Yaşın tam zamanı bence. Ben de 32 yaşındayım bu yolda hep hayırlı ve sağlıklı olmasını diledim. Hakkında hayırlısı olsun canım. Ben riskleri hiç dusunmedim. Nasip ..Bende çift istediğimi söyledim, doktorumda amaç sadece pozitifi görmek değil, hamileliği riskli sonrası içinde bir sürü şeyi düşünmen lazım dedi. Ben 36 yaşındayım 2. Deneme hakkımda var ama sonrası için herşeyin x2 olmasıda korkutmuyor değil. Hala düşünüyorum
Ben çift transferle şans arttıgını düşünmüyorum. Benim bir önceki denemem çift transferdi ve bana sorulmadan anlık gelişen bir şeydi tabi o an ki panikle bir şey diyemedim ama ikiside tutmadı. Sonra olmayınca çok üzüldüm tabi olsaydıda ikiside olsaydı dedim ama şu devirde aynı anda iki çocuga yetebilmek bana kendi adıma söylersem zor geliyor. Zaten bir sürü psikolojik savaş veriyoruz şu dönemde ki hamileligimde en azından ikiz bebegin risklerini yaşamak istemiyorum . Olacagı varsa kaderde varsa tek transferde de olacagına inanıyorumAynı şeyleri düşünüyorum
Selam canım aynı şekilde benimde öyle oldu bu ay transferim olcak inşallah geçen ay lucrin iğne oldum yumurtaları uyarmak için yapılan bir iğne. Benim uzamasının nedeni hsg filmi çekilcektim o sırada tekrar tefli oldum ondan uzadıKızlar selam bu yıl hepimiz güzel haberler alırız umarım. Ben 2 aralıkta opu oldum. Ohss olduğu için rahim dinlendirme yapmayı önerdi doktorum. 6 aralıkta ilk reglimi oldum bugun de ikinci reglimi oldum. Bu reglimde sürece başlayıp bu ay transfer yapılacağını düşünüyodum ama bugun arayıp konuştuğumda bu reglimin 21. Gününde lucrin kullanacağımı sonraki reglden sonra da estrofem kullanarak sürece başlayacağımızı söylediler. Yarın doktora kontrole gidip neden böyle uzun bi yol tercih ettiğimizi konuşacağım ama ilk tecrübem olduğu için bilgi sahibi değilim. Aranızda böyle bi yol izleyen, ameliyat olmamasına rağmen süreci bu kadar uzayan var mı acaba? Lucrin neden kullanılıyor?
Dr 27 gün dedı ıcınde 21 var. İlacın bitmesine yakın sorcam tekrarBak canım işte kistler yapıyor kesin bende de yine kist var ya için rahat olsun canım kaç gün içeceksin bu ilacı
Anladım canım bakalım bana ne verecek doktor. Peki menopoz olayını dedin mi doktpraDr 27 gün dedı ıcınde 21 var. İlacın bitmesine yakın sorcam tekrar
Bı odada herkesi düşünemiyorum bileBu grupta olan herkesle buluşup sohbet etmek isterdim ne iyi olurdu
Ilk dedıgım oydu zaten. Bana muayne sonu sakın menapoz demeyın aksam show tv ana habere cıkarız dr u dövdü diye dedimAnladım canım bakalım bana ne verecek doktor. Peki menopoz olayını dedin mi doktpra
Valla ben bı transfer oldum sonuc negatıf ıkı aydır adet olmuyorum.... Opu da ıcerde yumırta kalmayınca kanama da az olmustur bence. Bende de opu sonrası adet mıktarı ve gününde azalma olmustuBir şey sormak istiyorum benim bugün reglimin 5. Günü ve nerdeyse adetim bitti normalde 8 9 gün sürerdi transfer öncesi ilaçları kullandığım için mi kesildi acaba sizde de böyle oldu mu ?
Aynı derdi olanlar kümelenirdi ahajajaha.Bı odada herkesi düşünemiyorum bileherkesın derdi baska
Sonuc olumsuz çıktığında moralın bozulmayacaksa psikolojık olarak hazırsan verebılırsın. Ama olumsuz da olsa bozma moralını daha gunun var. İçini rahatlatmal istıosan ver yanı. Beta düşük cıksa bıle bu negatif anlamına gelmeyeceğini de unutma. Yada hıc cıkmasa bıle tutmadıgı anlmına gelmıo yanı.Kızlarr benim çok ağrım var, iki gündür geçmek bilmiyor. Adetimden önceki ağrılarla aynı3 ocakta oldu transferim, test günüm 13 ocak. Yarın kan versem belli olur mu sizce?
Benım 3. Gün cıft emb transferi ydi 9. Gün kan verdım negatıftı. Umudu kesmedım ama en azından test gününe kendımi hazırlamıştım. Burdaki büyük bı topluluk genelde verme diyor ama bazılarıda ben gibiler... Sabırsız. En azından test e son 3 gun kala hayal dünyasında gezmemıstım yanı. Bu benm nacızane dusuncem yıne de sen bılırsın tabı kusumKızlarr benim çok ağrım var, iki gündür geçmek bilmiyor. Adetimden önceki ağrılarla aynı3 ocakta oldu transferim, test günüm 13 ocak. Yarın kan versem belli olur mu sizce?
Aynen öyle canım ben negatif görünce iğnem vardı almak istemedim çünkü negatifti dediğin gibi hayal kurmuyorsun ve hemen harekete geçmeye çalışıyorsunBenım 3. Gün cıft emb transferi ydi 9. Gün kan verdım negatıftı. Umudu kesmedım ama en azından test gününe kendımi hazırlamıştım. Burdaki büyük bı topluluk genelde verme diyor ama bazılarıda ben gibiler... Sabırsız. En azından test e son 3 gun kala hayal dünyasında gezmemıstım yanı. Bu benm nacızane dusuncem yıne de sen bılırsın tabı kusum
Benimde dondurulmuş çift embriyo transferi. 2022 haziranda da transferim olmuştu, test günü gelmeden ağrım başladı. İlk pozitif oldu sonra değer düşmeye başladı, kimyasal gebelik oldu. Şimdi de çok fazla ağrım var, aynı adet ağrısı. Daha fazla ilaç kullanmamak ve dediğin gibi hayal kurmamak için yarın versem diyorumBenım 3. Gün cıft emb transferi ydi 9. Gün kan verdım negatıftı. Umudu kesmedım ama en azından test gününe kendımi hazırlamıştım. Burdaki büyük bı topluluk genelde verme diyor ama bazılarıda ben gibiler... Sabırsız. En azından test e son 3 gun kala hayal dünyasında gezmemıstım yanı. Bu benm nacızane dusuncem yıne de sen bılırsın tabı kusum
Evet transfer öncesi ilaçlar adeti kesiyor, çünkü bi an önce rahim kalınlaştırılmalı ki transfere uygun hâle gelsin.Bir şey sormak istiyorum benim bugün reglimin 5. Günü ve nerdeyse adetim bitti normalde 8 9 gün sürerdi transfer öncesi ilaçları kullandığım için mi kesildi acaba sizde de böyle oldu mu ?
Ahahahahah deliIlk dedıgım oydu zaten. Bana muayne sonu sakın menapoz demeyın aksam show tv ana habere cıkarız dr u dövdü diye dedim