2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar tüm kemiklerim ağrıyor birde üstüne çeneme vurdu çenemi oynatamıyorum yemek yerken bile zorlanıyorum 😭 nasıl bir ağrı bu çenesi ağrır mı insanın

Var canım var biz de 4 yıldır korunuyorduk zaten Mayıs Haziran diye planlamistik ama bir kez oldu korunmasiz ilişki, Haziran'da deneriz demiştik sonrasında, o tek ilişki tutmuş :)
Maşallah canm sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah
Darısı bana 🙈

Canım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum 🙈 14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..
Vitale 100 TL ye yapıyor beta testini

Evet dışarıdan salata falan yememeye çalışıyorum ben de. Ve kedi besliyorsanız dikkat edin veya sokak kedilerini sevmemeye çalışın gebeyken 🤭
Benim evde kedim var doğduğundan beri ev kedisi dışarı yüzü görmedi kumunu ben değiştirmiyorum başka ne önlem alabilirim?

Benim evde kedim var doğduğundan beri ev kedisi dışarı yüzü görmedi kumunu ben değiştirmiyorum başka ne önlem alabilirim?
Annemde de kedi var hep burdayım ben de öpüp seviyorum hep 🙈 kumunu ben değiştirmiyorum , sadece kumdan geçer demişler ama yine de mesafe koymam zor olcak tatlı da sıpa 🤣

X