2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hoşbuldum yüksek ihtimalle Şubat sonu olur diye düşünüyorum:)) o belli değil henüz ilk seferde opudan sonra negatif sonuç aldık yani. Embriyo olmadığı için transfer yapılmadı. 2 seferden umutluyum. Sadece şöyle bi sıkıntım var meriofert bulamıyorum. Belki yardımcı olan birileri olur yönlendirme vs. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sonuçta. Umarım herkes güzel haberi alır kısa sürede 🌸🌸🙏🙏🙏

Hayırlı akşamlar herkese ben dün 2 embriyo transfer oldum Allahın izniyle 19unda kan tahlili vericem umarım istiyen herkes olumlu sonuçlar alır Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Arkasim merhaba salı mi transfer oldun ben de salı transfer oldum iki tane 5. Gün embriyo var mi belirti falan sen de

Hoşbuldum yüksek ihtimalle Şubat sonu olur diye düşünüyorum:)) o belli değil henüz ilk seferde opudan sonra negatif sonuç aldık yani. Embriyo olmadığı için transfer yapılmadı. 2 seferden umutluyum. Sadece şöyle bi sıkıntım var meriofert bulamıyorum. Belki yardımcı olan birileri olur yönlendirme vs. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sonuçta. Umarım herkes güzel haberi alır kısa sürede 🌸🌸🙏🙏🙏
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım seninde ilk aşamalardan itibaren yüzün güler ben dediğin o ilaçtan kullanmadım inşallah sende bulursun bilen kızlarda sana yardımcı olur

Arkasim merhaba salı mi transfer oldun ben de salı transfer oldum iki tane 5. Gün embriyo var mi belirti falan sen de
Salı oldum bende 5aa donmuş 2 embriyo transferi oldum. Kasıklarım ağrıyor gibi ama olucağını söylemişlerdi dinlenmedeyiz bakalım hepimiz hakkında hayırlısı siz hangi hastaneye ve doktora gitmiştiniz

Salı oldum bende 5aa donmuş 2 embriyo transferi oldum. Kasıklarım ağrıyor gibi ama olucağını söylemişlerdi dinlenmedeyiz bakalım hepimiz hakkında hayırlısı siz hangi hastaneye ve doktora gitmiştiniz
Benim biraz belim ağrıyor gibi yatmaktan da olabilir kaşık ağrım falan yok of çok dinliyorum sanırım kendimi biraz düşünmeden durabilmek keske

Sadece transferin 4.gununde adet olacak gibi hafif sanci
Belirti sayanilecegin bir şey var mı canimm hayırlı olsun bu arada
Transferin 4.gununde adet sancısı gibi hafif oldu kahverengi leke geldi. Belki işlemden belkide tutunma kanaması.ilaclari bulmakta zorlanmadım.test varsayalım pozitif çıktı ignelere devam . bilmiyorum bulmak ta sorun yasarmiyom

Üye AdıTransfer GünüEmbriyo SayısıTest Günü
@mrv24122 Ocak113 Ocak
@Melekli28015 Ocak214 Ocak
@elif346711 Ocak220 Ocak
@ShErlok925 Ocak
@Eylultos20 Ocak231 Ocak
@Utkukuss
@arimayarimaya
@Kivirbas95
@umayaks
Cadiiii03443 Cadiiii03443
@dunyadabiri
@gizzz096 Ocak216 Ocak
Mavimun Mavimun
@Sensedimm29 Ocak
@cnsu93
@kedileriseviyorumm
@Rukiye34263 Ocak213 Ocak
@Colorfull484 Ocak214 Ocak
M mihraa 8 Ocak120 Ocak
@Esra_1238 Ocak120 Ocak
@majalogy11 Ocak222 Ocak
N nisayasemin 2 Ocak112 Ocak
@Gzm23311 Ocak221 Ocak
Ebruu59 Ebruu59 9 Ocak219 Ocak
Benim de
Üye AdıTransfer GünüEmbriyo SayısıTest Günü
@mrv24122 Ocak113 Ocak
@Melekli28015 Ocak214 Ocak
@elif346711 Ocak220 Ocak
@ShErlok925 Ocak
@Eylultos20 Ocak231 Ocak
@Utkukuss
@arimayarimaya
@Kivirbas95
@umayaks
Cadiiii03443 Cadiiii03443
@dunyadabiri
@gizzz096 Ocak216 Ocak
Mavimun Mavimun
@Sensedimm29 Ocak
@cnsu93
@kedileriseviyorumm
@Rukiye34263 Ocak213 Ocak
@Colorfull484 Ocak214 Ocak
M mihraa 8 Ocak120 Ocak
@Esra_1238 Ocak120 Ocak
@majalogy11 Ocak222 Ocak
N nisayasemin 2 Ocak112 Ocak
@Gzm23311 Ocak221 Ocak
Ebruu59 Ebruu59 9 Ocak219 Ocak

Herkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?

Herkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?
Merhaba canım aynı durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu hatta bazıları yara olduğunu söylemişti. Bi kaç gün takip et yine aynı sorunla karşılaşırsan doktorunla görüş

Öyle gruplar mı var yahu😊 zaten herkes stresli birde burdan gerilmek saçma olurdu iyiki güzel gidiyor nazarlar değmesin🧿🪬
Ayyy Cadiiii03443 Cadiiii03443 da Ekim grubundaydı negatif olduğunu idrar testinde görmüştü sanırım, ilaçları bırakıcam dedi vay demez olaydı 🤭 sen nasıl yaparsın nasıl ilaçlarını bırakırsın kızı resmen hış ettiler grupta 🤦🏻‍♀️😁

Merhabalar herkese , yaşım 34 ve ben Ankara'da yaşamıyorum ama ailem Ankara'da olduğu için tedaviyi orada yaptırmak istedim. Benim yaşadığım yerde tedavi yapmıyorlar , başka şehre gitmeniz gerekiyor. Ben daha önce kardeşimin kadın doğum doktoru Şükran Çakmak'a gittim . Başka doktorlar kardeşim için ameliyat derken o sadece çatlatma iğnesi önerdi ve sonrasında çok şükür 2 çocukları var. Benim tedavi sürecime gelirsek adetimin 2.günü olacak şekilde doktora gittim ve eşimin değerleri çok düşük %97 oranında hareketsiz spermi vardı o yüzden direk tedaviye başladık. Benim de amh değeri 1,64 civarında çıkmıştı . Yumurtalarıma baktı ve 8 tane gördü. Opu yani yumurta toplama sürecinden önce çatlatma iğnesinden önceye denk gelecek şekilde ayarlıyorlar. Ben bir tanesini kırdığım için ilacın biri ne yazık ki çöp oldu onun yerine diğer iğnem olan Gonal - F'den 2 katı vurmamı söyledi. Bu arada yapılan kan testimde progesteron değerim 1.16 çıktığı için doktor zaten dondurarak yapma işlemini önerdi istatiksel açıdan daha iyi olacağını düşündüğü için .Ardından ilaçlar bitti çatlatma iğnelerini de vurdum ve Novaart Tüp Bebek Merkezinde yumurtalarım toplandı . İlk gün 5 sonra 4 derken en son gün 3 tane 1.kalite embriyom kaldığını öğrendim. Fakat internetten okuduğum yorumlardan ve içime sinmemesinden dolayı doktordan genetik test talep ettim . Çünkü eşimin abisi down sendromluydu ve ailelerinde başka down sendorumu da mevcut. 2 tane genetik merkezinden fiyat verdi ikisi de aşağı yukarı aynı fiyattı olumsuz yorumu olmayanı tercih ettim . O da A&D Genetik Merkezi. Sonuç olarak o üç embriyo şu an teste gitti 25 gün sonra haber gelecekmiş ,yaptırdığım test de aslında tam olarak doğru sonuç vermese de içimi biraz rahatlatmak istedim. Umarım ki 3 embriyodan da güzel sonuçlar alırız ve o zaman transferi gerçekleştirebiliriz. Bu da tahmini olarak opudan sonraki 2. adete göre planlanacakmış. Ücretleri de şu şekilde verdik ve birkaç ilaç hariç ne yazık ki hepsi nakitti;
30000 TL ilaç (%25 zam öncesi aldım)
50000 tl doktor (yeni yıl öncesi fiyat yeni yılla birlikte 60000 olmuş)
1400 tl çatlatma iğnesi
10000 tl dondurma
750 tl ben ve eşimin kan tahlilleri
7000 + 17000 (7000 i tüp bebek merkezi alıyor biyopsi için , geri kalan kısım da 190 dolar*3 embriyonun ücreti)

Merhaba canım aynı durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu hatta bazıları yara olduğunu söylemişti. Bi kaç gün takip et yine aynı sorunla karşılaşırsan doktorunla görüş
Çok teşekkür ederim. Zaten yarın sormayı düşünüyorum ama belki deneyimleyen vardır diye sormak istedim. 😊

X