2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerim iki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
ya ben çalışıyorum ve günlük min. 10.000 adım oluyor daha dinlenemedim bayramı bekliyorum. çok hızlı hareket etmemeye çalışıyorum ya bakalım Allahım korusun

Kimler çalışıyor kimler evde bu arada ben evden çalışıyorum yarı uykulu yarı halsiz sıkıcı geçiyor günlerim iki yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyorum niye böyle oldu ya
Ben calisiyorum 8-5. Gunluk 1 saate yakin da yuruyus yapiyorum yavas modda. Yorgunluk vs yok ben de henuz ama kasık agrim devam ediyor benim. Onun verdigi stres dısinda iyiyim cok sukur

Tüp bebek canım , çift embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuş
Oooo hayirli olsun. Maşallah Rabbım sağlıkla hayırla zamanında dogmalarini nasip etsin. Onlari size sizi onlara bağışlasın inşallah amiin ❤❤
Amin canım , çok teşekkürler Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaaayaaaaa süper Hayırlı uğurlu olsun canım.Femara falan kullanmışmıydın sen de
Çok teşekkür ederim , hayır kullanmamıştım. Tüp bebek benimkiler.
maşallaaahhh canım saglıkla gelsınler, kac haftalıksın
Amin canım , 5+4

Maşallah Süphan Allah kuzu

Bu karından mı vajinal mi bakıldı canım
Masallahhh bizlere de duymak nasip olsun

Bilmiyorumki videoya çektim baştan sona hep böyle iki tane var ama bişey demedi sadece üstekinin kalp atışını dinledik
Tek yumurta ikizleri tek kesede mi oluyodu acaba bende ikizmi diye düşündüm. Ama bi sey diyemedim Rabbım sağlıkla zamanında kavuştursun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…