2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20230623-192720_Drive.jpg
    Screenshot_20230623-192720_Drive.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar mrb,aranızda troid değerlerinden anlayan var mı?ben randevumu bayramdan sonraya almıştım 4+5 haftalıgim şu an kese vs görünmez daha diye sağlık ocağından kan verdim bugün tsh değerine de bakilmasini istedim ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi tabi sanki yüksek gibi geldi bir aydınlatan olursa sevinirim
25 lik ilaca başlatabilir canım dahiliyeye görünmelisin. Ben de kullanıyorum sorun teşkil etmez ilacını alırsan 😊

Evet canım ihmal etme.en kötü özele git 25 levotiron başlatır ama tahminime göre
Üzüldüm biraz şimdiye kadar troid problemi yaşamadım ilk gebeligimde de çıkmadı o yüzden doktora gitmeyi ertelemistim hemen aldım özelden randevuyu pazartesiye canim çok teşekkür ederim

normal değerler arasında çıkmamış mı ben mi yanlış görüyorum 😯

Normal gebeliğe göre biraz yüksek canım 2.5 altı olması gerekiyormuş bende bugün ilaca başladım 3 gün önce öğrenmiştim

X