- 29 Şubat 2020
- 754
- 596
Ilk transferı olanlar bu konuda hassas dedogım gibi erkenden yapmayalım diyorlar ama iöin rahat edecekse ver tabı kı. Ama haber et mutlaka merak ederim benBenimde dondurulmuş çift embriyo transferi. 2022 haziranda da transferim olmuştu, test günü gelmeden ağrım başladı. İlk pozitif oldu sonra değer düşmeye başladı, kimyasal gebelik oldu. Şimdi de çok fazla ağrım var, aynı adet ağrısı. Daha fazla ilaç kullanmamak ve dediğin gibi hayal kurmamak için yarın versem diyorum
Evet bılıyorum kusum ilacı bırakcam diyince linc yemıstım, sanırım ekım transferı grubundaAynen öyle canım ben negatif görünce iğnem vardı almak istemedim çünkü negatifti dediğin gibi hayal kurmuyorsun ve hemen harekete geçmeye çalışıyorsun
Valla bu sıtede benm gibi düşünenleri gördükce acaip seviniyorumAynen öyle canım ben negatif görünce iğnem vardı almak istemedim çünkü negatifti dediğin gibi hayal kurmuyorsun ve hemen harekete geçmeye çalışıyorsun
Ben verirdim canım. Ki öyle yapicam ignem sanırım 3 güne bitiyor. O da 8. Güne denk geliyor sanırım. İğneyi alıp almamak adına fikir edinmek için kan vericem. Çünkü iğnenin kutusu 800 kusur gibi bir şey..Benimde dondurulmuş çift embriyo transferi. 2022 haziranda da transferim olmuştu, test günü gelmeden ağrım başladı. İlk pozitif oldu sonra değer düşmeye başladı, kimyasal gebelik oldu. Şimdi de çok fazla ağrım var, aynı adet ağrısı. Daha fazla ilaç kullanmamak ve dediğin gibi hayal kurmamak için yarın versem diyorum
Bugün ilaçlarımı aldım ama gece ağrım devam ederse yaptırırım testi. Tabii yazarım sonucu ne çıkarsaIlk transferı olanlar bu konuda hassas dedogım gibi erkenden yapmayalım diyorlar ama iöin rahat edecekse ver tabı kı. Ama haber et mutlaka merak ederim ben
Su sıtede kıme ne oluyorsa ınan kendımmiş gibi üzülüp kendimmiş gibi seviniyorum.. Insallah canım herkesın tek tek ismini bılmesem de hep dualarımdasınız.Bugün ilaçlarımı aldım ama gece ağrım devam ederse yaptırırım testi. Tabii yazarım sonucu ne çıkarsaDua edin
Ben de iğneleri her gün kullanıyorum. İkinci kutuları aldım. 2000 tl ye yakın tuttu. Devlet bazısını karşılamıyormuş artık. Ben de 9.günümde kan testi vermeyi düşünüyorum. Hem canıma yazık hem paramaBen verirdim canım. Ki öyle yapicam ignem sanırım 3 güne bitiyor. O da 8. Güne denk geliyor sanırım. İğneyi alıp almamak adına fikir edinmek için kan vericem. Çünkü iğnenin kutusu 800 kusur gibi bir şey..
Benim tek embriyo 5,gunCanım senin transfer tarihin ve embriyo sayın nedir
Benim bu ikinci denemem,daha önce normal oldu düşük yaptım.suan bende kan sulandırıcı ve progestan dex kullaniCanım senin transfer tarihin ve embriyo sayın nedir
Merhaba benim bu ikinci denemem daha önce normal gebelik oldu düşük yaptım. Beşinci gün tek embriyo kan sulandırıcı ve progesteron dex kullanıyorum delik deşik oldu gobeyim.test cuma günü umudum yok yaradanim bilir en iyisiniCanım senin transfer tarihin ve embriyo sayın nedir
Transfer tarihi 2,ocakCanım senin transfer tarihin ve embriyo sayın nedir
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ Umudunyolu24 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 Mavimun
Aynen öyle canım en mantıklısı bu zaten. Tabi inşallah pozitifleri sağlıkla alırız inşallahBen de iğneleri her gün kullanıyorum. İkinci kutuları aldım. 2000 tl ye yakın tuttu. Devlet bazısını karşılamıyormuş artık. Ben de 9.günümde kan testi vermeyi düşünüyorum. Hem canıma yazık hem parama
Belirti sayanilecegin bir şey var mı canimm hayırlı olsun bu aradaBenim bu ikinci denemem,daha önce normal oldu düşük yaptım.suan bende kan sulandırıcı ve progestan dex kullani
Merhaba benim bu ikinci denemem daha önce normal gebelik oldu düşük yaptım. Beşinci gün tek embriyo kan sulandırıcı ve progesteron dex kullanıyorum delik deşik oldu gobeyim.test cuma günü umudum yok yaradanim bilir en iyisini
Kafana göre ilaçları bırakma canım test sonucuna göre doktorunla görüş ilaçları o şekilde bırakırsın ama geç tutunma da olabilir inşallah öyledir allahtan ümit kesilmezNormalde test günüm cumartesi günüydü ama bugün gitmişken 9. Günde tek embriyo 5. Gün transferi kan verdim 2nin altı çıktı yükselmez artık değil mi ilaçları bırakmayı düşünüyorum