2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benim de eşimin spermlerinde DNA hasarı var, 13 yumurtamız vardı 10 tane embriyo oluştu 2 tane sağlam kaldı bir tanesi genetikten temiz geldi onu transfer ettiler. Çok sperm olunca aynı kaba koyup kendileri dollensin diye bekliyorlar az olunca enjeksiyonla dölleme yapılıyor. Tedavi ona göre ilerler bir çözüm bulunur

Evet canım ıcsı yapıyorlar spermlere. Bizim embriyo oluştu ama işte soru işaretleri oluyor sperm problemli olduğu için tutunur mu gibi gibi biz pgt yaptırmadık. İlk tüp bebek tedavimiz tutunma olmadı şimdi bu 2.

Her daim ihtiyacım var
Şöyle bir yorum yapabilirim sana aynı durumda olan başka bir arkadaşın olsaydı ona neler söylerdin içini ferahlatmak için moral vermek için umudunu korumak için işte o arkadaş kendin ol ve kendine söyle, insan kendine acımasız oluyor başkalarına daha merhametli kendimiz söz konusu olunca negatife daha yakınız burdan uzaklaşmamız lazım

Kaç yaşındasın baya güzel konuşuyorsun

Bitanem genetik test yapılmadıkça bütün embriyolar bu riski taşıyor sizin için en önemli olan iyi bir embriyolog bulmak doktorunuzdan daha önemli diyebilirim sana şunu diyim benim doktorum bir hastamızda hiç sperm üretimi olmadığı halde sadece spermin yuvarlak kısmından yani kuyruksuz haldeki spermleri oto tedavisiyle aktive edip rose tedavisi deniyor buna bu pek bilinmiyor Türkiye’de sperm üretimi sağladı hatta bu tedaviden sağlıklı bi bebek dünyaya geldi. Bin yılda olmayan bir günde olur bunu hiç bir zaman unutma :)

Allah büyük canım doğru diyorsun bizim için embriyolog önemli şuan da embriyolarımız bizi bekliyor :) inşallah Allah ol derse olur kuzum. Sperm yokken sperm çıkıyor doğumlar oluyor bu hastalık sabır istiyor. Rosi yapılıyor ama hiç çocuk doğmadı deniyordu demek ki doğmuş çok sevindim inşallah teknoloji bir an önce daha da gelişir

Kizlar öncelik hepimize Rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin şuan transfer öncesi hazırlık aşamasındayım estrofem kullanıyorum doktorum kucuk bi polip gördü çok korkuyorum biyle olup da tutan vsr mi bildiğiniz moralim çok bozuldu

belki2903 canım beni eklemeyi unutma olur mu ❤

Bişey olmaz bendede gördü kan testi yaptı polip ama kist değlmi ya

Benimde 5.gun emriyosuydu tutunmadi , sonuç negatif acıbadem hastanesinde deniz usal tedavi gördüm.umutluydu seni bebeğimle gondericem dedi olmadi
Ahh be şuan üzülmemeni çok isterdim çünkü 2 olumsuz tedavim oldu ve hem offfhh tamam stres bitti diyosun hemde içinde anlatılmaz bi acı oluyo seni biz çok iyi anlıyoruz rabbim yüreğine ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…