- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 31
Aa pardonben adet geçince beta baktım canım.geç döllenme olmuş.30 ile öğrendim ilkbenim daha 2 haftalık ondan dedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa pardonben adet geçince beta baktım canım.geç döllenme olmuş.30 ile öğrendim ilkbenim daha 2 haftalık ondan dedim :)
Çok değil benim hafif ve kısa süreli canımkızlar ya ağrılarınız adet ağırısı gibi ama daha belirgin mi nasıl?
Gs diye biley yokBence o başka bişey canım kese dediği GS olarak yazan
Ben kan testini yapinca buraya yazarm. Malum kimyasal falannda olabiliyorTahmini 9 ay 10 günlük klasik periyot 4 martı gösteriyor doğum ama öncesinde de gelebiliyor bebek çoğunlukla kaydı buraya yapabiliriz isterseniz
Yok canım şu an cm değil mm bizim ufaklıklar o başka bir şeydirBu ne demekki kese mi 6,5 cm anlamadım geçen gittiğimde de öyleydi sanki normaldir umarım
Hayır o ultrason aparatıyla ilgili bişey sanırsam. Keseni en sonuncu kagıtda yzıyor yada gs yazıyorBu ne demekki kese mi 6,5 cm anlamadım geçen gittiğimde de öyleydi sanki normaldir umarım
KarinBu vajinal mi karından mı canım
Hayırlı olsun canım Allah hepimizinkini tamamına erdirsin insallah
Amin aminHayırlı olsun canım Allah hepimizinkini tamamına erdirsin insallah
25 lik ilaca başlatabilir canım dahiliyeye görünmelisin. Ben de kullanıyorum sorun teşkil etmez ilacını alırsanKizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim
Sagolasin canim pazartesi randev bulmaya çalışayım en iyisi25 lik ilaca başlatabilir canım dahiliyeye görünmelisin. Ben de kullanıyorum sorun teşkil etmez ilacını alırsan
Evet canım ihmal etme.en kötü özele git 25 levotiron başlatır ama tahminime göreSagolasin canim pazartesi randev bulmaya çalışayım en iyisi
Üzüldüm biraz şimdiye kadar troid problemi yaşamadım ilk gebeligimde de çıkmadı o yüzden doktora gitmeyi ertelemistim hemen aldım özelden randevuyu pazartesiye canim çok teşekkür ederimEvet canım ihmal etme.en kötü özele git 25 levotiron başlatır ama tahminime göre
Yaş , kaçıncı çocuk son adet tarihi isteğe bağlı şehir bilgisi nedirKızlarr beni de yazabilirsiniz. 4+5te keseyi gördük. 6+2de de kalp atışını duydukkk bugün
normal değerler arasında çıkmamış mı ben mi yanlış görüyorumKizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim
Normal gebeliğe göre biraz yüksek canım 2.5 altı olması gerekiyormuş bende bugün ilaca başladım 3 gün önce öğrenmiştimKizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim
Evet referans içinde ama gebeliğe göre yüksek oluyornormal değerler arasında çıkmamış mı ben mi yanlış görüyorum