salim aldim kucağıma kötüyü düşünüp kötüyü çağırma
Normal mi yani. Yarin doktor muayenemiz var sorucam bunuda ama korktum gebelik olumsuz mu ilerliyor acaba diye

Normal mi yani. Yarin doktor muayenemiz var sorucam bunuda ama korktum gebelik olumsuz mu ilerliyor acaba diye
Ben dahil çevremdeki hamilelerde vardı hep bence korkacak bir durum değil dusuklugunden ziyade yüksekliği kötü gebelik zehirlenmesi yapıyor beslenme ile alakalı olabilir tuzsuz vs besleniyorsan ondandır diye düşünüyorum

Saglikocaginda rutin kan testleri yapılıyor toksoplazmaya rubellaya sanırım bakılmıyor ya da bizim saglikocagi iki defa söylememe rağmen yapmadı özel hastanede rutin testlerimiz diyerek ben söylemeden yaptilar
Evet rubella, tokaoplazmayi özeller yapıyor parayı verince :)
Ben devlette kadın doğuma yaptırcam, onalarda yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…