- 17 Temmuz 2022
- 43
- 47
- 27
Senin durumun ne nasıl ilerledi sürecinBenden tavsiye gerçekten hiç kimseye söleme iyi insanın bile istemeden çok sevinmesiyle enerjini düşürebilir mutluluğun tadını çıkar ama gizlice
Hahha canım ihtiyacın olunca ses et ben hayallerimi paylaşayımNe güzel düşünüyosun keşke yanımda olsan sürekli böle şeyler duysam
8 yıldır hiç korunmadım hiç olmadı işte 6 yıl önce olumsuz bi denemem oldu tüp bebek töbe ettim küçüktüm çünkü şimdi 28 yaşındayım eşimde sperm idrara kaçıyor geçen sene yaptık olmadı bu ay orta kalite bi embriyo koyduk bekliyoruzSenin durumun ne nasıl ilerledi sürecin
Her daim ihtiyacım varHahha canım ihtiyacın olunca ses et ben hayallerimi paylaşayım
Ilık suya limon sık bal koy canım öyle iç iyi geliray bende ki de şanssızlık canım ya 2 hafta önce hastaydım yine hastalandımakşam eve gidicem ılık bir duş yorgan altında uyucam biraz inş iyi gelir :)
İptal olmuştu canım . Ocağa kalmıştı benimkicanım sen aralıkta da yaptırmıştın sanki demi
Sağol canım dediklerini yapacağım inşallah ❤ keşke demek istemiyorumRabbim muhafaza etsin ilk zamanları biraz daha önemli kendini biraz korumaya al şunu yaptım olmafı diycek hiç bişey yapma elinden geleni yap dinlen en sevdiğin şeyi uap
Çok kesin ve net anlattın canım ben üroloji hemşiresiyim bahsettiğin rahatsızlığı biliyorum bu arada aynı yaştayız Allahım sana en güzelini versin inşallah mutlaka haberdar et beni8 yıldır hiç korunmadım hiç olmadı işte 6 yıl önce olumsuz bi denemem oldu tüp bebek töbe ettim küçüktüm çünkü şimdi 28 yaşındayım eşimde sperm idrara kaçıyor geçen sene yaptık olmadı bu ay orta kalite bi embriyo koyduk bekliyoruzuzattımmı bilmiyorum
canım üroloji hemşiresiyim diyince yazmak istedim. Benim eşimde de ciddi sperm problemi var kriptozospermi eşim yani sperm çıkıyor doğal yoldan ama sayı çok az tek tük. Böyle olup da hiç çocuğu olanlara şahit oldun mu tüp bebekleÇok kesin ve net anlattın canım ben üroloji hemşiresiyim bahsettiğin rahatsızlığı biliyorum bu arada aynı yaştayız Allahım sana en güzelini versin inşallah mutlaka haberdar et beni
Ihlamur papatya kuşburnu içilebiliyorIhlamur iç bence hem sağlıklı hemde bi zararı olmaz. Transferdede ıhlamur içilebiliyor
Sen deli misin tabikiiii bir yumurtayı döllemek için bir sağlıklı sperm yeterli ne sormak istersen sorabilirsin tabikicanım üroloji hemşiresiyim diyince yazmak istedim. Benim eşimde de ciddi sperm problemi var kriptozospermi eşim yani sperm çıkıyor doğal yoldan ama sayı çok az tek tük. Böyle olup da hiç çocuğu olanlara şahit oldun mu tüp bebekle
Ahhh canım benim böyle yazman bile bana dünyaları verdi Rabbim gönlünden geçen ne varsa bekletmeden sana versinSen deli misin tabikiiii bir yumurtayı döllemek için bir sağlıklı sperm yeterli ne sormak istersen sorabilirsin tabiki
Anladın zaten benim ne demek istediğimiSağol canım dediklerini yapacağım inşallah ❤ keşke demek istemiyorum
Whatsap grubu yapalımmı ? Özelden numaralarımızı verelim yada instagram grubu daha kolay çok haklısın yaaaaAy bu forumun keşke App olsa ya, böyle linke girmekten usandım
selam, yaa ben aslında çok isterim ama endişemde var bu benim 2. Denemem ilkinde bir vermiştim insanlar birbirlerine karşı pek anlayışlı olmuyor bazen bu süreç zaten stresliWhatsap grubu yapalımmı ? Özelden numaralarımızı verelim yada instagram grubu daha kolay çok haklısın yaaaa
Hiç denemedim bilmiyorum doğru valla mesaj üzerinden uzun süre konuşmak yanlış anlaşılmaya yol açıyoselam, yaa ben aslında çok isterim ama endişemde var bu benim 2. Denemem ilkinde bir vermiştim insanlar birbirlerine karşı pek anlayışlı olmuyor bazen bu süreç zaten streslibirde saçma sapan iletişim kazaları oluyor canım, şimdi odaklandığım güzelce pozitifi görüp burdan böyle sohbet etmek. Eşimde kızmıştı bir de bunlarla mı uğraşıyorsun diye.