Canım benim de eşimin spermlerinde DNA hasarı var, 13 yumurtamız vardı 10 tane embriyo oluştu 2 tane sağlam kaldı bir tanesi genetikten temiz geldi onu transfer ettiler. Çok sperm olunca aynı kaba koyup kendileri dollensin diye bekliyorlar az olunca enjeksiyonla dölleme yapılıyor. Tedavi ona göre ilerler bir çözüm bulunurAhhh canım benim böyle yazman bile bana dünyaları verdi Rabbim gönlünden geçen ne varsa bekletmeden sana versininsan duymak istiyor..evet hepimiz 1 yumurta 1 spermin birleşimiyiz ama işte milyonlarca olması gereken spermler 9-10 tane olunca bi sorun mu var çıkan spermlerde mi sorunlu çok büyük dna hasarı mı var ya o çıkanlarda problemli diye olmazsa diye düşünmeden edemiyor canım
Evet canım ıcsı yapıyorlar spermlere. Bizim embriyo oluştu ama işte soru işaretleri oluyor sperm problemli olduğu için tutunur mu gibi gibi biz pgt yaptırmadık. İlk tüp bebek tedavimiz tutunma olmadı şimdi bu 2.Canım benim de eşimin spermlerinde DNA hasarı var, 13 yumurtamız vardı 10 tane embriyo oluştu 2 tane sağlam kaldı bir tanesi genetikten temiz geldi onu transfer ettiler. Çok sperm olunca aynı kaba koyup kendileri dollensin diye bekliyorlar az olunca enjeksiyonla dölleme yapılıyor. Tedavi ona göre ilerler bir çözüm bulunur
Sağol canım yaparımIlık suya limon sık bal koy canım öyle iç iyi gelir
Sitede bu yasak ceza alıp üyelikleriniz silinir.Whatsap grubu yapalımmı ? Özelden numaralarımızı verelim yada instagram grubu daha kolay çok haklısın yaaaa
Hadiya bilmiyodumSitede bu yasak ceza alıp üyelikleriniz silinir.
Evet ben hatırlatma yapayım dedimHadiya bilmiyodum
Şöyle bir yorum yapabilirim sana aynı durumda olan başka bir arkadaşın olsaydı ona neler söylerdin içini ferahlatmak için moral vermek için umudunu korumak için işte o arkadaş kendin ol ve kendine söyle, insan kendine acımasız oluyor başkalarına daha merhametli kendimiz söz konusu olunca negatife daha yakınız burdan uzaklaşmamız lazımHer daim ihtiyacım var
Kaç yaşındasın baya güzel konuşuyorsunŞöyle bir yorum yapabilirim sana aynı durumda olan başka bir arkadaşın olsaydı ona neler söylerdin içini ferahlatmak için moral vermek için umudunu korumak için işte o arkadaş kendin ol ve kendine söyle, insan kendine acımasız oluyor başkalarına daha merhametli kendimiz söz konusu olunca negatife daha yakınız burdan uzaklaşmamız lazım
Bitanem genetik test yapılmadıkça bütün embriyolar bu riski taşıyor sizin için en önemli olan iyi bir embriyolog bulmak doktorunuzdan daha önemli diyebilirim sana şunu diyim benim doktorum bir hastamızda hiç sperm üretimi olmadığı halde sadece spermin yuvarlak kısmından yani kuyruksuz haldeki spermleri oto tedavisiyle aktive edip rose tedavisi deniyor buna bu pek bilinmiyor Türkiye’de sperm üretimi sağladı hatta bu tedaviden sağlıklı bi bebek dünyaya geldi. Bin yılda olmayan bir günde olur bunu hiç bir zaman unutma :)Ahhh canım benim böyle yazman bile bana dünyaları verdi Rabbim gönlünden geçen ne varsa bekletmeden sana versininsan duymak istiyor..evet hepimiz 1 yumurta 1 spermin birleşimiyiz ama işte milyonlarca olması gereken spermler 9-10 tane olunca bi sorun mu var çıkan spermlerde mi sorunlu çok büyük dna hasarı mı var ya o çıkanlarda problemli diye olmazsa diye düşünmeden edemiyor canım
