2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah sıkıntısız atlatırsın canım genetiğe göndermekle çok iyi yapmışsın en azından erken teşhis olur senin için. Umarım güzel haberler alırsın

Çok teşekkür ederim. Zaten yarın sormayı düşünüyorum ama belki deneyimleyen vardır diye sormak istedim.
Bende ilkinde rahat koyuyordum ama sonra heralde kendimi sıktığımı düşünüyorum yada stresten dolayı. Ama sonra ayaklarımı baya serbest bırakıp o şekilde koymaya başladım bi de eldivenle koydum her seferinde sonrasında rahat oldu.

Aynı şeyleri düşünüyorum
Merhaba, benim kuzenime üçüncü denemesinde şansını arttırmak için çift embriyo transfer edildi nasılsa biri tutmazsa diğeri tutar düşüncesiyle… ikisi de tuttu, şu an o kadar pişman ki halen teyzem olmadan çocuklara bakamıyor. Bir de boşanmayı kafasına takmış, o çocuklara öyle içim gidiyor ki olan hep çocuklara oluyor maalesef…

10 ocakta transfer oldum 22 ocak test günüm, umarım bu yolda haber bekleyen tüm arkadaşlar ve ben öncelikle güzel haberler alır ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız❤❤❤

Koca grupta 2-3 kişi cıktı valla benı destekleyen ama en cok belki2903 savundu benı ay nasıl kendımı iyi hıssettım bı an benlıgım sıyrıldı gitti noluyor yanlıs ne yapıyorum ben benmıyım falan diye. O hatun da hesabını askıya aldı. Ya onu da anlıyorum hızlı hormon artısı malum aşırı tepkı verdı. Negatıf cıkınca ozur dıleyecektı benden bıde. Noldu o iş ya. Daha özür dileyen yok

Yerleşmedir canım büyük ihtimalle

Kızlar günaydııınn :) yarın doktor randevum var sizce transfer tarihim belli olur mu ?
Muayne sonrası bır aksılık yoksa soyler doktorun zatenn Kusum soylemezse sor ☺ benm dr maaşallah agzı var dıli yok bı cvp almam ıcın 3 kere soruyorum ama yınede memnununum

TRANSFER OLAN KIZLAR. BELİRTİ ARAMAYIN GERCEKTEN TÜM BELİRTİLER PROGESTERON UNUN YAPTIGI BELİRTİLER. GECMISTE YAŞADIĞIM TEK BELİRTİ TUTUNMA KANAMASINDA LEKELENME DE YANI BELDE VE KASIKTA ADET AGRISI GİBİ AGRININ OLMAMASI. TRANSFER SONRASI AGRISIZ VE HAFİF LEKE GELIYORSA TUTUNMA BELİRTİSİ OLDUGU. GERI KALAN TÜM BELİRTİLER PROGESTERON BELİRTİLERİ. ☺

Muayne sonrası bır aksılık yoksa soyler doktorun zatenn Kusum soylemezse sor ☺ benm dr maaşallah agzı var dıli yok bı cvp almam ıcın 3 kere soruyorum ama yınede memnununum
Ay benimkininde ağzı var dili yok gerçekten :)) bide Şişli Memorialda tedavi görüyorum orda her işlemde farklı doktorunuz oluyor transfer sürecinde ki doktorum şimdi farklı biri , Opu olurken göründüğüm doktorlar değil bakalım sorayım en iyisi canım çok sağol :))

Canım senin için dua ediyorum ben hala adet olamadım bekliyorum
Normal adet günün ne zamndı? Ben 9 aylık tedavı surecınden sonra 9. Ay da içerde ne var ne yok temızlesın diye yasmın almıştım. Transfer öncesi rahım temızlensın diye. Bu ıkı aydır nasıl akıl edemedim bılmıyorum.

selam kızlar. dün kontrole gittim ben de, 16 mm lik bir yumurta olmuş ve rahim kalınlığını da 5.8 mm ölçtü doktorum. Haftaya Cuma günü transfer olur diye düşünüyorum dedi.yarın tekrar kontrole gideceğim. sadece femara kullanarak takip ettiği için neredeyse her gün kontrol var. herhalde yarın biraz daha netleşir. çok heyecanlıyım. iyi dileklerinize talibim.

Bana nedense sacma geliyor bu durum. Bır tencere yemege bıle 40 kişi el attıgında ne tadı olur ne tuzu. Her Doktor'un tedavı seklı farklıyken her muayne yada operasyonda boyle bı surecte sureklı dr un değişmesi benı gerer açıkçası. Kendı dr um bıle bazen ne dedıgını ne yaptığını unutuyor.

Vallahi sistemleri değişik her gün öğleden sonra kurul toplanıyor bölüm başkanı Semra hnm ile bütün dosyaların üzerinden geçiyorlar ortak karar veriliyor diyorlar. Diğer opu sürecini takip eden doktorlarımda fikir veriyor o süreçte ama her muayene de farklı doktor olması beni de germişti 3 kere Opu oldum bide ultrasonla içime bakmayan doktor kalmadı yani

Ortak karar ıyı de gerı kalan durum ıyı degıl işte her gelen bı bakıyor yanı. amac uzum yemek bagcıyı dövmek degıl sonuçta. Olsun da nadıl olursa olsun

Ortak karar ıyı de gerı kalan durum ıyı degıl işte her gelen bı bakıyor yanı. amac uzum yemek bagcıyı dövmek degıl sonuçta. Olsun da nadıl olursa olsun
aynen kuzu bende öyle düşünüyorum olsun da emeklerimin karşılığını alayım da yeter bana :) Lab. da çok önemli zaten bide bizim spermlerde sıkıntılı olunca Lab. çok önemli oluyor bu konuda inş bu ay hepimiz mutlu sonla bitiririz bu ayı

Herkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?
Benim de aynen o şekil. İçerde bir şişme mi engel mi var anlamıyorum ama daralma kesinlikle var. İttiriyorum mecbur

Nasıl yani canım. Lekelenme şart mı pozitif olması için.. Ben transferle beraber 7. Gundeyim henüz bir lekelenme yaşamadım kssik ağrısı da yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…