Ben de mesaAnnemde de kedi var hep burdayım ben de öpüp seviyorum hepkumunu ben değiştirmiyorum , sadece kumdan geçer demişler ama yine de mesafe koymam zor olcak tatlı da sıpa
Kendi sabahları yalayarak uyandırmaya tamamdırSebzeleri meyveleri iyi yıkamak lazım kedi dışında. Kumu kesinlikle değiştirmeyin evet onun dışında ev kedilerinde dışarıyı görmüyorsa çoğunlukla yok ama yine de çok çok öpmemeye çalışın
Çok güzel ya Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsinKızlaaarrrrr , ikiz bebişler geliyorrrr
Maşallahınızı alayım
NEEEEEE ayyyyy şokKızlaaarrrrr , ikiz bebişler geliyorrrr
Maşallahınızı alayım
MantıklıKızlar whatsap grubu felan mı kursak
Amin canım çok teşekkürlerÇok güzel ya Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Ya sormaaaa biz de şokNEEEEEE ayyyyy şokilkinde tek kese görünmüştü bugün mü iki tane göründü harika tebrik ederim kücükkk kuzular geliyorrrrr
Evet gösterdiğin o resimde bit kadar minicikti belli belirsiz bir tane kese suan masallah aynı boyutta kocaman iki kese içi de doluAmin canım çok teşekkürler
Ya sormaaaa biz de şokaynen ilkin de 1 taneydi ama çok küçüktü , şu an kesin iki tane yolk sac bebek hepsi göründü , kalp atışlarını bayramdan sonra duyacağız inşallah
Oooo hayirli olsun. MaşallahKızlaaarrrrr , ikiz bebişler geliyorrrr
Maşallahınızı alayım
Yaaayaaaaa süperKızlaaarrrrr , ikiz bebişler geliyorrrr
Maşallahınızı alayım
maşallaaahhh canım saglıkla gelsınler, kac haftalıksınAmin canım çok teşekkürler
Ya sormaaaa biz de şokaynen ilkin de 1 taneydi ama çok küçüktü , şu an kesin iki tane yolk sac bebek hepsi göründü , kalp atışlarını bayramdan sonra duyacağız inşallah
Tup bebek ile gebe kaldıYaaayaaaaa süperHayırlı uğurlu olsun canım.Femara falan kullanmışmıydın sen de
Ayy maşallaaaaahKızlaaarrrrr , ikiz bebişler geliyorrrr
Maşallahınızı alayım
Evet bendede oyle göğuslerim çok ağırıyordu amma simdi cok az hassasiyyet kaldi. Az önce yine hmilelik testi yaptım kıpkırmızı oldu. Doktoruma birdaha sordum aynı ilacı içme dedi yarın gidicem konuşucaz. Ben başka doktora gitmiyorum ikinci doktorum beni o tedavi etdi sağ olsun kürtajdan sonra cok sorun yaşamıştımBenim de belirtilerim geçmişti geçen hafta ağrım geçti göğüslerim geri inmişti mesela ama sonra geri başladı göğüs ağrım ve bulantı eklendi. 2 gündür onlar da geçti dönemlik gelip gidiyor mu anlamadım. Ama kan sulandırıcıyı zaten hamilelikte özellikle kullanmanız gerekmiyor mu keşke başka doktora da sorsaydınız
Evet ya burda geç geç giriyorum ben kaçırıyorum sonraKızlar whatsap grubu felan mı kursak
Ay allahimm çok güzeller hayirlisi inşallahhhKızlaaarrrrr , ikiz bebişler geliyorrrr
Maşallahınızı alayım
6. hafta icinde genelde duyuluyor canim. Doktor beni 6+4 icin cagirdi , buyuk ihtimalle duyariz dediBen 6+5 de gidicem, yani kendi hesaplarıma göre. İnşallah duyarım. Geç döllenme falan olduysa tabi zor dimi?
Kızlar bence wp grubu kurmak mantıklı değil zaten hep hep hamileliği düşünürsek bırdaki herkesin sıkıntısını belirtisini dinlersek kendimizdede aramaya başlıyoruz ve hamilelikten çok stres sıkıntı yaşıyoruzKızlar süresiz ban veriyor yönetim Whatsapp konusunu kapatalımben de çok isterdim ama kural , geçen sene diğer anne gruplarında kurmuşlardı hepsi banlandı malesef sonra buraya da üye olamadılar diye biliyorum bir daha kişisel arkadaşlığa bisey demiyorlar sanırım ama gruplaşmayı engelliyorlar şahit olmuştum yine de mune’ye (yönetim) sorabilirsiniz burayı kaybetmeyelim