2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Annemde de kedi var hep burdayım ben de öpüp seviyorum hep kumunu ben değiştirmiyorum , sadece kumdan geçer demişler ama yine de mesafe koymam zor olcak tatlı da sıpa
Ben de mesa
Kendi sabahları yalayarak uyandırmaya tamamdır

Çok güzel ya Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Amin canım çok teşekkürler
NEEEEEE ayyyyy şok ilkinde tek kese görünmüştü bugün mü iki tane göründü harika tebrik ederim kücükkk kuzular geliyorrrrr
Ya sormaaaa biz de şok aynen ilkin de 1 taneydi ama çok küçüktü , şu an kesin iki tane yolk sac bebek hepsi göründü , kalp atışlarını bayramdan sonra duyacağız inşallah

Evet gösterdiğin o resimde bit kadar minicikti belli belirsiz bir tane kese suan masallah aynı boyutta kocaman iki kese içi de dolu nadir bir olay iki kez yumurtlamışsın bu ay tüp bebek değil dimi çünkü çok nadir olurmuş doğal yoldan

maşallaaahhh canım saglıkla gelsınler, kac haftalıksın

Ben de kardeşi olsun isterdim çok aralarında yaş az olsun bir taraftan ikiz olsaydı bir seferde biterdi uykusu yemeği aynı anda düzene girerdi şimdi tek olunca bir kaç yaş sonra bir tane daha isterim gibi geliyor diğeri düzene girince her şey yeni baştan

Evet bendede oyle göğuslerim çok ağırıyordu amma simdi cok az hassasiyyet kaldi. Az önce yine hmilelik testi yaptım kıpkırmızı oldu. Doktoruma birdaha sordum aynı ilacı içme dedi yarın gidicem konuşucaz. Ben başka doktora gitmiyorum ikinci doktorum beni o tedavi etdi sağ olsun kürtajdan sonra cok sorun yaşamıştım

Kızlar süresiz ban veriyor yönetim Whatsapp konusunu kapatalım ben de çok isterdim ama kural , geçen sene diğer anne gruplarında kurmuşlardı hepsi banlandı malesef sonra buraya da üye olamadılar diye biliyorum bir daha kişisel arkadaşlığa bisey demiyorlar sanırım ama gruplaşmayı engelliyorlar şahit olmuştum yine de mune’ye (yönetim) sorabilirsiniz burayı kaybetmeyelim

Kızlar bence wp grubu kurmak mantıklı değil zaten hep hep hamileliği düşünürsek bırdaki herkesin sıkıntısını belirtisini dinlersek kendimizdede aramaya başlıyoruz ve hamilelikten çok stres sıkıntı yaşıyoruz
Arada bir okuyup çıkmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…