Allah razı olsunO kadar küçük ıkınmadan bi şey olacağını sanmıyorum canım ama hani günlük yaşantımızdaki gibi olursa zararlı olabilir o kadar takma kafana on gün olmuş transfer olalı sorun olmaz
Canım seni ekleyemiyorum tabloya ismin çıkmıyor11 ocakta 5. Gün embriyosu 2 adet konuldu test günüm 20 ocakdualarınızı bekliyorum
Bende yarın kontrole gideceğim bir aksilik çıkmazsa 5 gün sonrası transef olacak sizi neden apar topar transefe çağırdılar muayene oldunuz mu dondurulmuş embriyo muKızlar şuan apar topar transfere gidiyorum. Bugün transfer edileceği şimdi söylendi. 4. Gün embriyosu. İlk defa 4. Gün embriyosu duyuyorum. Aranızda 4. Gün embriyosu hakında bilgisi olan var mı?
çok sağol canım ben bi yazayım doktora en iyisi :)Ihlamır içilebiliyor hamileyken ama emin olamadım, bi doktorunuza sorun isterseniz
Sağol canım inşallah bu yolda mücadele verdiğimiz kadar da mutlu güzel haberlerimiz olur her şey Allah'tanBen biliyorum o ıkınmayı bende yaptım ama morarcak kadar yapmamışsındır korkma hiç bişey olmaz
Teşekkür ederim sağolunProbiyotikli yoğurt ve kefir de iyi geliyor. Kayısı yiyin ve mutlaka bol su için
Kaçıncı gün oldu acaba lekelenmen?Lekelenme olduğu gün kasık ağrısı bir tuhaf çekilme bel ağrısı çok şiddetli oldu akşama da lekelendim
Öyle tabi çok zor ya içinde bi sıvı duruyomu çoktan gittimi napıyo diye düşünmek gerçekten stresli 3. Denemem ne olursa olsun sonuç olumsuz olursa üzülme diyorum kendime iki taraftan düşünmeliyiz çok olumlama yaparsak bu sefer tutmadığında yıkım ağır oluyoSağol canım inşallah bu yolda mücadele verdiğimiz kadar da mutlu güzel haberlerimiz olur her şey Allah'tan
Test sonucun çıktımı canımKizlar merhaba , benim ptesi test günüm çok stresli ama heyecanlıyım da . İki gün öncesine kadar kasıkta hafif batma ve göğüs hassasiyetim vardı bel ağrım vardı fakat şuan hiçbiri yok. Normal mi ?
Ayrıca bugün ucaylarin baslangici inşallah Allah'ım isteyen böyle emek veren herkese hepimize nasip eder anneliği , çocuklarımızı kucağımıza almayı
Transferden sonra 6.gün oldu çok az kahverengi sulu gibiydi.Kaçıncı gün oldu acaba lekelenmen?
Canım ama uzman olmadı lazım galiba sağlık ocağı doktoru. Senin ki uzmanmıydıHayırlı olsun öncelikle tedaviniz. Ben sağlık ocağına yazdırdım dün bir kutu ama henüz almadım. Fark ne kadar çıkar bilmiyorum. Transfer sonucum olumlu gelirse kadın doğumdan rapor çıkıyormuş
Benimde aynıydı siz böyle dedikçe heyecanlanıyorumTransferden sonra 6.gün oldu çok az kahverengi sulu gibiydi.
Bende aynı böyleydim bel ağrısı felaketti. Şimdi gene transfer olacağım ve akşamları mzellik Çok ağrıyor. Sanırım ilaçların verdiği bişey buArkadaşlar merhaba ben çarşamba günü transfer oldum ve olduğumdan beri her uyandigim sabah belim inanılmaz derecede ağrıyor şu an beşinci gün ve yine ağrıyla uyandım bu şekilde bel ağrısı yaşayan oldu mu acab
Transferin yapıldığı gün dahil mi 6. hariç mi 6. Gün acaba canım?Transferden sonra 6.gün oldu çok az kahverengi sulu gibiydi.
İlki negatif mi sonuçlandı bel ağrılarının olduğu zaman?Bende aynı böyleydim bel ağrısı felaketti. Şimdi gene transfer olacağım ve akşamları mzellik Çok ağrıyor. Sanırım ilaçların verdiği bişey bu
Canım erken gebeliklere güvenmeyin. Arkadaşım erken gebelik aldı birde normal kaset test aldı kaset testte çıktı erken gebelikte çıkmadı.Erken gebelik testi varsa çıkar canım bence dene
Kesinlikle öyle düşünme. Biraz nasip meselesi. Benim ilki 5aa idi tuttu doğdu çok şükür. 2. Çocuk için yaptık geçen ay oda 5aa idi tutmadı. Bir bildiğim biride 3bc tutmaz diyip 2 tane transfer ettirdi ikisi de tuttu. Olumsuz düşünmeAmin yüksek şans benim 5bc düşük şans ama nasip