2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Koray dumana gittim mükemmel bir doktor insanı o kadar rahatlatıyor ve pozitif ki ama murat beyi de çok iyi diyorlar ablamlar 3 doğumunu da koray beyde yaptılar hep çok anlayisliydi
Koray beye gittim ilk gebeligimde kayıp yaşadığım için onu gördükçe anımsarım diye gitmek istemedim.murat beyde ikinci dogumum olucak nasip olursa

Günlük pedler hava almaya engeller ve enfeksiyona zemin hazırlar günlük çamaşır değişimi en sagliklisi
Peçete de olabilir fakat pamuklu iç çamaşırı ve değişimi yapmaya özen gösterin.
Bende kalın peçete ile sürekli değiştiriyorum, ped ıslak kalıyor sağlıklı olmaz dediğin gibi..
Ya da iç çamaşırı sürekli degsitirmek
Kızlar bende hep pedimi iç çamaşırımı değiştiriyorum. İslak bırakmıyorum zaten insan rahatsız oluyor. Her defasında yıkayıb kağıtla siliyorum sarı leke degiyor neden acaba ben onu merak ettim

Bendede oluyor o canım
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bide kızlar ben 6cı haftamı doldurdum 7ci haftadayım artık regl agrilarım artık olmuyor iştahsızlık iğrenme oluyor yemek yiyemiyorum. Amma boyle kusma öğurme yok bide ağzımın tadı yok gibi bazen karnimda ara sıra degisik ağrılar oluyor. Doktorum o kadar korkutmuşduki yatıyorum pek iş yapmıyorum sizde hangi belirtiler var

Bebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyor siz de odalar ne durumda

Ama ben mecburdum yapacak kimsem yok benim iş yapmamam lazım di bol bol uzanmam lazım ama fırsat yok
O iş zor. Ben de yalnız yaşıyorum haftada bir kere annem geliyor. Onlarda uzakta. Benim eşim yardım ediyor yada kısa kısa yapıyorum dinlene dinlene sende kendini zorlamamaya çalış . Biz bayramda da annemlere gidicez zaten evdebayram etmeye musayit degilim

İyi ki burası var
Bende bugün 6+1 im benimde adet ağrım şükür kalmadı artık, bide sabahları midemde bı değişik his oluyor, bazı şeylerden tiksiniyorum ama kusma vs olmadı şükür, bende çok bişey yapmıyorum evde uzanıyorum.
Geçen gün eşim evi süpürdü,sildi banyoyu vs yıkadı ama cam perde vs tabi duruyor aman dursun şuan hiç onlara kafa yoramiycam

Aynı hatayı bende yaptım dün üstelik çok uğraşmadan salon ve yatak odasını robota temizlettim mutfak ve koridoru sarjlı süpürge ile temizledim akşamdan beri ufak kasık ağrıları yaşıyorum sabah uyandiğımda da devam ediyordu hala aynı. Korktum valla bidaha yapmayacağım bi süre eşimde kızdı şuan yapılacak iş mi diye. Boşver pis kalsın ev

Bebek odası yapacağımız oda ardiye resmen , yeni taşınmıştık ıvır zıvır eşyalar koliler dolu önünden geçerken tansiyonum çıkıyor siz de odalar ne durumda
Benimde bir odamda sadece Lkoltuk var orayı bebek için düşünüyordum koltukta da ben uzanirim emziririm vs vs hayaller , 4yildir bebiş beklediğimizden orayı hiç doldurmadim..nasip olursa ilerleyen zamanlarda oraya bir dolap alırım oda için erkenden yapmayı düşünmüyorum çünkü bebiş anne yanında yatacak belli bir süreye kadar

Bende de öyle oldu çocuğun gelişimi mi geri neye göre takip edeceğiz anlamadım.

O daha çok değişecek hatta ilerleyen zamanda kol bacak baş için bile ayrı çıkabilir takmamak lazım doktor gelişim güzel sorun yok diyorsa keyfini çıkarın
Doktorum arada cok fark yok hersey yolunda dedi biz buna fark bile demiyoruz endiseye gerek yok dedi bence icimizi ferah tutalim stres yapmayalim

Annemler köyde kaynanamlar gelip yapmaz hayatta bende onlara gitmedim bu sene yardıma bende evde durmuyorum ama olsun yapmasam içim rahat etmezdi benim eşim de yardım etmez

Benim hiç misafirim olmaz o yüzden bayram temizliği vs yapmadım normal sil süpür yaptım zaten bayramda biz gidiyoruz hep bize gelen olmuyor hiç sevmem misafir ben ama gitmeyi çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…