2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlısı olur inşallah canim çok ilaç kullaniyorum sende öyle mi
benimde öyle canım maalesef inşallah işe yarar da boşuna kullanmıyoruzdur. Ben günde 3 tane estrofem ve duphaston birde kalçaya yapıştırılan bant climara fort diye birde progestan dex iğne vuruyorum göbegimden . Sen neler kullanıyorsun şuanda

Ben günde 6 tane cyclo progynova -folik asit- dekort - coraspin - progestan fitil - prograf kapsül ve progestan iğne oluyorum kalçadan canım ilaçlar çok iştah açıyor kendimi sürekli biseyler yerken buluyorum

Merhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyo

Merhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyor
Transfer günümüz aynı🫶 nerde tedavi görüyorsunuz?

Üye AdıTransfer GünüEmbriyo SayısıTest Günü
@mrv24122 Ocak113 Ocak
@Melekli28015 Ocak214 Ocak
@elif346711 Ocak220 Ocak
@ShErlok925 Ocak
@Eylultos20 Ocak231 Ocak
@Utkukuss
@arimayarimaya16 Ocak127 Ocak
@Kivirbas95
@umayaks
@Cadiiii03443
@dunyadabiri
@gizzz096 Ocak216 Ocak
@Mavimun
@Sensedimm29 Ocak
@cnsu93
@kedileriseviyorumm
@Rukiye34263 Ocak213 Ocak
@Colorfull484 Ocak214 Ocak
@mihraa8 Ocak120 Ocak
@Esra_1238 Ocak120 Ocak
@majalogy11 Ocak222 Ocak
@nisayasemin2 Ocak112 Ocak
@Gzm23311 Ocak221 Ocak
@Ebruburak599 Ocak219 Ocak
@sero05095 Ocak115 Ocak
@turuncukivircik10 Ocak122 Ocak
yazbitmeden yazbitmeden 15 Ocak225 Ocak
Benide eklermisiniz 15 Ocak transfer 1 embriyo test günü 27 ocak

Evet benim de pazartesi 🤍saati belli değil henüz inşallah sizinde güzel geçer dualarımız kabul olsun transferlerimizin hepsi pozitif sonuçlansın sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
Benimde saati belli degil😊 inşallah canım benim allah yormadan üzmeden nasip etsin senin ilk denemen mi

Bana sabah 9 da merkezde olmamı söylediler ama embriyolarin çözülmesi uzun sürebiliyor Mus işlemden sonra yarım saat istirahat den sonra eve gidebilirsiniz dediler ben 4 saat yol gidicem arabayla inşallah birşey olmaz

Benimde saati belli degil😊 inşallah canım benim allah yormadan üzmeden nasip etsin senin ilk denemen mi?

Benimde saati belli degil😊 inşallah canım benim allah yormadan üzmeden nasip etsin senin ilk denemen mi
2. Canım 1 i geçtiğimiz martta oldum tutmadı maalesef çok ufak bir miktar kanda hormon cıktı ilaçları bıraktırdı doktor sonra regl oldum zaten inşallah nasibim bunadır🤲

X