2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Maşallah canım benim ben doktorumdan memnunum ama cihazı çok eski atışı çok derinden duyduk hatta keseyi bulmakta bile zorlandı o kadar eski cihazdı sinirlerim bozuldu 🙈 o yüzden yarın eşim bakacak kendi ultrasonu ile inşallah onda daha net duyarız
Eşiniz doktor mu? Sizin kaç haftalık oldu

Benim de hamilelikten once yokken simdi guatrın biraz yuksek cikmis dedi. Guatr sanirim tsh ile ayni. Ben de endiselendim biraz. Yuksek olunca ne oluyor ne gibi sakıncalari var bisey de soylemedi. Ben de merak ediyorum canim
Aynen bana da bişey söylemedi sizin değer kaç çıktı?

Kızlar siz başka doktora daha gidin diyince başka doktora gittim az önce baktı alttan ve üstten dış gebelik yok içerde dedi resmen 50 kere emin misiniz kesin içerde mi dedim evet içerde dedi 😂 şuan gerginliğim biraz gitti ama hala kafam karışık o doktor neden çok sağda dış gebelik olarak kabul edebiliriz şüphelendim felan dedi bu da yok öyle bişey dedi. Acaba sonradan içerde olup dış gebeliğe dönme durumu var mı aklımda deli sorular 🙈

Kızlar kese görmeye gittiğinizde eşinizle mi girdiniz içeri? Cuma günü randevum var k.doğumda kese görmek değil amacım ama eşimde benimle içeri girsin istiyorum çünki stresli anlarda bazen söylenileni unutuyorum falan en azından eşim hafızaya atar😄 ama bi sıkıntı olur mu eşimle içeri girmem özel hastane birde

Kızlar size bir sorum var.. Haftaya bebiş 6 haftalık olacak ve normalde planladığım 10 saatlik bir uçuş vardı.. Bebişi öğrenince çok arada kaldım bir yanım risk alma diyor bir yanım bişe olacaksa evde de olur diyor ne dersiniz? (Doktor git dedi bu arada)

Kızlar kese görmeye gittiğinizde eşinizle mi girdiniz içeri? Cuma günü randevum var k.doğumda kese görmek değil amacım ama eşimde benimle içeri girsin istiyorum çünki stresli anlarda bazen söylenileni unutuyorum falan en azından eşim hafızaya atar😄 ama bi sıkıntı olur mu eşimle içeri girmem özel hastane birde
Henüz beraber gitmedik ama bir sonrakine birlikte gideceğiz inşallah:)

Ben hepsine eşimle gittim daha iyi oluyor :) kimse sıkıntı yapmadı

Arkadaşlar tsh baktıran varmı? Sonuçlarım çıktı hamilelikten önce tsh değerim 2.52ydi bugün 3.8 çıktı doktor yüksek dahiliye uzmanına git dedi. Sizin değerler kaç çıktı? Valla bugün benim için çok gergin bir gün. Hem dış gebelikten şüphelendi şimdi de bu tsh yüksekliği beni iyice kötü yaptı
Ben de dün tsh değerimin 4.6 olduğunu öğrendim bugün dahiliye ile görüştüm .Gebeliğe göre yüksek bir değer dedi .Yarın tekrar T3-T4 değerleri varmış ona bakılacak kan vericem .Ona göre ilaç vs uygulayacak ama bana gebelik takibimin endokrinoloji bölümünden olmasının daha uygun olduğunu söyledi .Benim de modum düştü açıkçası

Ben eşimle girdim ama alttan muayene ederken çıkarıyor yanınızda gelen kişiyi

Ben de dün tsh değerimin 4.6 olduğunu öğrendim bugün dahiliye ile görüştüm .Gebeliğe göre yüksek bir değer dedi .Yarın tekrar T3-T4 değerleri varmış ona bakılacak kan vericem .Ona göre ilaç vs uygulayacak ama bana gebelik takibimin endokrinoloji bölümünden olmasının daha uygun olduğunu söyledi .Benim de modum düştü açıkçası
Benim gittiğim ilk kadın doğum doktoru dahiliyeye git tsh için dedi sonra bi doktora daha gittim o ilacı kendisi verdi dahiliyeye gitmeme gerek var mı dedim hayır gerek yok bunu kullan dedi

Kızlar siz başka doktora daha gidin diyince başka doktora gittim az önce baktı alttan ve üstten dış gebelik yok içerde dedi resmen 50 kere emin misiniz kesin içerde mi dedim evet içerde dedi 😂 şuan gerginliğim biraz gitti ama hala kafam karışık o doktor neden çok sağda dış gebelik olarak kabul edebiliriz şüphelendim felan dedi bu da yok öyle bişey dedi. Acaba sonradan içerde olup dış gebeliğe dönme durumu var mı aklımda deli sorular 🙈
İlk gittiğin doktor saçmalamış resmen dış gebelik olsa hemen anlaşılırdı iyiki yeni doktora gitmişsin

Senle aynıyızzzz 😅🤣 adam rahimde görmüş işte nasıl gitsin geri tüpe ahahah yollar tek yön için rahat olsun 😍😅

Ben de aynıyım söylenenleri heyecandan unutuyorum 😅 bence girsin ben de boşa gelmese mi demiştim ama iyi ki geldi. Artık daha olayın içinde. Önceden bir yere uzanmayınca dalga geçiyordu abartma diye doktor söyleyince ben alırım sen uzanma demeye başladı 😂

X