öre ilaçları bırakma canım test sonucuna göre doktorunla görüş ilaçları o şekilde bırakırsın ama geç tutunma da olabilir inşallah öyledir allahtan ümit kesilmez
ay hadi inşallah belli olurKızlar günaydııınn :) yarın doktor randevum var sizce transfer tarihim belli olur mu ?
hangi şehirdesin canım eczacıma sorayım benHoşbuldum yüksek ihtimalle Şubat sonu olur diye düşünüyorum:)) o belli değil henüz ilk seferde opudan sonra negatif sonuç aldık yani. Embriyo olmadığı için transfer yapılmadı. 2 seferden umutluyum. Sadece şöyle bi sıkıntım var meriofert bulamıyorum. Belki yardımcı olan birileri olur yönlendirme vs. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sonuçta. Umarım herkes güzel haberi alır kısa sürede
İnşallah canım reglimin 8. günü olmuş oluyor :)ay hadi inşallah belli olurEki Görüntüle 3367823
kesin söyler öyleyse insanın içine sığmayan heyecanı oluyor her geçen gün :)İnşallah canım reglimin 8. günü olmuş oluyor :)
canım selam, daha önceki gruplarda da okumuştum bu yazdığını bir tanesinin doktoru rahim artık ihtiyaç duyduğu kadarını alıyor yani oranın daralması zaten fitilin işe yaradığı gibi bir anlam taşıyor gibi bir şey demişti..Herkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?
Pozitif gören Herkeste lekelenme oluyor mu acabaTRANSFER OLAN KIZLAR. BELİRTİ ARAMAYIN GERCEKTEN TÜM BELİRTİLER PROGESTERON UNUN YAPTIGI BELİRTİLER. GECMISTE YAŞADIĞIM TEK BELİRTİ TUTUNMA KANAMASINDA LEKELENME DE YANI BELDE VE KASIKTA ADET AGRISI GİBİ AGRININ OLMAMASI. TRANSFER SONRASI AGRISIZ VE HAFİF LEKE GELIYORSA TUTUNMA BELİRTİSİ OLDUGU. GERI KALAN TÜM BELİRTİLER PROGESTERON BELİRTİLERİ. ☺
Sart degıl ama agrısız lekelenme olan da korkmasın. Ben 3 gebeliğimde leke gormedım 1 tanesınde gordum hamıle degılımdır diye dusundum öğrendıgm de 6 haftalıktıNasıl yani canım. Lekelenme şart mı pozitif olması için.. Ben transferle beraber 7. Gundeyim henüz bir lekelenme yaşamadım kssik ağrısı da yaşamadım.
Ayyy söyler mi yaaa :)) çok heyecanlandım evet ve asla heyecanlanacağımı düşünmüyordum tam olarak çocuk sahibi olmayı bile düşünmüyordum çünkü ama acaip heyacanlı ve meraklıyım şuankesin söyler öyleyse insanın içine sığmayan heyecanı oluyor her geçen gün :)
Canım normal de geçen ay tarlusal ile 5 aralıkta adet olmuştum ve 30 günde bi adet olurdum. Yani 4-5 Ocak gibi adet olmam lazımdıNormal adet günün ne zamndı? Ben 9 aylık tedavı surecınden sonra 9. Ay da içerde ne var ne yok temızlesın diye yasmın almıştım. Transfer öncesi rahım temızlensın diye. Bu ıkı aydır nasıl akıl edemedim bılmıyorum.
3 gebeliginiz sağlıklı mı ilerledi ?Sart degıl ama agrısız lekelenme olan da korkmasın. Ben 3 gebeliğimde leke gormedım 1 tanesınde gordum hamıle degılımdır diye dusundum öğrendıgm de 6 haftalıktı
Hiç belli olmaz buralarda 20 yumurta toplayıp 1 tanesi döllenen kişiler de oldu inşallah üçü de döllenir canım hayırlısı olsunKızlar opu da az yumurta toplanıp embroysu oluşan var mı?dün opu oldum 3tane yumurta toplandı .çok mutsuzum
İnşallah canım ya inşallahHiç belli olmaz buralarda 20 yumurta toplayıp 1 tanesi döllenen kişiler de oldu inşallah üçü de döllenir canım hayırlısı olsun
Eve3 gebeliginiz sağlıklı mı ilerledi ?
Anladım bende 1 kutu tarlusal devırdım banamısın demedıCanım normal de geçen ay tarlusal ile 5 aralıkta adet olmuştum ve 30 günde bi adet olurdum. Yani 4-5 Ocak gibi adet olmam lazımdı
3 ü sağlıklı bırı de kurtaj dı.3 gebeliginiz sağlıklı mı ilerledi ?
Yok ben 4 gebelıkten 1 ınde lekelenme gordumPozitif gören Herkeste lekelenme oluyor mu acaba
Kız senin iki tane oğlun mu var maşallah3 ü sağlıklı bırı de kurtaj dı.
Ama suan 2 oğlum var 3. Kızım dı o da anı bebek ölümü tanısıyla kaybettım
Tup bebekte full progesteron fıtıl verıyorlar. Acaba mıkrop falan mı kaptın kı kusum her seferınde ellerini iyice yıka bır de camasırı cok bekletme sık sık degıstır. Aklıma bısey gelmedı başkaProgestan fitil kullanan var mı ? Ben 1 haftadır kullanıyorum. Kaşıntı, yanma ve kuruluk yaptı. Aynı sorunu yaşayan oldu mu ?