Koray beye gittim ilk gebeligimde kayıp yaşadığım için onu gördükçe anımsarım diye gitmek istemedim.Koray dumana gittim mükemmel bir doktor insanı o kadar rahatlatıyor ve pozitif ki ama murat beyi de çok iyi diyorlar ablamlar 3 doğumunu da koray beyde yaptılar hep çok anlayisliydi
Bende var mukus salgılıyormus rahim ağzı bebekten dolayı normalmişKızlar bişey sorucam sarı akıntısı olan varmı benim gunluk pedime sarı akıntı deymiş oluyor her gun neden acaba? Çok az ama
Günlük pedler hava almaya engeller ve enfeksiyona zemin hazırlar günlük çamaşır değişimi en sagliklisi
Peçete de olabilir fakat pamuklu iç çamaşırı ve değişimi yapmaya özen gösterin.
Kızlar bende hep pedimi iç çamaşırımı değiştiriyorum. İslak bırakmıyorum zaten insan rahatsız oluyor. Her defasında yıkayıb kağıtla siliyorum sarı leke degiyor neden acaba ben onu merak ettimBende kalın peçete ile sürekli değiştiriyorum, ped ıslak kalıyor sağlıklı olmaz dediğin gibi..
Ya da iç çamaşırı sürekli degsitirmek
Çok teşekkür ederim bende endişelendim bi tek bendemi oluyorBende var mukus salgılıyormus rahim ağzı bebekten dolayı normalmiş
Bendede oluyor o canımKızlar bende hep pedimi iç çamaşırımı değiştiriyorum. İslak bırakmıyorum zaten insan rahatsız oluyor. Her defasında yıkayıb kağıtla siliyorum sarı leke degiyor neden acaba ben onu merak ettim
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bide kızlar ben 6cı haftamı doldurdum 7ci haftadayım artık regl agrilarım artık olmuyor iştahsızlık iğrenme oluyor yemek yiyemiyorum. Amma boyle kusma öğurme yok bide ağzımın tadı yok gibi bazen karnimda ara sıra degisik ağrılar oluyor. Doktorum o kadar korkutmuşduki yatıyorum pek iş yapmıyorum sizde hangi belirtiler varBendede oluyor o canım
Bende de öyle oldu çocuğun gelişimi mi geri neye göre takip edeceğiz anlamadım.Kizlar kalp kese 6+2gorduk. Uygulamaya gire 6+4 ama olcumde 6+2 cikti
Bence çok erken birkaç ay sonra bakmak lazımBebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyorsiz de odalar ne durumda
Yok en azından odayı mı boşaltsak diyorum o kadar kalabalık ve göz yorucu kiBence çok erken birkaç ay sonra bakmak lazım
O iş zor. Ben de yalnız yaşıyorum haftada bir kere annem geliyor. Onlarda uzakta. Benim eşim yardım ediyor yada kısa kısa yapıyorum dinlene dinlene sende kendini zorlamamaya çalış . Biz bayramda da annemlere gidicez zaten evdebayram etmeye musayit degilimAma ben mecburdum yapacak kimsem yok benim iş yapmamam lazım di bol bol uzanmam lazım ama fırsat yok
O daha çok değişecek hatta ilerleyen zamanda kol bacak baş için bile ayrı çıkabilir takmamak lazım doktor gelişim güzel sorun yok diyorsa keyfini çıkarınKizlar kalp kese 6+2gorduk. Uygulamaya gire 6+4 ama olcumde 6+2 cikti
İyi ki burası varÇok teşekkür ederim içim rahatladı bide kızlar ben 6cı haftamı doldurdum 7ci haftadayım artık regl agrilarım artık olmuyor iştahsızlık iğrenme oluyor yemek yiyemiyorum. Amma boyle kusma öğurme yok bide ağzımın tadı yok gibi bazen karnimda ara sıra degisik ağrılar oluyor. Doktorum o kadar korkutmuşduki yatıyorum pek iş yapmıyorum sizde hangi belirtiler var
Şimdi yapma kuzum yorma kendini bol bol dinlenYok en azından odayı mı boşaltsak diyorum o kadar kalabalık ve göz yorucu kiyavaş yavaş yapılır gerçi
Aynı hatayı bende yaptım dün üstelik çok uğraşmadan salon ve yatak odasını robota temizlettim mutfak ve koridoru sarjlı süpürge ile temizledim akşamdan beri ufak kasık ağrıları yaşıyorum sabah uyandiğımda da devam ediyordu hala aynı. Korktum valla bidaha yapmayacağım bi süre eşimde kızdı şuan yapılacak iş mi diye. Boşver pis kalsın evBenim de tam tersi bebek görünce yada sesini duyunca uyumak istiyorum çünkü doğduktan sonra uyku olmuyorbende önümüzdeki hafta kalp atışını duymaya gitcem sonra Allah'ın izniyle düşük tehlikesi biterse başlasın tatil bu arada ben dün bayram temizliği yaptım mecbur kasıklarım belim çok ağrıyor
Benimde bir odamda sadece Lkoltuk var orayı bebek için düşünüyordum koltukta da ben uzanirim emziririm vs vs hayallerBebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyorsiz de odalar ne durumda
Bende de öyle oldu çocuğun gelişimi mi geri neye göre takip edeceğiz anlamadım.
Doktorum arada cok fark yok hersey yolunda dedi biz buna fark bile demiyoruz endiseye gerek yok dedi bence icimizi ferah tutalim stres yapmayalimO daha çok değişecek hatta ilerleyen zamanda kol bacak baş için bile ayrı çıkabilir takmamak lazım doktor gelişim güzel sorun yok diyorsa keyfini çıkarın
Annemler köyde kaynanamlar gelip yapmaz hayatta bende onlara gitmedim bu sene yardıma bende evde durmuyorum ama olsun yapmasam içim rahat etmezdi benim eşim de yardım etmezO iş zor. Ben de yalnız yaşıyorum haftada bir kere annem geliyor. Onlarda uzakta. Benim eşim yardım ediyor yada kısa kısa yapıyorum dinlene dinlene sende kendini zorlamamaya çalış . Biz bayramda da annemlere gidicez zaten evdebayram etmeye musayit degilim