2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalar bende 11 Ocak 2024 de transfer yapıldı 1 embriyo konuldu 23 ocakta da Rabbimin izniyle inşallah benimle birlikte bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Polip mi ama bilmiyorum ki kist dedi doğum kontrol hapı verdi gitmeyince zararsız dedi ve transfer yapıldı
İyi bari yapmış en azından bende korkuyorum yarın kontrolüm var bende de son kontrolde histereskopi gibi bişeyden bahsetti ama tam net değil dedi başındayız falan dedi bakalım yarın ne diyecek

Merhaba, rosiden bahsetmişsiniz sizin doktorunuz kim. Bizde bu durumdayız.

Bilmiyorum ki farkı ne önemsiz dedi ama inşallah öyledir
Canım benim de vardı boyutu küçük demişti önemsiz demişti doktorum transfer olacaktım başka bir sebepten dolayı transfer iptal oldu için rahat olsun tüm doktorlar aynı düşünüyor önemsiz diyor

Selam kızlar bebişlerimi aldım geldim biliyorum sonucu öğrenene kadar çok gel git yaşayacağım, ama şuan karnımda olduklarını bilmek evde 4 kişiyiz gibi düşünmek bile gözlerimi doldurmaya yetiyor
Bende öyleyim bugün transfer oldum çok heyecan verici Rabbım bize bağışlasın inşallah

Canım benim de vardı boyutu küçük demişti önemsiz demişti doktorum transfer olacaktım başka bir sebepten dolayı transfer iptal oldu için rahat olsun tüm doktorlar aynı düşünüyor önemsiz diyor
İnşallah öyledir bende estrofem kullanıyorum 23 ocakta kontrolüm var tarih veririm dedi ama çok korkuyorum polip kafamı çok karistirdi ama yorumları okuyunca içim biraz rahatladı

Kızlar transferimin 6. Günündeyim transfer olduğum günüde sayarsam rahimde baskı kasıklarda hafif ağrı ve böbreklerimde ağrı var bunları yaşayıp pozitif gören veya şuanda yaşayan var mı

Kızlar transferimin 6. Günündeyim transfer olduğum günüde sayarsam rahimde baskı kasıklarda hafif ağrı ve böbreklerimde ağrı var bunları yaşayıp pozitif gören veya şuanda yaşayan var mı
Bende olduğum günü sayarsam 3 aynıları bendede var böbrekler ilaçtan oluyodur kasıklardada bazen ağrı oluyo uzanınca geçiyo

Bilmiyorum ki farkı ne önemsiz dedi ama inşallah öyledir
Öyle dediyse kesin öledir hiç stres yapma bend çok yaptım aynısını yaşattı bana üstüne embriyoma kalitesiz dedi dünya kdar para vericeğim embriyo için üzüldüm ama şuan benimle ve içimde umut var boş ver ya

Masallah Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et inşallah bende bebegimi görürüm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…