2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba, benim transfer tarihim de 16 Ocak:)
Test tarihimi şimdilik bilmiyorum ama yüksek ihtimalle 27 Ocak olabilir…

Son düzenleme:
Ben de 7 ocakta transfer oldum ben de iki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Kaşınma yanma ve kuruluk da var.
Bugün hemşireyi aradım, eğer başka sıkıntınız yoksa ilaçlardan ya da gebelik oluşmuş olabilir bilemiyorum ama endişelenmeyin dedi doktorla görüşün belki muayene etmek ister dedi. Benim söylediğiniz şikayetlerim yok sadece şişlik vardı. Eğer böyle sorunlarınız varsa mutlaka doktorla görüşün yara falan olmasın
Ben de 7 ocakta transfer oldum ben de iki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Kaşınma yanma ve kuruluk da var

Bu arada benimde 15 ocakta transferim olucak. Bu 2. Denemem inşallah bunda pozitifi görürüz mübarek 3 aylara girmişken allah hepimize yardım etsin
Merhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyor

Merhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyor
Merhaba canım aynı günmüş ikimizinde bende çok heyecanlıyım senin ilk denemen mi

Hap olarak içmemi tavsiye ettiler ancak ağır bir ilaç olduğu için ağızdan almak istemiyorum.

Ya arkadaşlar yatarken esneme gerneşme oluyor mu sizde de bende istemsiz oluyor sonra çok korkuyorum rahim kasılır diye

benden 7 ayri zamanda yumurta toplama yapildi.Genelde 1 veya 2 ( genellikle 1) yumurta toplandi. Hepsi de dollenip 5.gune gitti:) onun icin icini rahat tut.
Böle görünce içim rahatlıyor ama yine de tabi aranıp öğrenilmesi ayrı ferahlatacak.yarin inşallah güzel şeyler soylerler

Merhaba canım aynı günmüş ikimizinde bende çok heyecanlıyım senin ilk denemen mi
Evet ilk denemem olucak canım polikistikover var aşılama denedim ama olmadı bende beklemek istemedim o yüzden pazartesi transfer var bakalım sen nerede tedavi görüyorsun ben İst. Aret kamarda

Evet ilk denemem olucak canım polikistikover var aşılama denedim ama olmadı bende beklemek istemedim o yüzden pazartesi transfer var bakalım sen nerede tedavi görüyorsun ben İst. Aret kamarda
Canım ben maraşta yaşıyorum burda tedavi görüyorum benim de ikinci denemem olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…