HahahaKaç yaşındasın baya güzel konuşuyorsun
Belli olgunlukla konuşuyosun rabbim gülen yüzünü soldurmasın inşallah öğütlerin için çok teşekkür ediyorumHahaha35 e geçen hafta girdim canım
Allah büyük canım doğru diyorsun bizim için embriyolog önemli şuan da embriyolarımız bizi bekliyor :) inşallah Allah ol derse olur kuzum. Sperm yokken sperm çıkıyor doğumlar oluyor bu hastalık sabır istiyor. Rosi yapılıyor ama hiç çocuk doğmadı deniyordu demek ki doğmuş çok sevindim inşallah teknoloji bir an önce daha da gelişirBitanem genetik test yapılmadıkça bütün embriyolar bu riski taşıyor sizin için en önemli olan iyi bir embriyolog bulmak doktorunuzdan daha önemli diyebilirim sana şunu diyim benim doktorum bir hastamızda hiç sperm üretimi olmadığı halde sadece spermin yuvarlak kısmından yani kuyruksuz haldeki spermleri oto tedavisiyle aktive edip rose tedavisi deniyor buna bu pek bilinmiyor Türkiye’de sperm üretimi sağladı hatta bu tedaviden sağlıklı bi bebek dünyaya geldi. Bin yılda olmayan bir günde olur bunu hiç bir zaman unutma :)
BendeAy bu forumun keşke App olsa ya, böyle linke girmekten usandım
Sürekli bakıyorum bide bağımlılık yaptı
Benimde 5.gun emriyosuydu tutunmadi , sonuç negatif acıbadem hastanesinde deniz usal tedavi gördüm.umutluydu seni bebeğimle gondericem dedi olmadiArkasim merhaba salı mi transfer oldun ben de salı transfer oldum iki tane 5. Gün embriyo var mi belirti falan sen de
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 1 31 Ocak mygenius @arimayarimaya 16 Ocak 1 27 Ocak @umayaks 17 Ocak 1 28 Ocak @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak N nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak S sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak @dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak edahandro @sinemcglrr @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak @ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak @ruse16 22 Ocak 2 2 Şubat elizaaaa 13 Ocak 1 23 Ocak @bridgetj 22 Ocak 1 2 Şubat @pofolperisi 30 Ocak 2 10 Şubat @esoraekil 9 Ocak 2 18 Ocak @firuzecaglar 11 Ocak 2 20 Ocak
Bitanem beni de ekler misin? Çok şükür bugün transferimi oldum. Bir embriyo. 26 Ocak testi günüm. 4. Gün orta kalite 8 hücreli dendi. Aasını bbsini demediler. Allah bekleyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Şuan karnımda embriyomun olduğunu bilmek bile bana mutluluk veriyor. Kabız olmayaya dikkat edecekmişiz. Ben zeytinyağında incir yiyeceğim. Bol kabak çekirdeği aldım. Çiğ badem fındık ve avakado tüketiyorum kızlar. Hepinizi çok seviyorum ❤ iyiki varsınız
Bişey olmaz bendede gördü kan testi yaptı polip ama kist değlmi yaKizlar öncelik hepimize Rabbım hayırlı evlatlar nasip etsinşuan transfer öncesi hazırlık aşamasındayım estrofem kullanıyorum doktorum kucuk bi polip gördü çok korkuyorum biyle olup da tutan vsr mi bildiğiniz moralim çok bozuldu
Ahh be şuan üzülmemeni çok isterdim çünkü 2 olumsuz tedavim oldu ve hem offfhh tamam stres bitti diyosun hemde içinde anlatılmaz bi acı oluyo seni biz çok iyi anlıyoruz rabbim yüreğine ferahlık versinBenimde 5.gun emriyosuydu tutunmadi , sonuç negatif acıbadem hastanesinde deniz usal tedavi gördüm.umutluydu seni bebeğimle gondericem dedi olmadi