Ay evet Ekim grubu her şeye müdahale ediyordu ben bu grubu seviyorum kimse kimseye çıkışmıyo iyi niyetli de olsaEvet bılıyorum kusum ilacı bırakcam diyince linc yemıstım, sanırım ekım transferı grubunda
Hoş geldin canım transfer tarihin nedir kaç embriyo transfer olacaksın inşallahBeni de alır mısınız gruba
Arkasim merhaba salı mi transfer oldun ben de salı transfer oldum iki tane 5. Gün embriyo var mi belirti falan sen deHayırlı akşamlar herkese ben dün 2 embriyo transfer oldum Allahın izniyle 19unda kan tahlili vericem umarım istiyen herkes olumlu sonuçlar alır Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım seninde ilk aşamalardan itibaren yüzün güler ben dediğin o ilaçtan kullanmadım inşallah sende bulursun bilen kızlarda sana yardımcı olurHoşbuldum yüksek ihtimalle Şubat sonu olur diye düşünüyorum:)) o belli değil henüz ilk seferde opudan sonra negatif sonuç aldık yani. Embriyo olmadığı için transfer yapılmadı. 2 seferden umutluyum. Sadece şöyle bi sıkıntım var meriofert bulamıyorum. Belki yardımcı olan birileri olur yönlendirme vs. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sonuçta. Umarım herkes güzel haberi alır kısa sürede
Bende pazartesi oldum. Bugün belim ağrıyor ama belirti mi yatmaktan mı anlayamıyorum. Ya da kendimizi çok dinliyoruzArkasim merhaba salı mi transfer oldun ben de salı transfer oldum iki tane 5. Gün embriyo var mi belirti falan sen de
Öyle gruplar mı var yahuAy evet Ekim grubu her şeye müdahale ediyordu ben bu grubu seviyorum kimse kimseye çıkışmıyo iyi niyetli de olsa
Belirtileriniz var mı kızlar?Arkasim merhaba salı mi transfer oldun ben de salı transfer oldum iki tane 5. Gün embriyo var mi belirti falan sen de
Salı oldum bende 5aa donmuş 2 embriyo transferi oldum. Kasıklarım ağrıyor gibi ama olucağını söylemişlerdi dinlenmedeyiz bakalım hepimiz hakkında hayırlısı siz hangi hastaneye ve doktora gitmiştinizArkasim merhaba salı mi transfer oldun ben de salı transfer oldum iki tane 5. Gün embriyo var mi belirti falan sen de
Benim biraz belim ağrıyor gibi yatmaktan da olabilir kaşık ağrım falan yok of çok dinliyorum sanırım kendimi biraz düşünmeden durabilmek keskeSalı oldum bende 5aa donmuş 2 embriyo transferi oldum. Kasıklarım ağrıyor gibi ama olucağını söylemişlerdi dinlenmedeyiz bakalım hepimiz hakkında hayırlısı siz hangi hastaneye ve doktora gitmiştiniz
Transferin 4.gununde adet sancısı gibi hafif oldu kahverengi leke geldi. Belki işlemden belkide tutunma kanaması.ilaclari bulmakta zorlanmadım.test varsayalım pozitif çıktı ignelere devam . bilmiyorum bulmak ta sorun yasarmiyomBelirti sayanilecegin bir şey var mı canimm hayırlı olsun bu arada
Benim de
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak Mavimun @Sensedimm 29 Ocak @cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak M mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak N nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak Ebruu59 9 Ocak 2 19 Ocak
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak Mavimun @Sensedimm 29 Ocak @cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak M mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak N nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak Ebruu59 9 Ocak 2 19 Ocak
Benim de 5 Ocak transferim yapıldı.
Merhaba canım aynı durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu hatta bazıları yara olduğunu söylemişti. Bi kaç gün takip et yine aynı sorunla karşılaşırsan doktorunla görüşHerkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?
AyyyÖyle gruplar mı var yahuzaten herkes stresli birde burdan gerilmek saçma olurdu iyiki güzel gidiyor nazarlar değmesin
Çok teşekkür ederim. Zaten yarın sormayı düşünüyorum ama belki deneyimleyen vardır diye sormak istedim.Merhaba canım aynı durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu hatta bazıları yara olduğunu söylemişti. Bi kaç gün takip et yine aynı sorunla karşılaşırsan doktorunla görüş