2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına olsun o kadar seviniyorum ki pozitif görünce aynı acıları yaşadığımız için bize çok büyük moral oluyor

İlk denemem olucak canım kanunlara uygun olduğu için tek embriyo transferi yapılıcakmis yeterki olsun da bir taneyede razıyım

Bayanlar ne guzel haberler aliyoruz bu grupta, bence cok sansli bir grubuz, herkes bunun kiymetini bilmeli.El ele tutusup enerjimizi birbirimize akitalim insallah ben cok umutluyum cogunuzdan
İnşallah canım hepimiz bebek haberleriyle anneler grubbçuna geçelim inşallah Allah daha fazla aratmasın inşallah

Erken gebelik testi varsa çıkar canım bence dene

Erken gebelik testi varsa çıkar canım bence dene
Bir iki gün sonra denicem sanırım. Ama korkuyorum yapmaya bakalım cesareti toplayabilirsem tek embriyomdu genetikten gelen. Genetik hastalık taşıyıcılığı var. Tekrar aynı sürece girmeye çok korkuyorum

Bir iki gün sonra denicem sanırım. Ama korkuyorum yapmaya bakalım cesareti toplayabilirsem tek embriyomdu genetikten gelen. Genetik hastalık taşıyıcılığı var. Tekrar aynı sürece girmeye çok korkuyorum
O zaman kan testi ver çıkar canım inşallah tutunmuştur bebeğin ama korkma. Her şeyin bi zamanı oluyor

Sağolun çektirdim dayanılmayacak birşey olmadı hemen ertesi gün regl oldum 10 gün gecikmiştim biraz belki o gün daha hassastım ama anesteziye hiç gerek yokmuş gerçekten

Gözün aydın canım Kasık ağrım 4. 5. Gün olmuştu 2 gündür miğde yanmam ve bel agrım var canım çok çabuk acıkıyorum
Sen içini rahatlatmak için yapsaydın 2 gün sonra tekrardan tekrarlıyorsun zaten kan tahlılıni canım

Evet bende de çok acıkma var ayaklarım üşüyor işte eşim bırakmıyor doktoru dinleyelim diyor

Benim var geçen ay gittiğimde göründü transfer olamadım bakalım iyimi kötümü doğum kontrol verdi kullandım 5den 3 santim oldu kan testi yapıldı zararsız dedi doktor ve transfer yapıldı

Benim var geçen ay gittiğimde göründü transfer olamadım bakalım iyimi kötümü doğum kontrol verdi kullandım 5den 3 santim oldu kan testi yapıldı zararsız dedi doktor ve transfer yapıldı
Anladım canım transferi etkileyecek olsa riske atmazdı muhtemelen bana da önce tarlusal verecek adet olmam için sonra da doğun kontrol hapı verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…