2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bugün transferinin 10.günü ve dayanamayıp kan testi yaptım 659.66 çıktı iki embriyo transfer olmuştum sanıyorum ki ikisinde tutundu dualarım sizler için kimin içi bu dertten yanıyorsa Allahım bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🤲 benim bu üçüncü denemem bu sefer içim çok rahattı çok değişik bir his vardı içimde ve ara ara kasıklarımda batma ve kasılma haricinde hiç bir belirtim olmadı aslında pek de bişi aramadım kendimde kalben Allah’a teslim olmuştum bu sefer eğer zamanımız gelmişse nasip olacak diyordum.Allah bu msjımı okuyan herkesi mutluluktan ağlatır inşallah herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin 🤲🌸
Canım gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına olsun 🙏🏻 o kadar seviniyorum ki pozitif görünce aynı acıları yaşadığımız için bize çok büyük moral oluyor 🥰

İlk transferinizmi. Eğer daha önce denemeleriniz olduysa da yasal olarak oluyor sanırım. Bende sordum doktoruma 28 yaşındayım daha öncede denememiz olduğu için yasal olarak olur dedi ama benim özel durumumdan dolayı uygun görmedi bende diretmedim.
İlk denemem olucak canım kanunlara uygun olduğu için tek embriyo transferi yapılıcakmis yeterki olsun da bir taneyede razıyım

Bayanlar ne guzel haberler aliyoruz bu grupta, bence cok sansli bir grubuz, herkes bunun kiymetini bilmeli.El ele tutusup enerjimizi birbirimize akitalim insallah ben cok umutluyum cogunuzdan 💕😍💕
İnşallah canım hepimiz bebek haberleriyle anneler grubbçuna geçelim inşallah 🙏 Allah daha fazla aratmasın inşallah

Evet verdim. Bol su içip istirahat etmemi söyledi. Artarsa ağrın olursa haber ver dedi. Benim lekelenmem 6. Gün oldu sonrasında kasıklarıma ağrı girdi ama o da 1 saat içerisinde dinlenince geçti bir daha da öyle olmadı. Acaba evde kendim test yapsam çıkar mı 7. Günün içerisindeyim şuan
Erken gebelik testi varsa çıkar canım bence dene

Bir iki gün sonra denicem sanırım. Ama korkuyorum yapmaya bakalım cesareti toplayabilirsem🥹 tek embriyomdu genetikten gelen. Genetik hastalık taşıyıcılığı var. Tekrar aynı sürece girmeye çok korkuyorum
O zaman kan testi ver çıkar canım inşallah tutunmuştur bebeğin ama korkma. Her şeyin bi zamanı oluyor

Echomarda hsg çektirdim anestezisiz yaptılar zerre acı yok korkmayın lütfen🌼 Cihazları son model olduğu için rahmi yormadan çekiyor. Sadece adet sancısı çekiyorsunuz birkaç dk lık. Sonrasında lekelenmeniz oluyor bir gün sonra bitiyor. En rahat yerlerden birinde yaptırıyorsunuz 💙
Sağolun çektirdim dayanılmayacak birşey olmadı hemen ertesi gün regl oldum 10 gün gecikmiştim biraz belki o gün daha hassastım ama anesteziye hiç gerek yokmuş gerçekten 🙏🏻🙏🏻

Canım seninle aynı gün transfer olmuşuz Bnde 8 günde pozitif gördüm erken gebelikte ama doktorum çarşamba günü kan testi ver dedi erken test yapması bırakmadı ama bugün 10 günüm kasıklarımda ağrı var sende de var mı
Gözün aydın canım 🤎 Kasık ağrım 4. 5. Gün olmuştu 2 gündür miğde yanmam ve bel agrım var canım çok çabuk acıkıyorum
Sen içini rahatlatmak için yapsaydın 2 gün sonra tekrardan tekrarlıyorsun zaten kan tahlılıni canım

Gözün aydın canım 🤎 Kasık ağrım 4. 5. Gün olmuştu 2 gündür miğde yanmam ve bel agrım var canım çok çabuk acıkıyorum
Sen içini rahatlatmak için yapsaydın 2 gün sonra tekrardan tekrarlıyorsun zaten kan tahlılıni canım
Evet bende de çok acıkma var ayaklarım üşüyor işte eşim bırakmıyor doktoru dinleyelim diyor

Arkadaşlar yumurtalık kistleri olup tedavi gören var mı aranızda? Çikolata kistini demiyorum bu dediklerim basit kist olarak geçiyor. Transfer öncesi bu durumu yaşıyorum yardımcı olacak var mı? Doğum kontrol hapı mı kullandınız
Benim var geçen ay gittiğimde göründü transfer olamadım bakalım iyimi kötümü doğum kontrol verdi kullandım 5den 3 santim oldu kan testi yapıldı zararsız dedi doktor ve transfer yapıldı

Benim var geçen ay gittiğimde göründü transfer olamadım bakalım iyimi kötümü doğum kontrol verdi kullandım 5den 3 santim oldu kan testi yapıldı zararsız dedi doktor ve transfer yapıldı
Anladım canım transferi etkileyecek olsa riske atmazdı muhtemelen bana da önce tarlusal verecek adet olmam için sonra da doğun kontrol hapı verir

X