- 29 Şubat 2020
- 754
- 596
Evet ☺ bırı 21 yasında bırı 17 . Kızım ıkıncı evlılıgımden eşimin ilk cocuguydu kaybettık onu daKız senin iki tane oğlun mu var maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ☺ bırı 21 yasında bırı 17 . Kızım ıkıncı evlılıgımden eşimin ilk cocuguydu kaybettık onu daKız senin iki tane oğlun mu var maşallah
Ben de 7 ocakta transfer oldum ben de iki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Kaşınma yanma ve kuruluk da var.Herkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?
2 de tup bebek tedavım oldu ıkısı de negatıf işteKız senin iki tane oğlun mu var maşallah
Aslında çok dikkat ediyorum. Enfeksiyon olmaması için Çamaşırıma nioli yağı damlatıyorum. Birde sabah 2 akşam 2 kullanıyorum, bir kısmı geri akıyor. Akıntı olan ilaç yanma yapıyorTup bebekte full progesteron fıtıl verıyorlar. Acaba mıkrop falan mı kaptın kı kusum her seferınde ellerini iyice yıka bır de camasırı cok bekletme sık sık degıstır. Aklıma bısey gelmedı başka
Anladım eşin için çabalıyorsun yoksa yıllar önce evlat sahibi olmuşsun. Allah yüzünüze baksın canım bir tane daha olursa iyi olur2 de tup bebek tedavım oldu ıkısı de negatıf işte
Kızdan sonra toparlayamadım ben kendımıAnladım eşin için çabalıyorsun yoksa yıllar önce evlat sahibi olmuşsun. Allah yüzünüze baksın canım bir tane daha olursa iyi olur
Koca da umrumda değil yanı su saatten sonraAnladım eşin için çabalıyorsun yoksa yıllar önce evlat sahibi olmuşsun. Allah yüzünüze baksın canım bir tane daha olursa iyi olur
canım 3 kere Opu oldum ben her defasında 3-4 yumurta toplandı ve 2 tane 5. gün 1 tane 4. gün donduruldu embriyolarım. Her OPUda 1er embriyo dondurduk.Kızlar opu da az yumurta toplanıp embroysu oluşan var mı?dün opu oldum 3tane yumurta toplandı .çok mutsuzum
Allah rahmet etsin inşallah özür dilerim hatirlattigim için gerçekten3 ü sağlıklı bırı de kurtaj dı.
Ama suan 2 oğlum var 3. Kızım dı o da anı bebek ölümü tanısıyla kaybettım
Canım bunun için mutlaka doktoruna yaz. Kaşıntı yanma olmaması lazım . Belki değiştirir. Enfeksiyon kapmamasi adına.Progestan fitil kullanan var mı ? Ben 1 haftadır kullanıyorum. Kaşıntı, yanma ve kuruluk yaptı. Aynı sorunu yaşayan oldu mu ?
Olsun kusum önemlı değil sınavımız boyleymıs bizimdeAllah rahmet etsin inşallah özür dilerim hatirlattigim için gerçekten
Yok canım ya kistler baya etkili bana yine tarlusal mı verecek bakalım konuşcam ama içimi temizleyen kistleri tamamen yok eden bi ilaç versinEve
Anladım bende 1 kutu tarlusal devırdım banamısın demedı
Teşekkür ederim ciddiye almıyordum ama çok rahatsız etmeye başladı hemen yazıyım.Canım bunun için mutlaka doktoruna yaz. Kaşıntı yanma olmaması lazım . Belki değiştirir. Enfeksiyon kapmamasi adına.
Benim ulaşırsa işte duruma göre taze transfer olcak.senin transfer oldun mu canimcanım 3 kere Opu oldum ben her defasında 3-4 yumurta toplandı ve 2 tane 5. gün 1 tane 4. gün donduruldu embriyolarım. Her OPUda 1er embriyo dondurduk.
inş ulaşır canım hiç kötü düşünme :) olmadım canım kısmetse bu ay olacağım :)Benim ulaşırsa işte duruma göre taze transfer olcak.senin transfer oldun mu canim
İnşallah güzel sonuçlar alırızinş ulaşır canım hiç kötü düşünme :) olmadım canım kısmetse bu ay olacağım :)
inş canıım :))İnşallah güzel sonuçlar alırız
10 ocakta transfer oldum 22 ocak test günüm, umarım bu yolda haber bekleyen tüm arkadaşlar ve ben öncelikle güzel haberler alır ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız❤❤
Aynı gün transfer olmuşuz bana test tarihime 19 ocak dediler10 ocakta transfer oldum 22 ocak test günüm, umarım bu yolda haber bekleyen tüm arkadaşlar ve ben öncelikle güzel haberler alır ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız❤❤❤
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak