2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

öre ilaçları bırakma canım test sonucuna göre doktorunla görüş ilaçları o şekilde bırakırsın ama geç tutunma da olabilir inşallah öyledir allahtan ümit kesilmez

Kızlar günaydııınn :) yarın doktor randevum var sizce transfer tarihim belli olur mu ?
ay hadi inşallah belli olur
1704962596322.png

Hoşbuldum yüksek ihtimalle Şubat sonu olur diye düşünüyorum:)) o belli değil henüz ilk seferde opudan sonra negatif sonuç aldık yani. Embriyo olmadığı için transfer yapılmadı. 2 seferden umutluyum. Sadece şöyle bi sıkıntım var meriofert bulamıyorum. Belki yardımcı olan birileri olur yönlendirme vs. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sonuçta. Umarım herkes güzel haberi alır kısa sürede 🌸🌸🙏🙏🙏
hangi şehirdesin canım eczacıma sorayım ben

selam kızlar, dün doktora gittim kontrole 15 ocak transfer günüm, 3 tane 3. gün embr. var doktor hücre sayıları düşük olduğu için 5. güne gitmeye çalışmayalım gidemeyebilir dedi, 3. gün olarak size vermek daha uygun dedi. 3 üne de çözüp en iyi durumda olan 2 tanesi ile transfer yapılacak saati henüz belli değil arayacaklarmış. Rahim çok iyi dedi ilaçlarımı baya bi arttırdı 2 gündür kuvvetli baş ağrısı çekiyorum bu aşamada ağrı eksici alabilyor muyduk?

belki2903 belki2903 balım 15 ocak 2 embr. 2. denemem 3. gün embriyoları ekle istersen 🎈

Herkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?
canım selam, daha önceki gruplarda da okumuştum bu yazdığını bir tanesinin doktoru rahim artık ihtiyaç duyduğu kadarını alıyor yani oranın daralması zaten fitilin işe yaradığı gibi bir anlam taşıyor gibi bir şey demişti..

TRANSFER OLAN KIZLAR. BELİRTİ ARAMAYIN GERCEKTEN TÜM BELİRTİLER PROGESTERON UNUN YAPTIGI BELİRTİLER. GECMISTE YAŞADIĞIM TEK BELİRTİ TUTUNMA KANAMASINDA LEKELENME DE YANI BELDE VE KASIKTA ADET AGRISI GİBİ AGRININ OLMAMASI. TRANSFER SONRASI AGRISIZ VE HAFİF LEKE GELIYORSA TUTUNMA BELİRTİSİ OLDUGU. GERI KALAN TÜM BELİRTİLER PROGESTERON BELİRTİLERİ. ☺👍
Pozitif gören Herkeste lekelenme oluyor mu acaba

Nasıl yani canım. Lekelenme şart mı pozitif olması için.. Ben transferle beraber 7. Gundeyim henüz bir lekelenme yaşamadım kssik ağrısı da yaşamadım.
Sart degıl ama agrısız lekelenme olan da korkmasın. Ben 3 gebeliğimde leke gormedım 1 tanesınde gordum hamıle degılımdır diye dusundum öğrendıgm de 6 haftalıktı 😔

kesin söyler öyleyse insanın içine sığmayan heyecanı oluyor her geçen gün :)
Ayyy söyler mi yaaa :)) çok heyecanlandım evet ve asla heyecanlanacağımı düşünmüyordum tam olarak çocuk sahibi olmayı bile düşünmüyordum çünkü ama acaip heyacanlı ve meraklıyım şuan 🫣

Normal adet günün ne zamndı? Ben 9 aylık tedavı surecınden sonra 9. Ay da içerde ne var ne yok temızlesın diye yasmın almıştım. Transfer öncesi rahım temızlensın diye. Bu ıkı aydır nasıl akıl edemedim bılmıyorum.
Canım normal de geçen ay tarlusal ile 5 aralıkta adet olmuştum ve 30 günde bi adet olurdum. Yani 4-5 Ocak gibi adet olmam lazımdı

Kızlar opu da az yumurta toplanıp embroysu oluşan var mı?dün opu oldum 3tane yumurta toplandı .çok mutsuzum

Progestan fitil kullanan var mı ? Ben 1 haftadır kullanıyorum. Kaşıntı, yanma ve kuruluk yaptı. Aynı sorunu yaşayan oldu mu ?
Tup bebekte full progesteron fıtıl verıyorlar. Acaba mıkrop falan mı kaptın kı kusum her seferınde ellerini iyice yıka bır de camasırı cok bekletme sık sık degıstır. Aklıma bısey gelmedı başka

X