2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Benim gittiğim ilk kadın doğum doktoru dahiliyeye git tsh için dedi sonra bi doktora daha gittim o ilacı kendisi verdi dahiliyeye gitmeme gerek var mı dedim hayır gerek yok bunu kullan dedi
Mutlaka kontrolünü yaptır ama .2 haftada bir kan ver çünkü çoğu kadın doğumcular bunu unutup es geçebiliyorlarmış .Tsh yüksekliği maalesef sağlıksız gebelik oluşturmaya faktör bir durum.dikkat edelim kızlar 🙏🏻

Dün bende 5+1 ile gittim ben de de görünmedi ama panik haline girdim .Ah kızlar bu analık delilik cidden her gün bir şey olacak mı düşüncesi :KK43:
Şimdiki doktorum çok normal henüz erken hiç panik yapmaya gerek yok dedi benim beta 4 kat yükselmiş hep o yüzden göründü normalin çok üstü değer dedi iki kat olsa suan görünmeyebilirdi normal olarak dedi hiç panik yapma cuma yine bir baktır görünür alttan🙏🏻

Şimdiki doktorum çok normal henüz erken hiç panik yapmaya gerek yok dedi benim beta 4 kat yükselmiş hep o yüzden göründü normalin çok üstü değer dedi iki kat olsa suan görünmeyebilirdi normal olarak dedi hiç panik yapma cuma yine bir baktır görünür alttan🙏🏻
Kuzum bana bayramdan sonraya randevu verdi bekleyeceğim mecbur inşallah kalp atışlarını duyarız minik sincapların 🥰🙏🏻

Kızlar kese görmeye gittiğinizde eşinizle mi girdiniz içeri? Cuma günü randevum var k.doğumda kese görmek değil amacım ama eşimde benimle içeri girsin istiyorum çünki stresli anlarda bazen söylenileni unutuyorum falan en azından eşim hafızaya atar😄 ama bi sıkıntı olur mu eşimle içeri girmem özel hastane birde
Ben tek gittim kalp atışı için beraber gidicez 🙈

Kızlar folik asit progestan ve şimdide levotiron diye bir trioid ilacı verdiler. Bu üçünü kullanmam da sakınca var mı dedim yok dedi doktor. Ama yine de tedirginim ya

Kızlar folik asit progestan ve şimdide levotiron diye bir trioid ilacı verdiler. Bu üçünü kullanmam da sakınca var mı dedim yok dedi doktor. Ama yine de tedirginim ya
hepsı ayrı ayrı seyler canım ,
levotiron tsh ıcın .. gebeler kullabılıyor..
folık asıt zaten kullanmak şart, progestan da dusuk onleyııc faydalı bır hap ya da fitil..

Hepsi kullanılırsa bi sakınca olmaz o zaman dimi
canım zaten bunu kadın dogum doktorun vermedı mı?
sakınca olsa kullan demezler .
sadece tsh ılacını dahılıye yada endokrın yazıyor onuda zaten tsh yuksek olunca kadın dogumcu yonlendırıyor.
folık ve progesatan kadın dogumcular verıyor ..

Kac oldugunu da soylemedi, sadece biraz yuksek bayramdan sonra tekrar bakalim dedi. Aslinda bir cok kisinin iyi dedigi bir doktor ama acaba beni tam aydinlatmiyor mu diye surekli dusunuyorum
Benim düzenli gittiğim doktor da öyle hiç bişey söylemiyordu aslında sevmiştim ama son şu dış gebelik olur demesinden sonra iyice bir kendimi çektim bilmiyorum doktorumumu değiştirsem. Bugün gittiğim su iç dinlen felan baya şey söyledi. Düzenli gittiğim bakıyor iki kelime ediyor o kadar

canım zaten bunu kadın dogum doktorun vermedı mı?
sakınca olsa kullan demezler .
sadece tsh ılacını dahılıye yada endokrın yazıyor onuda zaten tsh yuksek olunca kadın dogumcu yonlendırıyor.
folık ve progesatan kadın dogumcular verıyor ..
Tsh için olanı da kadın doğumcu verdi dahiliyeye gitmene gerek yok dedi diğer doktor dahiliyeye git dedi son gittiğim gerek yok bunu kullan dedi. Valla anlamıyorum bu doktorları 2 kişi farklı şeyler söylüyor her zaman

Tsh için olanı da kadın doğumcu verdi dahiliyeye gitmene gerek yok dedi diğer doktor dahiliyeye git dedi son gittiğim gerek yok bunu kullan dedi. Valla anlamıyorum bu doktorları 2 kişi farklı şeyler söylüyor her zaman
bazıları gonderıyo dahılıyeye oda zaten kandan bakıp aynı ılacı verıyor ama bundan sonrakı takıp onemlı, 2 hafta sonra falan kandan tsh baktırın deger ne durumda dıye ,
yanı kadın dogumcu bunlar zararlı olsa zaten vermez :)

bazıları gonderıyo dahılıyeye oda zaten kandan bakıp aynı ılacı verıyor ama bundan sonrakı takıp onemlı, 2 hafta sonra falan kandan tsh baktırın deger ne durumda dıye ,
yanı kadın dogumcu bunlar zararlı olsa zaten vermez :)
Teşekür ederim canım içimi rahatlattın

Hepsi kullanılırsa bi sakınca olmaz o zaman dimi
İlaçların birbirini etkilemesinden korkuyorsun sanirim. Doktor bi sey olmaz dediyse için rahat olsun canım. Folik asit zaten vitamin. Progesteron fitil olarak kullanılan seklindeyse fitil olarak al. Tsh ilacını da ağız yoluyla alirsin böylelikle birbirini etkilemez için rahat eder. Bu düşünce bende de olduğu için seni anlıyorum ama canını sıkma bi sey olmaz 🤗🤗

Leke gibi kahverengi gibi miydi adet kanı gibi mi🙏🏻 bir çok kişi ilk 3 ayda kanama yaşamış progestan verirler dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻
Ara sıra kahverengi oluyordu normal bulmuştum yarın doktoruma soracaktım. Kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor yine oldu normaldir dedim. Sonra baktım kahverengiden kırmızıya dönmüştü. Hemen hastaneye koştuk. Çok şükür bir sorun yok çok telaşlıydım alttan ultrason ile kalp atışını duyduk doktor ile göz göze gelip güldük. 6+4 dedi. Progestan verdi fitil olarak. Kendini yorma istirahat et dedi. Hastanede de yatırabiliriz ağır bir işin varsa dedi hayır evdeyim sakin bir hayatım var dedim. İstirahat et diyorsam yatağa da bağlı kalma dedi.Yarın kan değerlerine bir baktır dedi henüz baktırmamıştım. Çok güzel ilgilendiler. Sizlere de teşekkür ederim. Endişelerimizi konuşmak çok iyi geliyor ❤️

X