Ben hep evdeyim calışmıyorumda evi bile toplatmıyor eşim boş boş oturuyorumKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Bende çalışıyorum öğretmenim temmuzdan tatile çıkıyorumKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
ya ben çalışıyorum ve günlük min. 10.000 adım oluyor daha dinlenemedim bayramı bekliyorum. çok hızlı hareket etmemeye çalışıyorum ya bakalım Allahım korusunKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Ben calisiyorum 8-5. Gunluk 1 saate yakin da yuruyus yapiyorum yavas modda. Yorgunluk vs yok ben de henuz ama kasık agrim devam ediyor benim. Onun verdigi stres dısinda iyiyim cok sukurKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Tüp bebek canım , çift embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuşEvet gösterdiğin o resimde bit kadar minicikti belli belirsiz bir tane kese suan masallah aynı boyutta kocaman iki kese içi de dolunadir bir olay iki kez yumurtlamışsın bu ay tüp bebek değil dimi çünkü çok nadir olurmuş doğal yoldan
Amin canım , çok teşekkürlerOooo hayirli olsun. MaşallahRabbım sağlıkla hayırla zamanında dogmalarini nasip etsin. Onlari size sizi onlara bağışlasın inşallah amiin ❤❤
Çok teşekkür ederim , hayır kullanmamıştım. Tüp bebek benimkiler.Yaaayaaaaa süperHayırlı uğurlu olsun canım.Femara falan kullanmışmıydın sen de
Amin canım , 5+4maşallaaahhh canım saglıkla gelsınler, kac haftalıksın
Ben çalışıyorum canım , evet iş yerinde sürekli uyukluyorum ve halsizim. Hamileliğin ilk aylarında çok normal bunlarKimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerimiki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Maşallah Süphan Allah kuzuTüp bebek canım , çift embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuş
Amin canım , çok teşekkürlerAllah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim , hayır kullanmamıştım. Tüp bebek benimkiler.
Amin canım , 5+4
Bu karından mı vajinal mi bakıldı canımEki Görüntüle 3264812
Kızlar şükür bende kalp atışını dinledim geldim geç döllenmeydi zaten kese 7+2 bebek 6+5 ama önemli değil dedi acaba sonra bebek büyüyük keseye yetişirmi ya birde ultrasondaki bebegin alt kısmındaki ne oluyo tam olarak
Karından canımBu karından mı vajinal mi bakıldı canım
Masallahhh bizlere de duymak nasip olsun
İkiz olmasın canım çok net çıkmış gerçektenKarından canım
Nasip olucak inşallah canım eminim
Bilmiyorumki videoya çektim baştan sona hep böyle iki tane var ama bişey demedi sadece üstekinin kalp atışını dinledikİkiz olmasın canım çok net çıkmış gerçekten
Allah kolaylık versin canımBende 8-5 çalışıyorum kızlar
Uzman hekimim hatta icap nöbette tutuyorum maalesef
Yaaa ne güzel bende ondan dedim whatsap kuralım diye ama yasakmışValla ben bu siteden 2 kişiyle tanıştım. Sonra ikisini de birbiriyle tanistirdim sonra çok güzel arkadaş olduk üçümüz. Farklı şehirlerde olmasak haftanın 8 günü bir arada oluruz
Yaaaa hayırlı olsun çok sevindimKızlaaarrrrr , ikiz bebişler geliyorrrr
Maşallahınızı alayım
Ban yicez şşşşYaaa ne güzel bende ondan dedim whatsap kuralım diye ama yasakmış
Tek yumurta ikizleri tek kesede mi oluyodu acaba bende ikizmi diye düşündüm. Ama bi sey diyemedimBilmiyorumki videoya çektim baştan sona hep böyle iki tane var ama bişey demedi sadece üstekinin kalp atışını dinledik
Yasakmış ya keşke olsaydıEvet ya burda geç geç giriyorum ben kaçırıyorum sonra