- 27 Ekim 2022
- 89
- 59
- 25
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri G gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak @cnsu93 @kedileriseviyorumm Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak S sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak
Merhaba, benim transfer tarihim de 16 Ocak:)
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks @Cadiiii03443 @dunyadabiri G gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak @cnsu93 @kedileriseviyorumm Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak S sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak
benım canım 2 yumurtam cıktı 1 embrıyom oldu 3. günde dondurulduKızlar opu da az yumurta toplanıp embroysu oluşan var mı?dün opu oldum 3tane yumurta toplandı .çok mutsuzum
Böle duydukça umutlarim yeşeriyor ya.insallah benimde ilerlerbenım canım 2 yumurtam cıktı 1 embrıyom oldu 3. günde donduruldu
Bugün hemşireyi aradım, eğer başka sıkıntınız yoksa ilaçlardan ya da gebelik oluşmuş olabilir bilemiyorum ama endişelenmeyin dedi doktorla görüşün belki muayene etmek ister dedi. Benim söylediğiniz şikayetlerim yok sadece şişlik vardı. Eğer böyle sorunlarınız varsa mutlaka doktorla görüşün yara falan olmasınBen de 7 ocakta transfer oldumben de iki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Kaşınma yanma ve kuruluk da var.
Ben de 7 ocakta transfer oldumben de iki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Kaşınma yanma ve kuruluk da var
İlerler canım ben de bir de erkek faktörü de var dondurulmuş sperm ile döllendiler taze sperm çok daha iyiBöle duydukça umutlarim yeşeriyor ya.insallah benimde ilerler
Hız sorunu bizde de vardı ama tüp bebekte çok önemi yok .inşallah nasip olur canim bize deİlerler canım ben de bir de erkek faktörü de var dondurulmuş sperm ile döllendiler taze sperm çok daha iyi
Merhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyorBu arada benimde 15 ocakta transferim olucak. Bu 2. Denemem inşallah bunda pozitifi görürüz mübarek 3 aylara girmişken allah hepimize yardım etsin
Merhaba canım aynı günmüş ikimizinde bende çok heyecanlıyım senin ilk denemen miMerhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyor
merhaba, benden hep bir veya iki yumurta toplaniyor..Uzulme kimimiz boyleyiz onemli olan kaliteli ve tutunmak isteyen bir embryo olmasi:)Kızlar opu da az yumurta toplanıp embroysu oluşan var mı?dün opu oldum 3tane yumurta toplandı .çok mutsuzum
Kac tanesi gelişiyor peki transfer oldunuz mumerhaba, benden hep bir veya iki yumurta toplaniyor..Uzulme kimimiz boyleyiz onemli olan kaliteli ve tutunmak isteyen bir embryo olmasi:)
Hap olarak içmemi tavsiye ettiler ancak ağır bir ilaç olduğu için ağızdan almak istemiyorum.Bugün hemşireyi aradım, eğer başka sıkıntınız yoksa ilaçlardan ya da gebelik oluşmuş olabilir bilemiyorum ama endişelenmeyin dedi doktorla görüşün belki muayene etmek ister dedi. Benim söylediğiniz şikayetlerim yok sadece şişlik vardı. Eğer böyle sorunlarınız varsa mutlaka doktorla görüşün yara falan olmasın
benden 7 ayri zamanda yumurta toplama yapildi.Genelde 1 veya 2 ( genellikle 1) yumurta toplandi. Hepsi de dollenip 5.gune gitti:) onun icin icini rahat tut.Kac tanesi gelişiyor peki transfer oldunuz mu
Bu yorumunuz içime su serpti Allah dasizi rahatlatsinbenden 7 ayri zamanda yumurta toplama yapildi.Genelde 1 veya 2 ( genellikle 1) yumurta toplandi. Hepsi de dollenip 5.gune gitti:) onun icin icini rahat tut.
Böle görünce içim rahatlıyor ama yine de tabi aranıp öğrenilmesi ayrı ferahlatacak.yarin inşallah güzel şeyler soylerlerbenden 7 ayri zamanda yumurta toplama yapildi.Genelde 1 veya 2 ( genellikle 1) yumurta toplandi. Hepsi de dollenip 5.gune gitti:) onun icin icini rahat tut.
Evet ilk denemem olucak canım polikistikover var aşılama denedim ama olmadı bende beklemek istemedim o yüzden pazartesi transfer var bakalım sen nerede tedavi görüyorsun ben İst. Aret kamardaMerhaba canım aynı günmüş ikimizinde bende çok heyecanlıyım senin ilk denemen mi
Canım ben maraşta yaşıyorum burda tedavi görüyorum benim de ikinci denemem olucakEvet ilk denemem olucak canım polikistikover var aşılama denedim ama olmadı bende beklemek istemedim o yüzden pazartesi transfer var bakalım sen nerede tedavi görüyorsun ben İst. Aret kamarda