Hayırlı uğurlu olsun bebekli olsun inşallah kuzumCanım merhaba , bende bugün transfer oldum birlikte öğreneceğiz sanırım doktorum bana 25 Ocakta test yaparsın on gün sonra dediİnsallah pozitif sonuçlar alırız, rabbim büyük
Evet 5. Gün dondurulmuş embriyoydu, vallahi hiç kolay süreçler değil rabbim hepimize yardım etsin saat 10 buçukta transferim yapıldı eve geldim yatıyorum ama lavobaya giderken bile insan tereddüt ediyor bisey olur mu diye ne yesem ne içsem ki diye , doktorum bol C vitamini protein ve bol su dedi , öyle çok yeme kilo alma dedi, sağlıksız da beslenme dedi , ne yapacağımı bilemiyorum bende bir yanım evet güzel olacak diyor bir yanım olumsuzluğa kapılıyorHayırlı uğurlu olsun bebekli olsun inşallah kuzumbirlikte alacağız güzel haberi inşallah. 5. Gün mü kuzum senin embriyon? Onun için 25i demiştir. Benimki 26sı dedi. Sanırım 4. Gün embriyosu olduğu için ❤ inşalah birlikte güzel haberi alırız kuzum
Çok zor süreçler canım ya. Allah sana sabır versin kaybın içinEvet 5. Gün dondurulmuş embriyoydu, vallahi hiç kolay süreçler değil rabbim hepimize yardım etsin saat 10 buçukta transferim yapıldı eve geldim yatıyorum ama lavobaya giderken bile insan tereddüt ediyor bisey olur mu diye ne yesem ne içsem ki diye , doktorum bol C vitamini protein ve bol su dedi , öyle çok yeme kilo alma dedi, sağlıksız da beslenme dedi , ne yapacağımı bilemiyorum bende bir yanım evet güzel olacak diyor bir yanım olumsuzluğa kapılıyordaha önce bir doğumum olmuştu erken doğum bebeğim 45 gün sonra vefat etti sanırım ondan sonra olumlu düşünmekte zorlanıyorum ama rabbim büyüktür , öyle mutlu oluruz ki ayaklarımız yerden kesilir
Bana hemşire transferden sonra açık çay ve ıhlamur tüketebilirsin dedi diğer bitki çayları için bir şey diyemem
En güzeli meyve ye ılık duş alHemşireye yazmıştım , aradı 1 bardak içebilirsiniz çok fazla tüketilmesini tavsiye etmiyoruz bol bol C vitamini alın ve dinlenin transfere kadar iyileşmeye bakın dedi :))
Kuzum ben hastanede 1 saat yattım doktorum bana hastaneden çıkarken de idrarını yap sıkışma dedi eve geldim birdaha yaptım yani biraz fazla içmişim sanırım suyu çok sıkışıktım , artık embriyomuz rahim içerisinde idrar yoluyla bir bağlantısı yok , yeterki kabız olmayalım bence gönül rahatlığıyla yapabilirsinÇok zor süreçler canım ya. Allah sana sabır versin kaybın içininsan nasıl dayanıyor bu acılara bilmiyorum. İçindeyken yaşıyoruz ama dayanmak çok çok zor. Ben transferden sonra wcye bile gitmedim. Hala içimde tutuyorum korkudan düşün. Benim doktorum pek konuşmuyor öneri de bulunmadı. Ben burdan okuduğum kadarıyla kabak çekirdeği, çiğ badem fındık, avakado aldım yiyorum kuzum.
Ben beş gün rapor aldım kuzum. Benim iş hep ayakta koşturmacalı. O sebeple evde kalıp yürüyüş falan yaparım diye düşündüm. Evet idrarla alakası yok ama işte ben klinikte de gitmedimKuzum ben hastanede 1 saat yattım doktorum bana hastaneden çıkarken de idrarını yap sıkışma dedi eve geldim birdaha yaptım yani biraz fazla içmişim sanırım suyu çok sıkışıktım , artık embriyomuz rahim içerisinde idrar yoluyla bir bağlantısı yok , yeterki kabız olmayalım bence gönül rahatlığıyla yapabilirsinDoktorum bana iki gün yat sonra yatmana gerek yok yatağa yapışma dedi biraz tatlı ve komik bir doktorum var bana kalsa on gün yarardım ama napalım bir iki gün sonra ayaklanırım artık
Yok güncel fiyat bu zamlı haliŞuan ocak ayı kesin yükselmiştir çok iyi bi hastane orası
İçme canım bugün transfer oldum bitki çayı kesinlikle içme dedi hemşireKızlar, transfer süreciindeyim ama sanırım yine hasta oldum ve burnum tıkalıBitki çayları sıkıntı olur mu sizce?
