2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Merhaba arkadaşlar benimde son adet tarihim 17mayıs 5+0 haftalık oldum bugün dayanamayıp özele gittim ama ne alttan nede karından görülmedi kese çok erken dedi bayramdan sonra yine çagırdı ozaman netleşir dedi folik asit başladı
Bayramdan sonra hem kese hem de bebiş görünür muhtemelen 😍

Benim çoklu gebelik olabilir o yüzden betalarım yüksek, bir yandan da heyecanla bekliyorum. Normalde bu betayla kesenin kesin görünmesi lazım diyorlar da işte.
Çogul gebeliğin betayla alakası olmuyor üçüzlere hamileyken betam normal herkes gibi yükseliyordu
Beta yükseklemesi herkesin bünyesine bağlı kiminde 2 kat artar kiminde 5-6 kat canım allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar yeter

İyi günler benide listeye ekler misiniz dün ilk muayenemi oldum 6+1dim ancak 7+1miş kalp atışını duydum. Son adet tarihim 8 mayıs ikinci çocuk yaşım 31
Adet gününden önce mi hamile kalmış oluyorsun yani. Benimde adetim 24 şubat idi ama her gittiğimde haftası ve günü tutuyordu sadece tam 16 haftalık gittiğim gün +2 fazladan çıktı. Adet olmadan önce mi gebe kaldım sayılıyor?

Arkadaşlar tsh baktıran varmı? Sonuçlarım çıktı hamilelikten önce tsh değerim 2.52ydi bugün 3.8 çıktı doktor yüksek dahiliye uzmanına git dedi. Sizin değerler kaç çıktı? Valla bugün benim için çok gergin bir gün. Hem dış gebelikten şüphelendi şimdi de bu tsh yüksekliği beni iyice kötü yaptı
4 küsurdu benimde. Epey yüksek çıkmıştı, dahiliyeye gittim şimdi her gün ilaç içiyorum 16+5 teyim. İlaçla normale indi ama doğuma kadar devam edeceğiz ilaca. Hamilelikten sonra da büyük ihtimalle normale dönecek değerlerim. Kız kardeşimde de aynı sorun vardı ve 2 tane kızı var ayrı yaşlarda. Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına almayı inşallah.

Selam, benimde 4,31 çıktı dahiliyeye git dedi doktorum yarın gidicem inşallah gebelik öncesinde 2 falandı nasıl oldu anlamadım biraz korkuyorum
Korkmayın bende aynı şeyi yaşıyorum. Gebelikte hormonlar artış yaptığı için TSH değerini de tetikliyor. Ben şu an 16+5 teyim ve öğrendiğim günden şimdiye kadar sabahları aç karına ilaç alıyorum. Değerim 4 lerdeydi ve şimdi tekrar düştü. Bakın hatta atayım tablomu da.. korkmayın, bende ilk başta endişe etmiştim. Fakat doktor hamilelikte bunun normal olduğunu söyledi. Diğer sonuçlarım da şükür temiz çıktı. Her ay bunun için dahiliyeye gidiyorum. Doğumdan sonra düzelirmiş.

Eklentiler

• Screenshot_20230621-193652_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230621-193652_e-Nabz.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 38
Çogul gebeliğin betayla alakası olmuyor üçüzlere hamileyken betam normal herkes gibi yükseliyordu
Beta yükseklemesi herkesin bünyesine bağlı kiminde 2 kat artar kiminde 5-6 kat canım allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar yeter
Başın sağ olsun üçüzleri neden kaybettim, bana da üçlü transfer yapıldı. Biraz da o yüzden acaba diyorum.

Kızlar bende cuma gününe olan randevumu yarına aldım. yarın üçüzlerimi kaybedeli 1 yıl olucak hem çok hüzünlüyüm hemde nedense hiç heycanım bi duygum yok neden hiç bilmiyorum😢😔
Bende aralıkta kayıp yaşadım o zamanki gibi değilim ben de açıkçası.. heyecanım o zamanki gibi değil hiç normal demek ki 🙏🏻 sağlıklı olsunlar da , sağlıklı ilerlesin gebeliklerimiz yeter 🙏🏻

4 küsurdu benimde. Epey yüksek çıkmıştı, dahiliyeye gittim şimdi her gün ilaç içiyorum 16+5 teyim. İlaçla normale indi ama doğuma kadar devam edeceğiz ilaca. Hamilelikten sonra da büyük ihtimalle normale dönecek değerlerim. Kız kardeşimde de aynı sorun vardı ve 2 tane kızı var ayrı yaşlarda. Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına almayı inşallah.
Amin canım hepimizin inşallah 🙏🏻 siz hangi ilacı kullanıyorsunuz tsh için

Bende aralıkta kayıp yaşadım o zamanki gibi değilim ben de açıkçası.. heyecanım o zamanki gibi değil hiç normal demek ki 🙏🏻 sağlıklı olsunlar da , sağlıklı ilerlesin gebeliklerimiz yeter 🙏🏻
Ben de aralıkta hamile kalmıştım kürtaj oldum o zaman herkes daha sevinme kesin değil diyordu. Biz de ne alaka kan verdik hamileyim işte diye tüm dünyaya duyurmuştum heyecandan 😂 ama şimdi kese ve bebeği gördüm hala korkumdan sevinemiyorum değişik bir his oldu korkudan

X