2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İyi bari yapmış en azından bende korkuyorum yarın kontrolüm var bende de son kontrolde histereskopi gibi bişeyden bahsetti ama tam net değil dedi başındayız falan dedi bakalım yarın ne diyecek
Histeroskopi vajınadan polip ve miyom operasyonu ben oldum.Anestezi ile bayıltılıyorsunuz
Sonrasında biraz kanamanız olabiliyor korkmayın normal hayatınıza hemen dönüyorsunuz.
Ama sonrasında öyle rahatlamıştım ki adet dönemindeki ağrılar geçmişti.
Benim rahmimin içindeydi.rahim dışında da var ama o laparoskopi denilen karından ameliyatla oluyor onu olmadım,hamileliğe engel bir durum değil dedi.
Geçmiş olsun..

Korkma doktor almak isterse engel durum olsa alırdı zaten benim Rahime yakın yerde ceviz büyüklüğünde miyomum bile varken sorun olmaz dediler

3 taneden tutan olmuştur merak etme güzel düşün, negatif çıksada doktorun dediği test gününü bekleyeceksin zaten, belki pozitif olur mutlu mutlu beklersin

Merhaba benim eşimde de tek tük çıkıyor bir oğlum var 2.deniyoruz yazmak istedim

Transfer sonrası 4. 5. Gün mide yanması olup pozitif olan varmı ilk defa yanma var belirti olabilir mi
Ayy hiçbişey belirti değil hersey belirti hiç kurcalayıpta kafanı doldurma günlük hayatına bak olacağı varsa kendimizi yırtsakta olur olmayacağı varsa olmaz zaten biz elimizden geleni yapıyoruz folluğu hazırlıyoruz sonrası minnoşlara kalıyo

Sürekli bakıyorum bide bağımlılık yaptı
Bendede bir de kimseyle konuşmuyorum bu konuyu soranlara kısmet beklemedeyim 1.sinde çok yükseldim çok üzüldüm bu 2.deneme bakalım artık embriyonun numarasını falanda bilmiyorum embriyolog iyi kalitede dedi o kadar cehalet mutluluktur bişeyleri öğrendikçe kafası karışıyor insanın

Bugün işe gitmeden evdeki kaset testlerden yapayım dedim transfer günü hariç 10. Gün olduğu için bı denemek istedim. Artımed markada hiçbir şey çıkmazken Bebetime marka olanda 3 saniyede hop diye kıpkırmızı olmayan ama baya belirgin ikinci çizgi çıktı. Kafam yandı . Neyse dedim işe geldim ama benzer durumu olan var mı bir test negatif bir test pozitif .

Kizlar 10.gunum 98 çıkmış . Lütfen objektif şekilde söyler misinz . Düşük değil mi. Nolursunuz. Hemşire daha dönmedi
Benim önceden 3 düşükle sonuçlanan gebeliğim var hepsinde regl olacagim günler geçince gittim 20-30 larda değer çıkıyordu hiç 90 görmedim ona bile geç döllenme olabilir diyorlardı. Gönlünüzü ferah tutun önemli olan artış takibi. Güzel artabilir iki günde bir

İnşallah inşallah bana düşük geldi. Çift transfer olmuştum ama 1 i tutmamıs belli. Ağlıyorum

Bence pozitif çıktıysa vardır hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin süreciniz. Ben de iş dönüşü cesaret edebilirsem yapmayı düşünüyorum

İnşallah inşallah bana düşük geldi. Çift transfer olmuştum ama 1 i tutmamıs belli. Ağlıyorum
Ağlamayın . Kötü bir şey olacaksa zaten olacak, peşinen üzülmenin ne faydası var. Hem zaten biri kesin tutsun diye iki tane yerlestiriyorlar çift gebelik doktorların en çok istediği şey değil söylemişlerdir size de. Stres ve üzüntü daha kötü şeylere sebep olabilir. Ben çok ağladım bir faydasını görmedim . İnşallah tutunmuş olan sağlıkla ilerler kavuşursunuz . Biz anlamıyoruz bu işlerden bekleyip görmekten başka bişi düşünmemek lazım. Herkesin süreci kendine özgü

Doktorum 14. Gün istedi dayanamıyorum 6. Gün bir lekelenmem kasık ağrılarım oldu başkada belirtim yok kendimi yiyip duruyorum
Benimki de 13. Gün dedi Perşembe kan vereceğim. Benim 6-7 gün hunharca belim ağrıdı 7. Gün sanki regl oluyormuşum gibi içerden ağrı çektim hatta dedim gitti herhalde bir şeyler, ikide bir kontrol ettim korkudan ama kanama lekelenme olmadı. Ertesi gün bir uyandim hiçbir şey kalmamış ne bel agrisi ne başka belirti. Dünden beri de "yukum gelir" diyip yıkılan karikatür gibi ayakta uyuyorum ve midem bulanıyor . Ama böyle bir yorgunluk yok bu mesajı yazarken ortasında uyuyup uyandım. İş yerindeyim bir de zulüm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…