evet canım aslında transfer olduktan sonra kullanmamam gerek diye düşünmüştüm ama sonra aklıma geldi içmesem daha iyi aynen dikkat etmem gerek çok sağol :)Biraz iltihap sökücü özelliği var bitkisel ilacların maydonozda yeme
İnşallah bitanem inşallah bu ne garip bi duygu sevinsem sevinmeler az bütün dünyaya söylemek istiyorum ama korkuyorum bişey olursa diyeAyy hayırlı olsun canım maşallah diyelim devamı gelsin
Dedin evet :) doktorumla görüştüm kızdı biraz arkadaşım zaten çok erken dedi ama 6. Gün için 58 çok iyi dedi hayırlısı olsun inşallah Allah kimseyi korktuğuna uğratmasınAyyyyyy merveeeeeya allahım sana şükürler olaun demiştim sana
Dediğiniz serumdan geçen bir arkadaşım bahsetmişti, vitaminli bir serum hazırlatıp bebeğinKızlar tedavisinde intralipid serum alan oldu mu?
İstanbul icindeyseniz nerede aldınız ve hangi serumdan aldınız?
Sende sağol inşallah çok rahat geçer tutunurevet canım aslında transfer olduktan sonra kullanmamam gerek diye düşünmüştüm ama sonra aklıma geldi içmesem daha iyi aynen dikkat etmem gerek çok sağol :)
Ihlamur iç bence hem sağlıklı hemde bi zararı olmaz. Transferdede ıhlamur içilebiliyoray hadi ya birkaç yudum gibi bişey içmiş bulundumbir daha içmeyeyim en iyisi :)
Gözlerim doldu ya çok emek verdik istiyorum ki hepimiz olalım artık kese kalp etışı telaşına gircen hamiş seniDedin evet :) doktorumla görüştüm kızdı biraz arkadaşım zaten çok erken dedi ama 6. Gün için 58 çok iyi dedi hayırlısı olsun inşallah Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
Benden tavsiye gerçekten hiç kimseye söleme iyi insanın bile istemeden çok sevinmesiyle enerjini düşürebilir mutluluğun tadını çıkar ama gizliceİnşallah bitanem inşallah bu ne garip bi duygu sevinsem sevinmeler az bütün dünyaya söylemek istiyorum ama korkuyorum bişey olursa diye
Bir iki yudumdan nolcak bişey olmaz mesela kahvede zararlı ama günde bitane içiliyo meselaIhlamur iç bence hem sağlıklı hemde bi zararı olmaz. Transferdede ıhlamur içilebiliyor
Bana hemşire transferden sonra açık çay ve ıhlamur tüketebilirsin dedi diğer bitki çayları için bir şey diyememBir iki yudumdan nolcak bişey olmaz mesela kahvede zararlı ama günde bitane içiliyo mesela
Hayırlı olur inşallah kuzum senin için ❤ bebeğine kavuşursun inşallah. Bana 4. Veya 5. Gün transfer edeceklerini söylemişlerdi. Bugün transfer için hazırmış embriyom canım. Tek yumurta olduğu için bekletmek istemediler sanırım. Onun için çağırdılar. Taze transfer kuzum.Bende yarın kontrole gideceğim bir aksilik çıkmazsa 5 gün sonrası transef olacak sizi neden apar topar transefe çağırdılar muayene oldunuz mu dondurulmuş embriyo mu
Bana hemşire transferden sonra açık çay ve ıhlamur tüketebilirsin dedi diğer bitki çayları için bir şey diyemem
Bir iki yudumdan nolcak bişey olmaz mesela kahvede zararlı ama günde bitane içiliyo mesela
Hemşireye yazmıştım , aradı 1 bardak içebilirsiniz çok fazla tüketilmesini tavsiye etmiyoruz bol bol C vitamini alın ve dinlenin transfere kadar iyileşmeye bakın dedi :))Ihlamur iç bence hem sağlıklı hemde bi zararı olmaz. Transferdede ıhlamur içilebiliyor
Teşekkür ederim aminnn hepimiz biran önce kavuşrz inşallah 4 gün olup okadar çok tutan oldu ki benimde transefr edilecek embriyo 5 güne ulaşan 4aa embriyoHayırlı olur inşallah kuzum senin için ❤ bebeğine kavuşursun inşallah. Bana 4. Veya 5. Gün transfer edeceklerini söylemişlerdi. Bugün transfer için hazırmış embriyom canım. Tek yumurta olduğu için bekletmek istemediler sanırım. Onun için çağırdılar. Taze transfer kuzum.
Maşallah kuzum sağlıkls tutunsun seninki de inşallahTeşekkür ederim aminnn hepimiz biran önce kavuşrz inşallah 4 gün olup okadar çok tutan oldu ki benimde transefr edilecek embriyo 5 güne ulaşan 4aa embriyo
Bitanem beni de ekler misin? Çok şükür bugün transferimi oldum. Bir embriyo. 26 Ocak testi günüm. 4. Gün orta kalite 8 hücreli dendi. Aasını bbsini demediler. Allah bekleyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Şuan karnımda embriyomun olduğunu bilmek bile bana mutluluk veriyor. Kabız olmayaya dikkat edecekmişiz. Ben zeytinyağında incir yiyeceğim. Bol kabak çekirdeği aldım. Çiğ badem fındık ve avakado tüketiyorum kızlar. Hepinizi çok seviyorum ❤ iyiki varsınız
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya 16 Ocak 1 27 Ocak @umayaks 17 Ocak 1 28 Ocak @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak M mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak @dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat @Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak edahandro @sinemcglrr @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak @ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak @ruse16 22 Ocak 2 2 Şubat elizaaaa 13 Ocak 1 23 Ocak @bridgetj 22 Ocak 1 2 Şubat @pofolperisi 30 Ocak 2 10 Şubat esoraekil 9 Ocak 2 18 Ocak
Oh çok şükür Allahım kat kat sağlıkla artmasını nasip etsinKızlar sonucum pozitif 58 geldi iki güne bir baktıracağız inşallah güzelce yükselir
YaaaaKız var mı demek ne demek anne ben buradayım diyor sana
Canım merhaba , bende bugün transfer oldum birlikte öğreneceğiz sanırım doktorum bana 25 Ocakta test yaparsın on gün sonra dediBitanem beni de ekler misin? Çok şükür bugün transferimi oldum. Bir embriyo. 26 Ocak testi günüm. 4. Gün orta kalite 8 hücreli dendi. Aasını bbsini demediler. Allah bekleyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Şuan karnımda embriyomun olduğunu bilmek bile bana mutluluk veriyor. Kabız olmayaya dikkat edecekmişiz. Ben zeytinyağında incir yiyeceğim. Bol kabak çekirdeği aldım. Çiğ badem fındık ve avakado tüketiyorum kızlar. Hepinizi çok seviyorum ❤ iyiki varsınız