- 18 Aralık 2023
- 69
- 125
- 28
Canım ben maraşta yaşıyorum burda tedavi görüyorum benim de ikinci denemem ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben maraşta yaşıyorum burda tedavi görüyorum benim de ikinci denemem ol
benimde öyle canım maalesef inşallah işe yarar da boşuna kullanmıyoruzdur. Ben günde 3 tane estrofem ve duphaston birde kalçaya yapıştırılan bant climara fort diye birde progestan dex iğne vuruyorum göbegimden . Sen neler kullanıyorsun şuandaHayırlısı olur inşallah canim çok ilaç kullaniyorum sende öyle mi
Merhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyo
Transfer günümüz aynı nerde tedavi görüyorsunuz?Merhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyor
İstanbul Avrupa'da canım aret kamar daTransfer günümüz aynı nerde tedavi görüyorsunuz?
Yukarda okudum 15 ocakta 3 transfer var çok heycanlıTransfer günümüz aynı nerde tedavi görüyorsunuz?
Evet bendede çok oluyordu ama doktor sorun olmayacagını söylemiştiYa arkadaşlar yatarken esneme gerneşme oluyor mu sizde de bende istemsiz oluyor sonra çok korkuyorum rahim kasılır diye
Yaa sizde mi pzt günü inşallah güzel geçerYukarda okudum 15 ocakta 3 transfer var çok heycanlı
Amin canımm inşallah çok dua ettim bugün isteyen herkese versin rabbimEvet Rabbim bu güzel gecenin hürmetine hepimize olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallah
Benide eklermisiniz 15 Ocak transfer 1 embriyo test günü 27 ocak
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya 16 Ocak 1 27 Ocak @Kivirbas95 @umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak @cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak
Evet benim de pazartesi saati belli değil henüz inşallah sizinde güzel geçer dualarımız kabul olsun transferlerimizin hepsi pozitif sonuçlansın sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahYaa sizde mi pzt günü inşallah güzel geçer
Benimde saati belli degil inşallah canım benim allah yormadan üzmeden nasip etsin senin ilk denemen miEvet benim de pazartesi saati belli değil henüz inşallah sizinde güzel geçer dualarımız kabul olsun transferlerimizin hepsi pozitif sonuçlansın sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
Benimde 15 ocak tek embriyoKızlar transfer tarihi belli olup listede olmayanlar sizleri de yazayım herkesin bilgisi olur
Benimde saati belli degil inşallah canım benim allah yormadan üzmeden nasip etsin senin ilk denemen mi?
2. Canım 1 i geçtiğimiz martta oldum tutmadı maalesef çok ufak bir miktar kanda hormon cıktı ilaçları bıraktırdı doktor sonra regl oldum zaten inşallah nasibim bunadırBenimde saati belli degil inşallah canım benim allah yormadan üzmeden nasip etsin senin ilk denemen mi
iğneler iştah açıyor :) devamlı atıştırıyorum hatta bugün anneme kilo almam inş dedimSelam hanımlar
Bende 9 ocakta 1 embriyo transferi oldum 20 ocak test gunum
Gunler gecmek bilmiyor sanki :)
Sizinde istahlarınız cok acık mı?