Benim başıma gelenler zaten , benim rahim arkaya dönük olduğu için sıkışıklık gerekmiyormuş Rahime baskı yapmış idrar torbasıBen beş gün rapor aldım kuzum. Benim iş hep ayakta koşturmacalı. O sebeple evde kalıp yürüyüş falan yaparım diye düşündüm. Evet idrarla alakası yok ama işte ben klinikte de gitmedimlavaboya kullanın dediler, girdim elimi yıkadım çıktım. İlk tecrübem olduğu için çok tedirginim, çok sıkışacağım, altıma yapacağım diye ama korktuğum gibi olmadı.
Yeni transfer olacaklar için yazayım. Transferden İki saat önce son idrarıma çıktım.
Son bir saatte yudum yudum yaklaşık 800ml - 1 lt civarı su tükettim. İdrarım hiç rahatsız etmedi. Doktor idrar kesenin yeterli olduğunu söyledi.
Ah yavru kuşummmBenim başıma gelenler zaten , benim rahim arkaya dönük olduğu için sıkışıklık gerekmiyormuş Rahime baskı yapmış idrar torbasıtransferden önce idrarı biraz boşalttılar sondayla bir canım yandı bir canım yandı anlatamam ona rağmen işte ben çıkınca da gittim WC’ye olaylara komik tarafından da bakalım biraz enerji olsun bize bende gribim şuan bide başıma Buda geldi sıcak süt falan içiyorum ballı süt pekmez gibi şeyler ne dersek diyelim ne yersek yiyelim nasipse göreceğiz biz o minişleri
Benim de bugün oldu transferim kuzum. Sağlıkla kavuş inşalah bebeklerine ❤Selam kızlar bebişlerimi aldım geldim biliyorum sonucu öğrenene kadar çok gel git yaşayacağım, ama şuan karnımda olduklarını bilmek evde 4 kişiyiz gibi düşünmek bile gözlerimi doldurmaya yetiyor
Evet canım gördüm takip ettim çok güzel oldu beraber transfer olduk, düşük amh grubunda beraberizBenim de bugün oldu transferim kuzum. Sağlıkla kavuş inşalah bebeklerine ❤evde şuan dört kişisiniz evet keyfini çıkar ❤ ben de şuan hamileyim diye geziyorum evde. Belki tutar belki tutmaz ama şuan içimde meleğim
Evet canım inşallah umut oluruz ❤Evet canım gördüm takip ettim çok güzel oldu beraber transfer olduk, düşük amh grubunda beraberizbizimkiler tutarsa ordaki arkadaşlara da nasıl umut olucaz ahh Allahım hepimize versin tüm çabalayanlara tüm isteyenlere
Ne güzel düşünüyosun keşke yanımda olsan sürekli böle şeyler duysamSelam kızlar bebişlerimi aldım geldim biliyorum sonucu öğrenene kadar çok gel git yaşayacağım, ama şuan karnımda olduklarını bilmek evde 4 kişiyiz gibi düşünmek bile gözlerimi doldurmaya yetiyor
Rabbim muhafaza etsin ilk zamanları biraz daha önemli kendini biraz korumaya al şunu yaptım olmafı diycek hiç bişey yapma elinden geleni yap dinlen en sevdiğin şeyi uapBenim de bugün oldu transferim kuzum. Sağlıkla kavuş inşalah bebeklerine ❤evde şuan dört kişisiniz evet keyfini çıkar ❤ ben de şuan hamileyim diye geziyorum evde. Belki tutar belki tutmaz ama şuan içimde meleğim
Dünyada herşey bizim için kuzucummm, üzülmekte sevinmek kadar normal bi duygu , elimizden sadece dua etmek ve pozitif düşünebilmek geliyorAh yavru kuşummmzaten biliyor musun olaylara böyle olumlu yaklaşmak, gülebilmek çok çok önemli. Her ne yaşarsak yaşayalım, bunları nasıl karşıladığımız, nasıl tepki verdiğimiz belirliyor hayatımızı. O sebeple çok şükür diyelim. Nasipse olacak diyelim ❤ başımıza bunlar da geldi deyip gülüp geçelim, moralimizi yüksek tutalım inşallah bitanem
ay canısı benimde yarın kontrolüm var bakalım inş bana da söyler transfer tarihiKızlar benimde yarın tekrar kontrolum var, transfer tarihim belli olacak, buradan pozitif haberler gelmeye başladıkça heycan artıyor.
ay bende ki de şanssızlık canım ya 2 hafta önce hastaydım yine hastalandımİçme canım bugün transfer oldum bitki çayı kesinlikle içme dedi hemşire